Jump to content

ishoot

Medlem+
  • Posts

    467
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    26

Reputation Activity

  1. Like
    ishoot reacted to SOUND BY VINYL in Justering av pickup och tonarm i Göteborg.   
    Nu har jag fått in så många uppdrag jag hinner med denna gång i Göteborgsområdet, men jag planerar att lägga in några extra dagar för konsultuppdrag i samband med Hifi-mässan i Göteborg 21-22 September. Välkommen att höra av dig vid intresse. Skicka PM, mejla eller ring 070-2907292.
    Bengt / SOUND BY VINYL 
  2. Like
    ishoot reacted to SOUND BY VINYL in Justering av pickup och tonarm i Göteborg.   
    I mitten av April ska jag besöka Göteborg för montering och justering av pickup och tonarm. Jag kommer stanna några dagar, så om det är någon som behöver en översyn av sin vinyl-rigg är ni välkomna att höra av er. Ring 070-2907292 eller skicka mig ett PM.
     
    Jag erbjuder och kan bistå med:

    - Montering och optimering av pickup (oavsett fabrikat och modell)
    - Inställning av drivverk, tonarm och RIAA försteg
    - Rådgivning gällande systemmatchning, uppställning, förbättringspotential och uppgraderingsvägar.
     
    Jag kommer även ha med mig analysprogrammet AnalogMagik V2 för att kunna utföra en analys av pickup- och tonarms-inställningar med mera för den som önskar det.

    https://www.analogmagik.com/
     
    AnalogMagik analyserar följande: Rätt hastighet, och ojämnheter av skivtallriken (Wow & Flutter). Kanalbalans. Azimuth. Zenith. VTA och SRA (stylus raking angel). Optimalt nåltryck (VTF). Rätt anti-skating. Mäter upp optimal Loading och Gain (pickup/RIAA). Mäter upp vibration och resonans-frekvens (tonarm och pickup). Mäter vibrationer. Inre vibrationer och hur väl skivspelaren är isolerad från omgivningen.
    Under tiden man analyserar är det mitt jobb att justera för att få allt att spela optimalt.

    Här följer text vad två kunder säger om sitt ljud efter min insatts ihop med analysprogrammet:

    "Sångare och solister låter nu mer riktiga och står en bit framför högtalarna. På Eric Dolphy spelar någon på en vibrafon en bit in i låten slår dom ganska hårt på plattorna, När jag hade enklare anläggning var det svårt att höra att det var vibrafonplattorna han slog på, det lät mer som ett plåtsjok. Med bättre grejor hörde man att det kanske var vibrafonen men nu hör man ju tydligt att det är vibrafonen han slår på och tonen klingar också ut. Äntligen!" — Gunnar (efter justeringar med AnalogMagik).

    "Jag har nu spelat igenom den testskiva jag använt mest genom åren: Testskiva 1 från Opus 3. Varje spår lät klart bättre än det någonsin gjort, alla instrumenten framträdde oerhört klart och separerade från varandra. Rösterna i kyrkan hade en klang som aldrig förr. Detta är verkligen något som du kan göra reklam för, Bengt, en mycket tydlig och klar förbättring av ljudet i anläggningen." — Jan (efter justeringar med AnalogMagik).

    Med vänlig hälsning,
    Bengt / SOUND BY VINYL
    https://soundbyvinyl.com/analogmagik-v2/
     
     

