Jump to content

Käera

Medlem+
 • Posts

  1 194
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

7 958 profile views
 1. Hej! Det är länge sen jag har varit inne på sidan så jag hänger inte med riktigt hur man lägger upp bilder osv längre.Min fråga är egentligen om du är intresserad av singlar o då bla 1 från Beatles som heter The Beatles utgiven på Parlophone GEP 8891  i Sverige,dom sitter på en Kanon.Hör gärna av dig på min mail så kan jag skicka bilder lättare.Jag har ett antal singlar till med jazz bla o en hel del annat.Jag skall sälja mina skivor då jag inte orkar lyssna längre pga hjärntrötthet.Totalt ca 160 singlar,jag fick inget bra bud på singlarna så jag tänkte på dig.Hör gärna av dig till min mail eller 0707507035 

  1. Show previous comments  1 more
  2. Käera

   Käera

   Tyvärr sålde jag mina Lp igår så dom har jag inte kvar.

   Detta har jag kvar.

   2st the art of Charlie parker vol 2,konvoluten är lite skadade men skivorna är bra.Den med saxofonen som ser ut som en påfågel på framsidan.Ej 45 rpm.

   Jag har en box av Bob Dylan som heter A long time a growing.Som är en singel collection,endast 1 skiva är spelad.

   Sen är det lite blandat med singlarna som sagt.

    

    

   Jag mår ganska bra faktiskt i övrigt så länge det är skapligt lugn o ro.Jag går bara kortare sträckor annars åker jag permobil.Jag har ju en spasticitets pump inopererad i magen som gör att jag kan må bättre än förut.Den tar ner dom spänningar i musklerna som skapas, så man helt enkelt blir mjukare o inte har så mkt kramper o värk.Jag kan åka på lite resor ibland vilket är skönt.Intresset för musiken finns ju kvar men både musik lyssnande o även läsning av böcker uteblir i långa perioder pga av sjukdomstillståndet.Jag har ett sjukdomstillstånd pga ett signalfel(ärftligt) i ryggmärgen som skapar spasticitet,dubbelsidig muskelsvaghet som övergår i kramper o värk.problemet sitter  i alla musklerna.Jag har haft sjukersättning i 10år.Innan jobbade jag inom byggnads,mest inom hyresverksamheten på ABV,NCC o sist nu Ramirent i Linköping.

    

   Ska försöka lägga ut lite bilder på skivorna.

    

   //K-¨-a

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

  3. Käera

   Käera

   Hej Calle.

   Idag kom en kille som var intresserad av mina gamla skivställ i plast som är byggda som ett L i olika färger.

   Han var intresserad av alla singlar så jag sålde hela bunten till honom,även Beatles skivan.Hoppas du tycker det är okey.

    

   MVH K-¨-a

  4. calle_jr

   calle_jr

   Hej,

   Helt ok.

   Jag har haft så mycket annat här som kommit emellan.

   Bra att du fick sålt det.

    

