Jump to content

juha

Medlem+
 • Posts

  1 474
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

juha last won the day on July 16

juha had the most liked content!

About juha

 • Birthday 1966-09-15

Contact Methods

 • ICQ
  221549520

Profile Information

 • Location
  Halmstad

Recent Profile Visitors

8 911 profile views
 1. Jag har mina akustikprylar flyttbart så jag kan jämföra och testa med nya platser. Mitt rum är bra från grunden men blir lika förvånad hur bra det låter utan ngt alls😱 Livfullt och visst lite mindre exakthet och detaljer men klang och övertoner blir väldigt bra. Men jag testar med jämna mellanrum om mina intryck ändrat sig. Icke än.
 2. Kul att se ens favoriter här på forumet😀 Lite otippat. Uppväxt med dessa och ja massa andra men dessa ligger mig närmast.
 3. Nu börjar även denna hgt köra ut akustikprylar. Iaf samma sida som hgt står. Live front- dead end. Ja kanske inte heldött i slutändan. Men ska på ngt fiffigt sätt ta ner tiderna i övre registrena.
 4. Är det sånt som grannar gillar? 😀
 5. Ja så hette de! Vek ihop handdukar först i hörnen haha. Men blev överbevisad så det blev till att testa riktiga. Kom ihåg att vi blev rejält förvånade över resultatet.
 6. Ja den släpper iväg energi helt klart😀 Brukar testa lite på glänt osv. Stolen har använts då och då som hififotölj. Den är lite låg. Tycker den funkar bra fast ganska hög rygg. Man kanske skulle ordna så den kom upp i höjd? Sko den med ngn träkloss.
 7. Ja damma av ngra grejer som man hitta i lådorna. Tror de hette Green Tunes från us. Man brukar ha dessa i hörnet längst upp i alla rummets hörn. sen har man en eller två fyrkantiga som man sätter mot vägg och takmöts. De tar flutterecho. Faktiskt mycket mer effektivt än vad det ser ut som. Slipper lite av kala känslan i ett rum.
 8. Tack!! ja isf det som är nytt i racket är en Aavik Dac 180 samt C2 Ansuz nätlist😀 Resten är ihoplånat så man kommer igång🙏
 9. Bytte placering och håll i rummet. Brukar vara nyttigt. Köpte även en enkel oskärmad 10 meters kabel för att bättre gömma undan en switch. Bara det gjorde en skillnad. Planering för lite mobila akustikåtgärder finns. Gillar idén att kunna ändra för pejla in bästa musikala känslan. Brukar ge väldigt bra resultat.
 10. Tack!!! 😀🙏 Var lite rädd att de skulle bullra i hela huset. Tvärtom är dessa mer snällare mot grannarna. Spelar lägre och ändå fin energi i musiken.
 11. Fantastisk start. Oinspelat och verkligen salladsbuffé i kringutrustning men lekande långt bättre än min förra Raidho c3.1
 12. Ja mer av allt måste jag hålla med om. Driver detta med det allra sämsta i kabelväg då allt sålt. Men det är i högtalaren det ger mest sound. Sålde Grandinote till slut men saknar den ändå. En kär vän med massor av fina egenskaper. Ägde den i 3 år och blev egentligen bara mer och mer imponerad. Börresen Audio Z5 cryo Allt är nytt för mig. Elementplacering storlek osv. Ska jobba upp detta från scratch. Prova rör tom 🤗
 13. Fler element. Blir det bättre?
×
×
 • Create New...