  3. Like
    ishoot reacted to LPL in Hos LPL - Sökandet fortsätter   
    Jag har en dual boot med Windows och Ubuntu och kört HQPlayer 5 både som desktop och embedded. Det jag menar är att det är betydligt smidigare att bara köra Roon på den lilla NUCen😊. Det har legat lite på is med HQPlayer, men får nog testa de senaste releaserna framöver.
  4. Like
    ishoot got a reaction from LPL in Hos LPL - Sökandet fortsätter   
    Med version 5.5.x av HQPlayer så har kravet av tung maskin minskat avsevärt. Numera använder sig HQPlayer utav alla kärnor inklusive E-Core. Jag kör en luftkyld 12700K i7 utan något RTX-kort och med Ubuntu och den klarar av att köra DSD512 på allt material (24/192) utan att ens vara i närheten av att slå i taket. Så detta öppnar upp för mycket mindre och strömsnålare servrar. 
  5. Like
    ishoot got a reaction from AlfaGTV in Hos LPL - Sökandet fortsätter   
    Med version 5.5.x av HQPlayer så har kravet av tung maskin minskat avsevärt. Numera använder sig HQPlayer utav alla kärnor inklusive E-Core. Jag kör en luftkyld 12700K i7 utan något RTX-kort och med Ubuntu och den klarar av att köra DSD512 på allt material (24/192) utan att ens vara i närheten av att slå i taket. Så detta öppnar upp för mycket mindre och strömsnålare servrar. 
  6. Like
    ishoot reacted to LPL in Hos LPL - Sökandet fortsätter   
    Förutom att testa DACar har jag under längre tid testat om det går att få ännu bättre ljud ur min streamingsetup genom optimeringar i nätverket. Jag har bland annat testat English Electric och iFi Audio’s LAN isolatorer, EE1 respektive iSilencer och vad dom tillför på olika ställen i mitt nätverk.
     
    På bilden syns testobjekten förutom en iSilencer som jag skickade till @octavia rs Även lite cable management som är nog så viktigt skymtar på bilden där signalkablarna vilar på sin egna hylla😊
     

     
    Sammanfattningsvis kan jag rekommendera att testa vad det kan ge, även om det lät riktigt bra innan så låter det ännu lite bättre nu.
    Vilka LAN isolatorer man väljer att testa och var i nätverket de gör mest nytta överlåter jag till var och en att avgöra.
    Jag har otvetydigt kommit fram till att denna konfiguration låter bäst i mina öron här hemma.
     

     
     
  7. Like
    ishoot reacted to LPL in Hos LPL - Sökandet fortsätter   
    Jag hade lovat att återkomma angående mina intryck av Ideon EOS DAC och Soulnote D-1N.
     
    DACarna blev kvar ett bra tag så många skivor jämfördes fram och tillbaka och DACarna fick sitta inkopplade över lite längre tid. Både EOS och D-1N har sina styrkor men som synes på översikten ovan så står May DAC KTE fortfarande för D/A-konverteringen.
     
    Det är lätt att dras med och tycka att nya prylar låter bättre när presentationen är annorlunda och kanske inte lika lätt att uppskatta det man redan har och lyssnat på under lång tid. Efter nyhetens behag var det dock ingen tvekan om vilken DAC jag föredrar och jag blir påmind om hur jäkla bra May DAC KTE är, den sticker inte ut och imponerar kanske inte som andra DACar när man först kopplar in den men ingen annan DAC jag testat gör att jag lika enkelt försvinner in i musiken och slutar att lyssna på olika detaljer. Här kommer nog Aqua La Scala närmast av de DACar jag testat som också råkar vara en R-2R DAC, men det mesta är ju tycke och smak då det rör sig om så pass bra DACar som dessa.
     
    Jag hade tänkt att skriva lite mer ingående om DACarna men då det är högst personligt vilken presentation man föredrar nöjer jag mig med att konstatera att både EOS och D-1N är bra DACar och båda skulle säkerligen passa fint i många anläggningar lite beroende på de egna preferenserna.
     
    Jag ska dock beskriva mina intryck kortfattat nedan.
     
    Ideon EOS DAC
    Utförande: Gedigen låda och riktigt minimalistisk design som jag gillar. Displayen är rätt cool men ett stort minus att den inte går att släcka eller ens att justera ljusstyrkan, enligt utsaga så ska det komma i en uppdaterad version.
     
    Lyssning: Det första som slår en är basen, det är tydligt att basen och rytmen prioriteras, det låter ”punchigt” jag har t.ex. aldrig hört baskaggen framträda så tydligt tidigare med andra DACar. Det är med andra ord mer energi i botten och jag upplever den både som kontrollerad och lite rund på samma gång. De översta registerna klingar klart och förhållandevis ljust. Överlag låter det riktigt bra men det känns inte som den bästa matchningen i min anläggning, det blir lite för mycket bas och botten samtidigt som det klingar lite för ljust i toppen i mina öron. Med det sagt så kan det nog bli en perfekt matchning i en anläggning som mår gott av extra energi i botten och en klar klang i de övre registerna.
     
