hellbit

Medlem+
 • Content Count

  205
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.minhembio.com/hellbit

Profile Information

 • Location
  skåne
 1. hellbit

  Best sounding speaker I heard

  Vad trevligt. Nu har jag ju inte turen att äga Giya men dock en mindre högtalare av samma märke:) www.minhembio.com/hellbit
 2. hellbit

  Streama spotify till Squeezebox?

  Nu funkar det:)
 3. hellbit

  Streama spotify till Squeezebox?

  Tack för länken, får sätt mig in i det en dag. Tråkigt att det verkar klyddigt att ordna till:( Gillar inte att strula med sånt här.. Det ska bara funka hehe.
 4. Hej! Jag har spotify premium och en squeezebox classic.. Jag vill kunna streama spotify till min squeezebox.. Hur gör jag? Har laddad ner airfoil (jag kör macbook pro) Men begriper inte hur jag ska göra eller om det går? Andra tips? Tacksam för svar. Mvh Sonny
 5. hellbit

  hjälp..

  Tack...
 6. hellbit

  hjälp..

  Jag är inte medlem på hififorum men skulle vilja komma i kontakt med den här killen.. http://www.hififorum.nu/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83401 Kan någon som har medlemsskap hjälpa mig att maila honom min mailadress som är sonnysmail@hotmail.com (De har stängt för nyregistrering:( Mvh
 7. hellbit

  Sub till stereosystem

  Tack för svaren jag får fundera vidare.
 8. hellbit

  Sub till stereosystem

  Hej! Sitter på en anläggning som består av Gryphon Encore samt Audio Aero capitole mk2. Högatalarna är Avalon Ascendant N. Är mycket nöjd med ljudet det låter fantastiskt. Dock är mitt rum ca 40m2 och ibland när jag vill dra på viss typ av musik skulle jag inte gråta av att ha lite mer punch i basen. Avalon spelar djupt och kontrollerat men kan inte flytta luft i ett så stort rum som mitt. Vad jag undrar är om någon här kör sub som komplement? Rekomenderar ni det, för/nackdelar? Hur kopplar jag in suben i Audio Aeron som jag använder som försteg? (kanske inte går?) Tänkte eventuellt mig en velodyne dd10. Tips är välkommna Tack på förhand /Sonny
 9. hellbit

  Sovrums Hi-Fi med glödljus

  Ok jag är inte heller en person som lyssnat en massa på deras grejer. Jag får väl helt enkelt backa, trodde mig "veta" at Mcintosh var toppskikts grejer och inte sållade sig till Bang Olufsen skaran där det mer handlar om yta... Jag har aldrig hört någon tala om Mcintosh på det viset du gör men hey jag är inte sämre än att jag litar på att folk talar så om Mcintosh. B.la har jag sett Dynaudios värstingar sammanlänkade med Mcintosh och förstår inte riktigt varför man skulle matcha så om det inte lät bra? Kanske vill de att det ska se bra ut:)
 10. hellbit

  Sovrums Hi-Fi med glödljus

  Bara hört illa om Mcintosh? Det måste ju vara ett av de mest legendariska och mest rosade märken som finns? Det enda jag hört är att de hade lite kvalitetsproblem ett tag med någon cd spelare. Men annars tycker jag alla (läs de flesta) talar gott om detta märke.
 11. Följ din rubrik (trådnamnet) till höger, så ser du en grå ruta där det står options. Där ändrar du. Mvh
 12. hellbit

  Vad ser ni i kristall-kulan detta årtionde??

  Tror vi får se mer o mer hårddisk baserade lösningar samt nya bättre typer av spotify. Var förresten o såg Avatar i 3d, 3d hade jag lätt kunnat tänka mig o kunna projicera hemma:) kanske inom de närmsta åren?
 13. Jag är nog inte lika "mogen" i hifivärlden som många av er andra, jag blir fortfarande imponerad av hur bra det låter ibland när jag sätter på en skiva (däremot sitter jag inte o retar mig på saker, vilket kan innebära att jag är ordentligt nöjd) 1, 4,5 2, Är inte säker men har hört extrfemt dyra anläggningar som ännu bättre än min fått en att känna sig "där" 3, Ett Svanårum hade ju säkerligen plockat ut en hel del mer Så jag säger akustiken. 4, Inte för tilffället, om jag byter något så är det nog mest för att jag tycker det är kul att prova nya grejer.
 14. hellbit

  Dyraste hifi-pryl du köpt?

  Håller med dig Bebop man bör ju inte vara lika skuldsatt när man är 60 som när man är 30. Livet har olika skeden. Att jag lånade var av 2 olika anledningar. Börsen gick bra och jag kunde låna till 1% ränta. Dessutom är jag den typen som gärna måste bli tvingad till att "spara" Tar jag ett kort lån så måste jag betala det. Om jag börjar spara tills jag har ett kapital så blir jag lite snål (känns surt att spendera mycket pengar på en gång. Detta märks inte på samma sätt om man lånar en del av köpeskilling. Strmbrg: Jag har gjort ungefär som du, har bytt frama o tillbaka mellan olika prisklasser (ibland i samma prisklass) och bytt en sak i taget det tog 5 år att komma dit jag e nu. O tro det eller ej vissa köp gick tom lite plus, även o det bara rörde sig om ett par hundra. Nu e jag iallafall nöjd och pengarna kan gå till insats på hus samt att resa.