Jump to content

juha

Medlem+
 • Content Count

  1 448
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

juha last won the day on March 16

juha had the most liked content!

About juha

 • Birthday 1966-09-15

Contact Methods

 • ICQ
  221549520

Profile Information

 • Location
  Halmstad

Recent Profile Visitors

8 507 profile views
 1. @AlfaGTVno noooo helst inga nagelbitare nu 😂
 2. Tror man spelar in hjärnan många gånger. Har ibland testat ngn fot till apparat eller hgt och tyckt ngt. Dagen efter eller längre tid så har jag ändrat mig lite från de första intrycken.
 3. Detta var väldigt vackert!! Inte utan att ni fått igång Dagostini suget haha.
 4. Tack Apex!! Mycket intressant!
 5. Fantastisk vy! Skulle man ha en bandare skulle det vara denna 😍 Gillar den smäckra designen.
 6. Ja för mig är nätet ”affären” Minns det som spännande att hitta guldkornen. Samma idag, både igenom förslag eller tips från skribent eller forum. Väl vart så träffar det ibland otroligt i musikhjärtat och det känns nästan jobbigt att åka till jobbet. Men längtan att med en kopp kaffe njuta albumet igen är fantastisk. Dessutom är mitt intresse för ännu mer utsvävande i musiken ett kvitto att ”affären” är oändligt stort. Inte en liten låda i ett hörn med klisterlapp ”Mongolisk världsmusik” eller så.
 7. Mycket spännande. Läser ditt sökande och ställt samma frågor. Har blivit behagligt överbevisad hur bra streaming ska se ut😀👍
 8. Söndag betyder möblera om och testa! Billigaste och ibland bästa uppgraderingen😀
 9. Min Nuc är nu helt fungerande eftersom Dr AlfaGTV var snäll nog och ge den prygel och sen lite läkemedel ? Stort Tack? Sedan dess är den snabb och pålitlig. Hade mina funderingar kring att ha en Nuc till filspelaren. Ja de finns iaf inte längre. Funkar ljudmässigt och handhavandet är mycket bra.
 10. Sista dagen idag och nu har det lyft sig ljudet på alla sätt. Mer känsla och ett lugn. Höga register har mer textur och större klangskillnader. Bra djup. Krispig. Väldigt prisvärd!
 11. Ok trixie trix med nätkablar odylik artfötter gav resultat. Klart det gör. Blommar mer och fortfarande känns den ”precis” i ljudet. Öppen och luftig. Tight och artikulerad i bas området.
 12. Ny test! Auralic Vega 1. För att känna på signumet från Auralic. Dock ej så tung för plånboken som Naimen. Ok klar skillnad är det ju. Upplever att Auralic är något ljusare och smått torrare i återgivningen. Den har ju en bra dynamisk drive. Ja basen torr snärtig. Känns mindre i soundstage kontra Naim. Naimen var mer analog. Auralicen är absolut bra för pengarna tror jag helt säkert. Är faktiskt imponerad hur mycket man får för slantarna. Men är detta ljudet som passar mig? Ja just det matchning! Bara börjat här? Bra grejer alltså!
×
×
 • Create New...