    Soulnote D-1N
    Utförande: Första intrycket var det riktigt tunna plåtsvepet som utgör sidor och lock, det exemplar jag testade hade en blank svart lack som inte föll mig i smaken. I övrigt är det ett fint bygge och positivt med den centralt placerade foten/spiksen i centrum på trafon. Jag som mest spelar DSD kan störa mig på reläet som ljudligt klickar till i lådan varje gång jag startar musiken, något som jag inte noterat i samma utsträckning på andra DACar som jag testat. Sedan har jag aldrig förstått varför man sätter strömbrytaren på frontpanelen och drar 230V genom hela apparaten, vem använder en strömbrytare på en DAC? Jag saknade faktiskt en display, även om jag vanligtvis har den släckt på min DAC. Nu är detta bara mina personliga hang ups och har säkert ingen större betydelse för de flesta😊
     
    Lyssning: Jag dras lätt med i ljudet och gillar direkt det jag hör, den har alla klassiska hifi-parametrar som dynamik, upplösning, separation och svärta. Det är balanserat från basen till toppen med naturlig tonalitet och det finns ett djup i basen men inte riktigt den energi som jag hört med andra DACar. Soulnote lutar åt det lättare luftigare ljudet mer än åt det kraftiga varma ljudet. Det jag tycker mest karaktäriserar D-1N är betoningen på detaljerna, det låter utsträckt och upplöst men aldrig direkt hårt, dock upplever jag att vissa sämre inspelningar låter lite skränigare än jag är van. D-1N har en stor och bred ljudbild och kommer nästan upp i samma nivå som May DAC KTE.
     
    För den som vill fördjupa sig upptäckte jag att alla tre DACarna rätt nyligen recenserats i HomeCinemaMagazine även om det inte direkt finns någon jämförelse dem emellan.
     
    Ideon EOS DAC
    https://allhomecinema.com/review-ideon-audio-eos-dac-d-a-converter/?id=100485345053
     
    Soulnote D-1N
    https://allhomecinema.com/review-soulnote-d-1n-d-a-converter/?id=98515311955
     
    Holo Audio May DAC KTE
    https://allhomecinema.com/review-holoaudio-may-kte-dac-a-sonic-masterpiece/?id=101176734485
     
  8. Like
    ishoot got a reaction from calle_jr in Mästarmöte har en vinnare!   
    Kan bara hålla med att Vikingur är något utöver det vanliga. Det var sannerligen en magisk konsert. En upplevelse att bära med sig genom livet. Synd att vi missade varandra. 

  9. Like
    ishoot reacted to P-pan in Möte...   
    Det blev en fullspäckad hifi-helg med två hemma-hos lyssningar och den senare som jag precis är hemkommen ifrån kommer att bli svår att smälta.
    Vi har ju alla olika förutsättnigar inför hobbyn både då det gäller pengar, hänsyn till övrig familj men kanske främst... hur mycket plats vi kan avvara.
    Det senare kan ju tyckas vara ett stort problem hos den "trevliga mannen", med tanke på Tannoy Westminster, men långt ifrån att vara ett "hinder"...
     
    skulle det visa sig 
     
    Ni får själva snart se vad det innebär då det än en gång har uppgraderats på i stort sett samtliga punkter...
     

     

     

     

     
     
  10. Like
    ishoot reacted to P-pan in Möte...   
    Innan jag går närmare in på själva högtalarna så går jag igenom elektroniken...
     
    ... som naturligtvis är bestyckat med ...
     

     

     

     
    Från tillverkaren Ayon
     

     
    Ayon Crossfire monosteg
     

     
     
  11. Like
    ishoot reacted to P-pan in Möte...   
    Slutstegen petar ur sig 30-35 watt beroende på rörtyp och det är rena lyxen sett till att driva högtalarna som är specade till 103 dB.
    Aldrig fel med med lite x-tra kraft i.o.f.s
     
    Här saknas faktiskt fortfarande ett separat försteg, vilket är på gång, så cd-spelaren tar hand om den uppgiften tillsvidare...
     
    Ayon CD-35
     

     

     

     

     

     
  12. Like
    ishoot got a reaction from parsifal in Mästarmöte har en vinnare!   
    Kan bara hålla med att Vikingur är något utöver det vanliga. Det var sannerligen en magisk konsert. En upplevelse att bära med sig genom livet. Synd att vi missade varandra. 

  13. Like
    ishoot reacted to Apexorca in Mästarmöte har en vinnare!   
    Jag tänkte försöka mig på att beskriva Vikingurs konsert.
     