   //Calle

 2. Väldigt trevliga bilder o miljöer.Jag var i Karlskrona en snabbis år 2000,tittade mest på Marinmuseumet fantastiskt fint.Känns som man behöver ta en tur ner till Skåne igen! Kommer åka till Valjeviken V44,4 nätter på kurs o rehabilitering.Det blir tid över på kvällarna så man får väl hoppas man ser något innan mörkret lägger sig.
 3. Jag tror att elförsörjningen o den tysta omgivningen ger effekt! Det är så jag upplever det,bäst är det senare på kvällen här när allt har lugnat ner sig.
 4. Ja det gjorde du med råge! Det måste vara unikt att man får sådan insyn i ett byggprojekt.
 5. Så högt har jag aldrig varit på fast mark,bara en bit över 3000m. Fantastisk utsikt!
 6. Otroligt fint o mäktigt.Minns inte vilken kyrka som brukar benämnas som den med bäst akustik,hur var känslan ljudmässigt.
 7. Jag avslutade i Funäsdalen,här är en bild från Djupdalsvallen bredvid Mittåkläppen.Man åker in vid Bruksvallarna,våffelstugan brukar vara öppen till mitten av september ungefär. En fantastisk resa med bra väder stora delar,jag får betala efteråt i form av extra värk o kramper trots vilodagar,men den turen jag hade med vädret har inte många speciellt i Norge.
 8. På väg mellan Arjeplog o norska gränsen. Här är jag tillbaka i Sverige efter turen i nord Norge.Trappstegsforsen vid Vildmarksvägen mellan Vilhelmina o Stekenjokk. Stekenjokk o tältning 50m från bilen. Ytterligare en bil från Vildmarksvägen.Det asfalteras om i år så nästa år är perfekt att åka,(Även delar av E 45)jag begränsade mig o tog inte hela turen runt mellan Vilhelmina,Gäddede o Strömsund
 9. Ytterligare en Hälsingegård Pallars,Långhed,Alfta. Efter det vart det en tur förbi Järvsö. Sen vidare till ytterligare ett världsarv Höga kusten,här är campingen på Lappudden. Det finns massor att se vid Höga kusten o det rekommenderas varmt.Olika fiskläger,båturer till öar,Skuleberget o vandringar.Jag fick välja att begränsa mig denna gång till bilder utmed vägen.
 10. Jag var väl lite snabb o lägga upp bilder från nord Norge.Det borde ju vara med några från Sverige med för rättvisans skull.Det är som sagt 11 år sen jag gjorde en sån här lång biltripp. Jag fjällvandrade mkt förut men har pga min neurologiska sjukdom varit tvungen att lugna ner mig totalt.Men jag fick en operation i mars 2013 i form av en baklofenpump eller spasticitetspump. Den har gjort att jag 2 år i rad har kunnat komma iväg hemifrån o ligga i tält delvis om det är nära bilen blandat med stuga,hytter o vandrarhem.Jag klarar att gå korta sträckor med käpp eller stavar, annars använder jag en 2 hjulig elscooter när jag är ute med bilen. Starka tabletter i form av Tradolan 300mg per dygn samt Panodil 1G håller nere värken en del,så mkt att jag kan komma iväg när formen är god oftast i slutet av sommaren eller på hösten. Hälsingland o Unesco världsarv.Det vart 3 olika ställen jag stannade o tittade på när det gäller gårdarna.Ol-Anders Alfta. Jon-Lars,Långhed,Alfta
 11. Hej BTS! Jag det stämmer,jag kunde väl skrivit mer om bilderna direkt men jag är väl lite för snabb ibland. Förstabilderna är ifrån Steigen o Engelöya utmed vägen. Jag hittade en bra plats precis innan batteri Dietl som jag inte tittade på i.o.m. att jag redan sett kanonen i Harstad 2004,där tältade jag 1 natt o där ser du Lofoten väggen på dagen o vid solnedgången. Dom andra bilderna är ifrån där jag skickade länk till Bebop. Jag var uppe vid Senja o vände,struntade i Riksgränsen o Abisko bla. pga mkt mygg o knott vid slutet av aug. Åkte rv 17 förbi Saltstraumen,Svartisen o ner o över Mo I Rana o in i Sverige,över 1000 bilder där man kan plocka bort en del som vanligt. Jag hade tur med vädret,det var 25-26 vissa dagar i Norge o över 20 dom flesta,vilket är ovanligt däruppe. Jag var även i Hälsingland,höga kusten på väg upp o avslutade vid Funäsdalen,därimellan hade jag varit vid Stekenjokk så det vart många mil ifrån Linköpingstrakten. Jag ser att du varit i alperna vilket jag inte varit på sommaren sen 1991,åkte skidor 93.Men det är ju inte längre dit ner,fina bilder som vanligt.Jag har varit lite frånvarande ett tag men får väl skärpa till mig.
 12. Får se om detta går! http://kartor.eniro.se/m/Hs1BF http://kartor.eniro.se/m/qdyH9
 13. Så här fint är det utmed vägen! Molnen rinner ner över fjället o löses upp!
×
×
 • Create New...