juha

Medlem+
 • Content Count

  1 392
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

juha last won the day on September 3 2018

juha had the most liked content!

About juha

 • Birthday 1966-09-15

Contact Methods

 • ICQ
  221549520

Profile Information

 • Location
  Halmstad

Recent Profile Visitors

8 196 profile views
 1. juha

  Äntligen supernöjd med ljudet.

  Härligt A/Wing ! Grattis till detta. Lät ju ändå otroligt sist man hälsa på. Dyker upp ngn helg om ok?
 2. juha

  Hos mig

  Att det är drag i Naim har man ju upptäckt. Men att även lite innerlighet gör mig nyfiken. Man må lyssna på en så då
 3. juha

  Apexorca på HIGH END München 2019

  Inte konstigt att en pianist hör det snabba ett horn kan erbjuda när det funkar. I det snabba är det lätt att gå miste om annat i musiken. Själv skulle jag aldrig kunna tänka mig myslyssna framför ett sådant system. Soundstage med djup och naturligt svävande mellan hgt är nog svårt med horn. Jo kanske men låååångt avstånd. Avantgardes duo hos akkelis var faktiskt på väg att måla upp något bra så det kanske kommer. Proffspianister är också människor med allt det innebär.
 4. juha

  Apexorca på HIGH END München 2019

  First class repotage! Tackar för detta🙏
 5. juha

  Den långa vägen tillbaka.

  Ja det är klart fler intressanta dacar finnes tack för tipset!
 6. juha

  Den långa vägen tillbaka.

  Tankar och idéer finns hela tiden om fortsatt utveckling för anläggningen. Har kommit fram till att någon form lättare akustik eller iaf ta ner efterklangen något behövs. En enkel grej ordnades igår. Få elementen tysta! De har väsnats på vintrarna och ja det blir ju inte tystare än vad man har för grundljud omkring sig. Gjorde underverk. Ett besök hos A/Wing blev till och det gav verkligen mersmak på en mer redig streaming/filspelning kommer att bli till. Viktiga var att få höra en spelglädje och även känslosam långsam återgivning, dvs hållbart för mig. Dynamiken kändes också jämn över registrena. Basen var underbart upplöst och taktfullt lekfullt tight men inte torrt. Släppet från hgt var också på väldig hög nivå. Mina egna hgt har flyttats runt i sedvanligt maner. Hade nog lite väl bred uppställning och sansade mig. Rummet tillåter inte detta så det är bara att hänga med. Hgt fötterna har suttit löst och tog mig tid att sätta mig in hur det skulle lösas utan att paja något. Gick ju bra och är ju lite intressant på dessa hgt såg ut. Streamer/filspelare som kännts intressanta genom otal dagars kikande är Auralic G2 samt Innous zenith mk3. Nu fick man känna på Auralic och det är defenetivt lysande . Innous har ju lagring och möjlighet att rippa i själva enheten, dock inte tex coax ut. Framtida dac, kanske Chord Dave vore en bra kandidat. Nätkablar byts ut sakteligen. Fått möjligheten att testa fler Ansuz nätkablar så jag vet vad som väntar. Entreq jordning har också testats och det var en glad upptäckt.
 7. juha

  Äntligen supernöjd med ljudet.

  Är tacksam för detta A/Wing.
 8. juha

  Äntligen supernöjd med ljudet.

  Efter en rejäl försening så vart man äntligen framme😳 Länge sen jag var och hälsa på och tacksam för detta möte idag. Är ju fast beslutsam att bena upp min streaming till högre nivå och känna känslan av hållbar musiklyssning. Direkt redan under de första minuterna jämte hgt tjabbandes om ditt och datt hörde man att potential fanns. En genomgång först vad som fanns med i systemet så vart det dags sweetspot. Allt infriades och mer därtill. Musikalitet sväng detaljer klang osv var riktigt bra. Brukar ju tycka större hgt med stora element ha problem att få energi i instrument högre upp i frekvenser-fanns inget alls av detta här, fantastisk återgivning. Kropp fanns i allt som dyker upp. Tror inte det egentligen är hgt i sig utan rummets inverkan och akustik. Detta system har otrolig jämn i energi i från botten och upp till topp. Man sitter och njuter av musik och glömmer hifi. Streaming funkar ju alldeles utmärkt och saknade inget. Skulle inte princip kunna säga vad för källa som avspelades. Tackar för detta lugn jag fick för framtiden A/Wing
 9. juha

  Äntligen supernöjd med ljudet.

  Pm är skickat och väntar nu på svar 😀
 10. juha

  Äntligen supernöjd med ljudet.

  Nu måste jag flagga för en träff ‼️😀 Måste bena ut hur mitt digitala ska se ut så.....snälla kan man dyka upp snart?
 11. juha

  Svart kubism skakar om.

  Jag fick ihop det bra med ML 333.5 /801N Drev dem fint
 12. juha

  Svart kubism skakar om.

  Jag har nog dåligt med erfarenhet att äga stooora hgt helt enkelt.
 13. juha

  Svart kubism skakar om.

  Är ju en exägare till dessa 801:or😀 Jo det var en trevlig tid. men förstår ert tänk och tycke med större element. Men måste som vanligt 😜 Alltså tycker ni inte att ljud som kommer strax över mellanbasen ja alltså typ kongas, ett gitarrackord, kantslag ja ljud som kommer lite längre upp. Dessa ljud brukar vara tunna, lite bortglömda i många större hgt. Där kraften ofta läggs längre ner i basen. Säkert inte alla system för detta hänger ju 100% ihop med att man har någon midbass bump som grötar ner allt.
 14. juha

  En hifinörds bekännelse

  Väldigt intressant detta! Walking in my shoes, jag är precis i dina fotspår och känner igen tankegångarna. Dac/nätverkstreamer hänger löst men vilken? Lumin och Auralic är det första som ska testas ljudmässigt. Sedan handhavande.
 15. 2.5 meter, banan/spade. Absolut bästa skick. pris: 23000kr