    Gordbergariationerna är ett pianots mastodontverk. Det är inte för vem som helst. För det första deltar hela Vikingurs kropp i Goldbergvariationernas framförande. När vänsterhanden spelar helt själv, vilket inte är ofta, dirigerar han sig själv mjukt, nästan sensuellt med högerhanden, samtidigt som han vaggar med med överkroppen och varierar detta med en roterande rörelse. Ibland skrapar han nästa nästippen ända ner i detta nya klaviatur i Göteborgs konserthus . Detta ger också en dimension till stycket, ett ytterligare konstnärligt uttryck. Man får känslan av att Vikingur ÄR Goldbergvariationerna . 
    Bach själv var en av de stora musikaliska improvisatörerna och lämnade inga instruktioner för hur stycket skall spelas. Andra kompositörer lämnar noggranna förklaringar utöver noterna. Förutom att Goldbergariationerna har en sjuhelsikes massa noter, som tar Vikingur ca 90 min att spela sig igenom, får alltså pianisten dessutom välja själv hur dessa noter skall behandlas. Vikingur gör detta utan att ens ha noterna framför sig. Alltså 90 minuter noter i högt tempi förvarade i muskelminne och hjärnans musikalitet!!! Tempot är i perioder rasande och få är nog de som även efter upprepad petiga lyssning kommer kunna hålla ordning på alla noters följd. Vikingurs tolkning är mycket bra. Dessa 90 minuter blir trollbindande och jag kom på mig själv med att inte bytt sittställning en enda gång sedan första tonen ljöd tills det var slut. Dock vaggade jag lätt på huvudet nästan i trans till Vikingurs framförande. 
     
    Jag försöker alltid få biljetter på vänster sida och tillräckligt högt upp i salen för att kunna se pianistens händer mot instrumentet. Det är ett stort nöje att kunna se allt som händer med inblandade kroppsdelar och tangenter när musiken skapas. Live är live och allt ger en extra dimension till musiken jämfört med hur det upplevs på våra HiFi-system. Är det bra inspelningar och systemet kan återge känslan i konserthallen med rymden från rummet, akustiken mm så hamnar i alla fall jag mer in i musiken. Det enda som störde upplevelsen var någons hörapparat upprepade gånger började pipa och det var visst svårt att få ordning på den, några tappade mobiltelefoner, en som ringde trots extra info om att stänga av dem och några som gick på denna konsert med troligen svår förkylning och upprepade hostattacker. Det går att leva med och live är live. Allt kan hända. Med ffa soloinstrument och känsliga partier kan dock tex en kraftig klonk av tappad mobiltelefon störa förtrollningen lite. Man tappar tillfälligt fokus.
     
     
     
     
  14. Like
    ishoot got a reaction from calm in Mästarmöte har en vinnare!   
    Kan bara hålla med att Vikingur är något utöver det vanliga. Det var sannerligen en magisk konsert. En upplevelse att bära med sig genom livet. Synd att vi missade varandra. 

  15. Like
    ishoot got a reaction from Apexorca in Mästarmöte har en vinnare!   
    Kan bara hålla med att Vikingur är något utöver det vanliga. Det var sannerligen en magisk konsert. En upplevelse att bära med sig genom livet. Synd att vi missade varandra. 

  16. Like
    ishoot reacted to Apexorca in Mästarmöte har en vinnare!   
    Vikingur Olafsson gästade Göteborgs koncerthus och spelade Bach's Goldbergvariationer. Jag har hör detta verk rätt mycket genom åren och även med Vikingur. Har dock inte hört honom live innan. Vilken pianist. Fruktansvärt bra var han. Lite utöver det vanliga. De stående ovationer han fick tog aldrig slut, men när Vikingur till slut lyckats tysta publiken sa han att detta konserthus är ett av de bästa han någonsin spelat i rent akustiskt och att deras nya flygel var vansinnigt bra. Han berättade också att han kommer tillbaka nästa år för ett uruppförande av ett nytt pianoverk. 
     
     
  17. Like
    ishoot reacted to lindome in Tar resan slut.....   
    Ja, vackra noter är alltid trevligt. Särskilt med soulmusik
     
     
    Precis o jag som tänkte grilla entrecote ikväll....
     
