Jump to content

ishoot

Medlem+
 • Posts

  391
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Everything posted by ishoot

 1. Mycket trevligt och smakfullt system! Extra kul att se en till Accuphase-ägare här på forumet :-)
 2. In med Bartok i ett skåp? För funktionens skull behöver den väl inte vara synlig? Jag har gömt allt utom förstärkaren och skivpelaren i skåp, skänkte mig sinnesro
 3. Jag tycker ju att han briljerar live. Det är något helt annat än hans vanliga produktioner. Så Live in Berlin är en bra start tycker jag.
 4. Gårdagens musikupplevelse av rang. Gregory Porter med band på Stora Teatern, Göteborg. Magiskt bra spelning och helt fantastiskt bra ljud. Nästan som man undrade om det var högra makter med igår. Det var otroligt häftigt att kunna sitta så nära scenen, jag var helt manglad av känslor när jag kom ut. Bandet presterade på topp och man kunde känna att energin stämde till 100% igår. En upplevelse för livet! På scen: Gregory Porter – sång Chip Crawford – piano Emanuel Harrold – trummor Tivon Pennicott – saxofon, valthorn Jahmal Nichols – bas Ondrej Pivec – hammondorgel
 5. Fantastiskt kul att höra Anders! Jag är ju partisk men enligt mig är Franc en fantastiskt begåvad konstruktör. Jag älskar min Stabi R med 4-point armen. Håller tummarna att samarbetet ger frukt. Så roliga nyheter!
 6. Håller du på med att fram en tonarmskabel tillsammans med Franc Kuzma?
 7. Jag kommer nog inte heller köra den på heltid. Men jag vill ändå kunna bilda mig en egen uppfattning av vad allt surr om just Holo Audio May DAC ihop med HQ Player egentligen handlar om. Om inget annat så är jag några erfarenheter rikare.
 8. Då känns det ändå hoppfullt. Vad för dator testade du med att köra DSD256? Har nämligen också en MacBook Air M1 som ligger och samlar damm…
 9. Jag har en hyfsat kraftig spelrigg (som bara står oanvänd) med Intel 12700K i7 och RTX3080 kort i som borde kunna klara av DSD256/DSD512 utan större bekymmer. Undrar bara hur det blir med en Phoenix Net i kedjan då den har bara 100mbit ut. Nåväl det ger sig när jag väl orkar dra igång detta projekt. Gällande att Innuos lägger in nischade funktioner så håller jag med dig till fullo. Kul!
 10. Detta är lite för spännande för att jag skall låta det vara oprövad. Min Holo Audio May DAC i NOS läget tycker om DSD 256 och PCM i höga samplingsfrekvenser. Skall bara samla kraft till att testa detta. HQ player är längst ned på skalan för användarvänlighet.
 11. Nu har vi bott in oss ett tag i det nyrenoverade vardagsrummet. Ny skön soffa har tillkommit som gör längre lyssningspass och umgänge till ett sant nöje. Det har även skett lite förändringar på baksidan av några apparater. Mer om detta strax.
 12. Tack och bock! Vi är väldigt nöjda med slutresultatet.
 13. Den där tror jag bestämt jag känner igen…
 14. Och här har ni svaret. Nästan plågsamt jobbigt att ta sig igenom den.
 15. Nu så... Nu börjar alla möbler och småprylar återfå sina rätta platser. Elektrikern har varit här och lamporna lyser som de skall. Blev extra nöjd med pendellamporna där den ena lyser upp skivspelaren så att man kan se vad man gör
 16. Tackar! Tavlorna väntar på elektrikern som bör komma på fredag. Vi skall ha lite väggarmaturer mm. Vi får se efter han är klar hur vi gör med tavlorna. Det finns som tur är även andra väggar i vardagsrummet :-)
 17. Så verkar det vara :-) Tretexväggarna finns kvar både bakom panelen och resterande väggar runtomkring, skulle aldrig byta ut dessa mot gips
 18. Tack så mycket☺️ Trevligt att ha er här. Nu börjar jag själv landa i den förändring panelen gjorde för ljudet. Ingen tvekan om att det blev bättre. Rumskänslan, separation och placeringar i musiken har blivit påtagligt mera närvarande.
 19. Perfekt semester-projekt ju! Go go.
 20. Tack så mycket! Vi är nöjda såhär långt 😊
 21. Tackar! Precis min tanke med. All teknik behöver inte vara synlig. Endast det mest nödvändiga.
 22. Tack och bock! Hehe jag tycker nog vi har lyckats balansera det hela ganska väl utan att det blir en traumatisk 60-70tals upplevelse. Det var också hela tanken med detta projekt. En homage till husets ursprung i modern tappning.
×
×
 • Create New...