Jump to content

juha

Medlem+
 • Posts

  1 510
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

juha last won the day on July 16 2021

juha had the most liked content!

About juha

 • Birthday 1966-09-15

Contact Methods

 • ICQ
  221549520

Profile Information

 • Location
  Halmstad

Recent Profile Visitors

9 402 profile views
 1. Lite längre fram ska det provas lite mer kablar från Oephi. Nyfiken på de lite större modellerna. Tycker de ger en fin öppenhet och klarhet.
 2. Fortfarande inte rensat undan alla kablar som ligger på kö i provning. Så det blir lite lösryckta bilder😊
 3. En hel del spelandes och hgt flyttande har det åstadkommits sen April. Akustik och annat har testats och testats. Det verkar som att mina högtalare nu blivit inspelade efter alla dessa månader. Vet inte om det är därför men de vill ha helt andra placeringar samt akustikfix. Eller så är det jag😂 Just nu testar jag kablar från Oephi. Nät signal högtalarkablar i 2 olika prisklasser. Mycket skoj måste jag medge. Tycker de presterar bra. Börjar få ett hum hur det ska låta så här efter ett års ägande av Z5. Verkligen nöjd. Men det har varit sökande och släpande. När det börjades spela lite högre så vart det som en kran av välljud öppnades. Bara på några veckor så det släppt. Galet detaljerat men underbart sväng snabbhet musikaliskt. Dessutom på allt verkar det som. Oansträngt och ej påfluget.
 4. Det är ungefär här jag hållt mig i ngt år nu. Musiken längre bort eller ha det närmare och tom nästan runt en. Högtalaren har puttats hit och dit med stor iver. Gillar mkt ambient musik och det blir ett extra lyft med bra djup. Men absolut ger nära instrument/sound en mer spännande lyssning.
 5. Fermentoren är ett måste. Känns som ett vanligt ställe först men det växer till en av de bästa. Baghaven
 6. Hej och tack😀 fattar inte själv hur det kan blivit så skoj. Lånat hem en hel del av allt möjligt. Aavik u 300 satte igång en karusell av dess like. Så ja fick hem en hel del skoj för test. Allt från smått till stort. De stora gjorde lite ont att höra😂 Men kan ju livnära sig mindre grejer. I 280 hade jag hemma länge. Gillar Aavik och börjat medD180
 7. Pom 1 Pom2 C1 A1 A2 D D2 är några jag testat hit och dit genom åren. En del ägt. Skulle vilja hålla att jag skulle vara nöjd med A2 serien. Om jag skulle gå utan limit så hade det blivit c2 serien
 8. Alltid nyfiken 😀 Inget spikat här än. Vet att du fått in intressanta kablar.
 9. Har tex testat Pom2 signalkabel nu nyligen mot tex Tellarium. Båda samma prisklass 15kkr. Tycker redan där finns mkt av allt men själv vill jag testa A2. Där har du svaret😀 I mina öron så vart P2 klart bästa kabeln i testet mot Tellarium. Lätt. 2 serien verkar klart piggare och driv.
 10. Mitt senaste testande för hundrade gången när man har sålt allt i kabelväg och börjat om på ny kula. Ingången var även denna gången att hålla igen plånboken samt att ha ”det gör ingen större skillnad” med kablar. Testa nya märken. Nya som gamla kablar. Mixa eller köra samma märke. Får motvilligt erkänna igen att visst finns det skillnader i allt. Men ngn sorts gräns ska hållas. Ansuz har funnits i huset till och från högt till lågt. Gillar dessa fortfarande och tycker de håller bra prestandamässigt. Men som många sagt många ggr. Ta hem och testa😀 Du var ju nöjd med eletroniken så då är det ”bara” sista bocken kvar. Ngn veckas test med lite byte med annat märke så borde det vara klart 🙏
 11. Alltså. En Pie och en Nuc kan låta väldigt bra? En Nuc har jag och blev ordentligt sugen på att testa.
 12. Mycket intressant. Men kan EE ha ngt värde att placeras längre upp i kedjan? vore kul att ha nytta av den ändå.
 13. Exakt så upplever jag med ett språng uppåt. För mig blir det som att hjärnan får sig en skola hur det ska låta. Och efter viss lyssningsträning så blir den skillnad så svår att hantera att gå bakåt. Lyssnar jag på plånboken som står på knä och ber så blir skillnaden ”inte såååå stooor”. Men men ibland får den ge sig.
×
×
 • Create New...