    Nåväl, jag har fått chans att testa ytterligare ett riaa steg. Tack till @Stylus Audio o @Akkelis Audio för lån o test
    Denna maskin heter Soulnote E-2 och jag har hört den tidigare i butik och på mässan i München. Det har låtit väldigt bra båda gångerna kan man lugnt säga.
    @AlfaGTV oroade sig för att den kanske inte passar mig.... Man kan nog säga att du behöver inte oroa dig mer!!
     
    Detta är - som även nämnts i andra trådar - en mycket flexibel apparat som kan ta upp till 4 samtida pickuper inkopplat Vi är ju några dårar här på forumet som gillar sånt
     
    Jag testade den med SME/Soundsmith via vanlig phonoingång och Lenco/SPU balanserat. Båda kombinationerna lät bättre än de gjort med tidigare uppställningar.
    En välkänd profil i Göteborgs hifivärld utbrast i tisdags kväll: Nu kan du sälja bandspelarna för Soundsmith låter bättre
    Inte riktigt såklart men det låter väldigt bra. Lite jobbigt att lämna tillbaka den.....

  18. Like
    ishoot reacted to VoicesInMyHead in InnuOs Phoenix USB-Reclocker   
    jag skulle säga att det där med att ha flera produkter i seriekoppling eller en rad med "tweaks" oftast är sant till en början under en tid medans nya upptäckter sker, men utvecklingen går snabbt framåt och nya mer optimerade och bättre produkter dyker upp på marknaden och jag tycker det är intressant att hänga på de tågen som går och inte bli fast i startgroparna, även om det t.ex med switchar fortfarande kan stämma till en viss del så blir effekten och deltat allt mindre och det är inte längre vare sig rimligt eller praktiskt att stapla produkterna på en högre nivå efter varandra. vi är nu inne i vad är det tredje eller fjärde generationens audio anpassade switchar, där man tagit stora kliv de senaste åren. De Netgear, Cisco och kanske framförallt etherRegen switchar som fick det hela att ta fart på riktigt är för längesedan förbisprungna.
     
    sen beror det väl lite på hur man ser på sin egen anläggning också kanske, om man vill att det ska vara lite av en experimentverkstad med små prylar ihoplänkade kors och tvärs eller om man hellre ser en produkt framtagen för ändamålet i en snygg förpackad låda så att den passar in i ett möblerat vardagsrum. för att knyta an till ämnet för tråden så är ju PhoenixUSB just lite av en sådan produkt där vi för ett antal år sedan satt med långa kedjor av USB tweaks till höger och vänster som gjorde olika saker, Innuos såg till att förpacka allt i en snygg låda åt oss.
     
    på ett DIY forum så har man nyligen tagit fram en spexig Ethernet kabel som ser ut så här...
     

     
    man hävdar att den gör ungefär samma sak som Network Acoustics Eno ethernet filter, vilket säkert kan stämma. Men vem vill ha en sån här kabel efter att man testat den en gång för skojs skull och konstaterat att det fungerar, då är det ganska trevligt att köpa en lite snyggare förpackad lösning kan jag tycka. Ethernet filter är ju inte något nytt, det har funnits flera modeller genom åren men utvecklingen går som sagt var framåt och de blir bättre och bättre, Eno på bilden nedan har kommit i nya förbättrade modeller (först Muon och sedan Muon Pro).
     

     
    som alltid så finns det inga rätt eller fel utan alla gör som man vill. Man har olika förutsättningar vad gäller rum, familjesituation, ekonomi osv. En del vill experimentera mer och en del nöjer sig med att köpa färdiga produkter som tas fram. själv tror jag att jag befinner mig nånstans med en fot lite på varje sida där jag tror att jag är relativt nyfiken och öppen för att prova nya saker, men jag brukar nästan alltid efter en tid landa i att jag vill städa upp och fortsätta uppåt, speciellt om jag ser att det faktiskt gör skillnad och att det finns potential.
  19. Like
    ishoot got a reaction from musicus in Hemma hos Ishoot   
    Jag lovade återkomma med hur jag upplever bytet från Aura till C-47. Jag var väldigt nöjd med Auran som hade en härligt tyst bakgrund och den spelade med ett gött driv i musiken. Det kändes som att allt fick sin plats i inspelningarna, det var helt enkelt ordning och reda med Rega. Det fanns egentligen inget som jag saknade... Men det då Planar P10 var såld och E-800 och Kuzma Stabi R hade tagit sina platser på bänken så väcktes ju nyfikenheten.
     
