Jump to content

juha

Medlem+
 • Content Count

  1 459
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Everything posted by juha

 1. Efter 1 1/2 år som ensam ägare till dessa underbara hgt så är det dags att sikta på en större MBörresen högtalare. Kom gärna. Perfekt skick med lådor såklart. Nypris ca 400000 och nu 120000 eller bud.
 2. Kör Qobuz och testat mot tidal 16/44 och får att Q vinner. Rent allmänt sen med högupplöst så känns det som ett steg framåt. Mer nerv och mer musikalitet. Strax stoppas Tidal.
 3. Grattis och kan bara drägla här i mitt hörn 🥳😂
 4. Säljes pga annan inriktning. En underbar förstärkare som har både kraft och finess. Grandinote är musikalisk, lättflytande säkerligen för att det är en Magnetosolid. Finns att läsa bättre än vad jag kan förklara: www.grandinote.it Mint skick. Nypris ca 120000kr Nu 60000kr https://www.stereophile.com/content/grandinote-shinai-integrated-amplifier
 5. Sitter på nålar. Mycket trevlig test Calm. Tack för att delar med dig så förståeligt.
 6. Känner igen detta och är i samma fas sedan April. Det tar tid och det kanske ska få ta tid. Snurrat uppställningen i rummet några varv och det blir verkligen stora skillnader. Då sitter man och undrar vilket gillar man bäst. Inte alltid lätt haha. Men ofta kul ändå. Grattis till er!!😀🍺
 7. @AlfaGTVno noooo helst inga nagelbitare nu 😂
 8. Tror man spelar in hjärnan många gånger. Har ibland testat ngn fot till apparat eller hgt och tyckt ngt. Dagen efter eller längre tid så har jag ändrat mig lite från de första intrycken.
 9. Detta var väldigt vackert!! Inte utan att ni fått igång Dagostini suget haha.
 10. Fantastisk vy! Skulle man ha en bandare skulle det vara denna 😍 Gillar den smäckra designen.
 11. Ja för mig är nätet ”affären” Minns det som spännande att hitta guldkornen. Samma idag, både igenom förslag eller tips från skribent eller forum. Väl vart så träffar det ibland otroligt i musikhjärtat och det känns nästan jobbigt att åka till jobbet. Men längtan att med en kopp kaffe njuta albumet igen är fantastisk. Dessutom är mitt intresse för ännu mer utsvävande i musiken ett kvitto att ”affären” är oändligt stort. Inte en liten låda i ett hörn med klisterlapp ”Mongolisk världsmusik” eller så.
 12. Mycket spännande. Läser ditt sökande och ställt samma frågor. Har blivit behagligt överbevisad hur bra streaming ska se ut😀👍
 13. Söndag betyder möblera om och testa! Billigaste och ibland bästa uppgraderingen😀
 14. Min Nuc är nu helt fungerande eftersom Dr AlfaGTV var snäll nog och ge den prygel och sen lite läkemedel ? Stort Tack? Sedan dess är den snabb och pålitlig. Hade mina funderingar kring att ha en Nuc till filspelaren. Ja de finns iaf inte längre. Funkar ljudmässigt och handhavandet är mycket bra.
 15. Sista dagen idag och nu har det lyft sig ljudet på alla sätt. Mer känsla och ett lugn. Höga register har mer textur och större klangskillnader. Bra djup. Krispig. Väldigt prisvärd!
 16. Ok trixie trix med nätkablar odylik artfötter gav resultat. Klart det gör. Blommar mer och fortfarande känns den ”precis” i ljudet. Öppen och luftig. Tight och artikulerad i bas området.
×
×
 • Create New...