juha

Medlem+
 • Content Count

  1 422
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

juha last won the day on March 16

juha had the most liked content!

About juha

 • Birthday 1966-09-15

Contact Methods

 • ICQ
  221549520

Profile Information

 • Location
  Halmstad

Recent Profile Visitors

8 361 profile views
 1. juha

  Den långa vägen tillbaka.

  Tack Ja det ger en extra dimension och klang. Flyttar runt lite nu när de har spelat lite iaf. Får verkligen goa vibbar vad som är möjligt.
 2. juha

  Den långa vägen tillbaka.

  Tack så mycket😀
 3. juha

  Den långa vägen tillbaka.

  Det är ju samma låda😀 Det går att uppgradera samma låda till D serien
 4. juha

  Den långa vägen tillbaka.

  Exakt så kan man säga😀 Inte så sora framifrån dessa. Tack!😀
 5. juha

  Den långa vägen tillbaka.

  Nääästan fast bara vita element 😀 C3.1
 6. juha

  Den långa vägen tillbaka.

  Haha Tack tack!
 7. juha

  Den långa vägen tillbaka.

  Tack 😀 Raidho C3.1 Skoj med lite mer djupa toner. Var lite rädd för att det skulle bli väl mycket. Det funkar mkt bra faktiskt för att rummet är naturligt rätt, ja låter så iaf.
 8. juha

  Den långa vägen tillbaka.

  Inspelning pågår
 9. Tycker detta är högst intressant då jag sitter just med en gammal AQ Forest USB och tänkte väl mig ngt annat framöver 😀 Tack för bra info
 10. juha

  En hifinörds bekännelse

  Blindtest och blindtest 😀 När jag testar för tusende gången så är det en längre tids spelande på en kabel eller ja ngt annat. Sen byte och osv. Dyrt billigt snyggt fult noname finnamn ja jag skiter i vilket- vad trivs jag bäst med är min slutsumma.
 11. juha

  En hifinörds bekännelse

  För rejält många år sedan fanns en lite låda man kunde koppla signalkablar på. 2 par har jag för mig och en ratt längst upp som man snurra på. Den ändrade vilken som kopplades på. Kan det varit audioquest?
 12. juha

  Den långa vägen tillbaka.

  Ja jag håller med. Därför struntade jag i det sist. Men med dagens ljud så finns det möjligheten att uppsampla. Har haft några små detaljer kvar att fixa, bla att klockor och tamburiner inte låtit riktigt analogt. Det rättade verkligen till det. Och fick en härlig luftighet på köpet.
 13. juha

  Den långa vägen tillbaka.

  Efter att man följt vissa trådar här och uppsamplat Roon Tidal. För det var väl så? Så provade jag sätta upp samtliga filer till 192/24. Har provat detta innan ska erkännas men inte funkat så bra...förän nu! Kört i streck 4 timmar och kan inte få fran en låt som inte vinner på detta. Galet kul. Ja mjukare som ngn sa blev det men förlorade inte kraft. Luftigare och rymligare soundstage. Tightare bas och ja då fick man bättre flyt och placeringar. Detta var riktigt kul! Tack för tips.
 14. Jo klart man har läst sig till bra ljud säkerligen flertal ggr. Men ganska längesen så fick man ju också besvikelser på både produkter och även uppgraderingar som skulle vara ”mkt” bättre. Allt eftersom åren går har jag läst mindre och mindre och känner mig då ganska nollad med förväntningar. Här på forumet läser jag ju ofta förstås. Kom ihåg att jag nästan ”sprang” till en butik och köpte en högtalare för att Stereophile/TAS hade fullkomligt sågat modellen. Ren nyfikenhet och levde med den några glada år. Likaså när man fått lånat hem kablar som kostat otroligt mkt pengar med att nu blir man skickad till himmlen. Bara för att bli såpass besviken att man funderar på allt man håller på med. Att börja om från noll ett antal ggr är inte så dumt. Tycker det är riktigt kul att ha totalt fel om gamla käpphästar och erfarenheter. Det är ju mer komplext än svart och vitt.
 15. juha

  Den långa vägen tillbaka.

  Hej Detta är dac nr 2 med samma problem. Tyvärr. Ja de andra ingångarna funkar utan ngn fuzz.