    När väl C-47 anlände så visste jag sedan tidigare att med Accuphase så kommer det att vara en rejäl berg och dalbana under inspelningstiden. När allt var uppkopplat, uppvärmt och Umami Red:s nål sakta sänktes ned så blev det uppenbart väldigt snabbt att det fanns mera att gräva fram ur vinylen, mycket mera!
     
    Helt plötsligt så hade ljudbilden växt på bredden, höjden och framförallt på djupet. Det fanns en klarhet i ljudet jag inte hade upplevt med Aura, en klarhet som kom från en svärta som var som ett svart hål. Musiken bara uppenbarade sig från tomma intet. Ur bottenregistret så grävde C-47 fram saker som jag inte ens visste att det fanns i inspelningarna. Redan efter två skivor så visste jag att detta kommer bli en härlig bekantskap.
     
    Inspelningstiden är nu avklarad och mina intryck består. C-47 är ett fantastisk RIAA som har samma spelglädje som Aura men med så mycket mera av allt. Otroligt musikalisk med en svärta och klarhet som är beroendeframkallande. 
     

  20. Like
    ishoot got a reaction from Josaa in Eitans delikata system.   
    Gammalt är nytt. Idag var jag och hälsade på Eitan och Florestan. Som några kanske ser på bilderna så är det ett annat lyssningsrum som Florestan bor i. Eitan håller nämligen på att flytta tillbaka till det hus där allt en gång började. Full renovering pågår så rummet är tämligen kalt och omöblerat, men man kan ju inte låta dessa skönheter ligga kvar i lådorna :-)
     
    Det återstår lång inspelning, möblering och finlir innan dessa kommer visa vad de går för, men redan nu kunde man absolut höra det klassiska Verity Audio kvaliteterna, luftigt och naturligt. Basen var stundtals lite stel och stompig men är övertygad om detta förändras under inspelningen.
     
    Florestan är en fantastiskt vacker och majestetisk högtalare. Skall bli ett sant nöje att följa med Eitan nu när han skriver ett nytt kapitel på sin hifi-resa.
     
    Hur många par Florestan kan det finnas överhuvudtaget? Tre par? Otroligt kul att dessa hamnade hos Eitan :-) Stort grattis till dig, välförtjänt!
     
    Bjuder på ett gäng bilder på skönheterna.

  21. Like
    ishoot got a reaction from YYZ in Eitans delikata system.   
    Gammalt är nytt. Idag var jag och hälsade på Eitan och Florestan. Som några kanske ser på bilderna så är det ett annat lyssningsrum som Florestan bor i. Eitan håller nämligen på att flytta tillbaka till det hus där allt en gång började. Full renovering pågår så rummet är tämligen kalt och omöblerat, men man kan ju inte låta dessa skönheter ligga kvar i lådorna :-)
     
    Det återstår lång inspelning, möblering och finlir innan dessa kommer visa vad de går för, men redan nu kunde man absolut höra det klassiska Verity Audio kvaliteterna, luftigt och naturligt. Basen var stundtals lite stel och stompig men är övertygad om detta förändras under inspelningen.
     
    Florestan är en fantastiskt vacker och majestetisk högtalare. Skall bli ett sant nöje att följa med Eitan nu när han skriver ett nytt kapitel på sin hifi-resa.
     
    Hur många par Florestan kan det finnas överhuvudtaget? Tre par? Otroligt kul att dessa hamnade hos Eitan :-) Stort grattis till dig, välförtjänt!
     
    Bjuder på ett gäng bilder på skönheterna.

  22. Like
    ishoot got a reaction from lindvall in Eitans delikata system.   
    Gammalt är nytt. Idag var jag och hälsade på Eitan och Florestan. Som några kanske ser på bilderna så är det ett annat lyssningsrum som Florestan bor i. Eitan håller nämligen på att flytta tillbaka till det hus där allt en gång började. Full renovering pågår så rummet är tämligen kalt och omöblerat, men man kan ju inte låta dessa skönheter ligga kvar i lådorna :-)
     
    Det återstår lång inspelning, möblering och finlir innan dessa kommer visa vad de går för, men redan nu kunde man absolut höra det klassiska Verity Audio kvaliteterna, luftigt och naturligt. Basen var stundtals lite stel och stompig men är övertygad om detta förändras under inspelningen.
     
    Florestan är en fantastiskt vacker och majestetisk högtalare. Skall bli ett sant nöje att följa med Eitan nu när han skriver ett nytt kapitel på sin hifi-resa.
     
    Hur många par Florestan kan det finnas överhuvudtaget? Tre par? Otroligt kul att dessa hamnade hos Eitan :-) Stort grattis till dig, välförtjänt!
     
    Bjuder på ett gäng bilder på skönheterna.

  23. Like
    ishoot got a reaction from sprudel in Eitans delikata system.   
    Gammalt är nytt. Idag var jag och hälsade på Eitan och Florestan. Som några kanske ser på bilderna så är det ett annat lyssningsrum som Florestan bor i. Eitan håller nämligen på att flytta tillbaka till det hus där allt en gång började. Full renovering pågår så rummet är tämligen kalt och omöblerat, men man kan ju inte låta dessa skönheter ligga kvar i lådorna :-)
     
    Det återstår lång inspelning, möblering och finlir innan dessa kommer visa vad de går för, men redan nu kunde man absolut höra det klassiska Verity Audio kvaliteterna, luftigt och naturligt. Basen var stundtals lite stel och stompig men är övertygad om detta förändras under inspelningen.
     
    Florestan är en fantastiskt vacker och majestetisk högtalare. Skall bli ett sant nöje att följa med Eitan nu när han skriver ett nytt kapitel på sin hifi-resa.
     
    Hur många par Florestan kan det finnas överhuvudtaget? Tre par? Otroligt kul att dessa hamnade hos Eitan :-) Stort grattis till dig, välförtjänt!
     
    Bjuder på ett gäng bilder på skönheterna.

  24. Like
    ishoot got a reaction from moul in Eitans delikata system.   
    Gammalt är nytt. Idag var jag och hälsade på Eitan och Florestan. Som några kanske ser på bilderna så är det ett annat lyssningsrum som Florestan bor i. Eitan håller nämligen på att flytta tillbaka till det hus där allt en gång började. Full renovering pågår så rummet är tämligen kalt och omöblerat, men man kan ju inte låta dessa skönheter ligga kvar i lådorna :-)
     
    Det återstår lång inspelning, möblering och finlir innan dessa kommer visa vad de går för, men redan nu kunde man absolut höra det klassiska Verity Audio kvaliteterna, luftigt och naturligt. Basen var stundtals lite stel och stompig men är övertygad om detta förändras under inspelningen.
     
    Florestan är en fantastiskt vacker och majestetisk högtalare. Skall bli ett sant nöje att följa med Eitan nu när han skriver ett nytt kapitel på sin hifi-resa.
     
    Hur många par Florestan kan det finnas överhuvudtaget? Tre par? Otroligt kul att dessa hamnade hos Eitan :-) Stort grattis till dig, välförtjänt!
     
    Bjuder på ett gäng bilder på skönheterna.

  25. Like
    ishoot got a reaction from shifts in Eitans delikata system.   
    Gammalt är nytt. Idag var jag och hälsade på Eitan och Florestan. Som några kanske ser på bilderna så är det ett annat lyssningsrum som Florestan bor i. Eitan håller nämligen på att flytta tillbaka till det hus där allt en gång började. Full renovering pågår så rummet är tämligen kalt och omöblerat, men man kan ju inte låta dessa skönheter ligga kvar i lådorna :-)
     
    Det återstår lång inspelning, möblering och finlir innan dessa kommer visa vad de går för, men redan nu kunde man absolut höra det klassiska Verity Audio kvaliteterna, luftigt och naturligt. Basen var stundtals lite stel och stompig men är övertygad om detta förändras under inspelningen.
     
    Florestan är en fantastiskt vacker och majestetisk högtalare. Skall bli ett sant nöje att följa med Eitan nu när han skriver ett nytt kapitel på sin hifi-resa.
     
    Hur många par Florestan kan det finnas överhuvudtaget? Tre par? Otroligt kul att dessa hamnade hos Eitan :-) Stort grattis till dig, välförtjänt!
     
    Bjuder på ett gäng bilder på skönheterna.

×
×
  • Create New...