Jump to content

ishoot

Medlem+
 • Content Count

  207
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Everything posted by ishoot

 1. Dags för dagens övning. Min första tube rolling
 2. En magiskt vacker avskalad session från vår älskade Boråsare Daniel Norgren. NPR Tiny Desk Concert Youtube-kanal håller mycket hög klass både artist och ljudmässigt. Rekommenderas varmt!
 3. Spana även in det andra Pomplamoose gör. Galet bra!
 4. Har nu levt med Innuos Phoenix ett tag och även lyssnat på den i ett annat system hos @Sammy så nu skall jag försöka ge mig på att beskriva vad jag upplever. Phoenix är alltså en USB Reclocker som klockar om USB-signalen med hjälp av en 3ppb OCXO klocka på 24MHz. Utöver detta så detta förser den USB-signalen och klockan renad ström från 2st olika mycket högkvalitativa nätdelar. Phoenix förvanskar inte USB-signalen på något sätt, du kan tom. Koppla in den till en datorn och koppla på en USB hårddisk och den fungerar fullt ut. Så USB signalen är helt intakt. Så vad är det då som händ
 5. Denna placering fungerar ypperligt hemma hos oss. Om du har vägarna förbi är det bara att hojta till.
 6. Tack och bock! Precis som du skriver så finns det inbyggd i standarden. Men jag förstår att det även finns säkert bättre varianter på detta. I mitt fall så kör jag ju bara LAN in och sedan USB ut från Innuos. Även USB portarna är isolerade i Innuos.
 7. Ca 120cm. Något mera på höger sida.
 8. Tackar! Det är en helt vanligt TP-Link switch då Innuos Zen har filtrerade och isolerade nätverksportar så har jag inte riktigt haft prio på en audiofil-switch. Än Rega-burken är mycket riktigt en motorstyrning och Phono-steget är ett tvådelat Moon LP 5.3RS
 9. IKEA Stockholm. Jag kör mitt utan bakstycke och den sväljer allt mitt jag inte riktigt vill se. Gillar att luckorna skjuts in så att man kan köra med dom öppna vid behov utan de tar plats.
 10. På begäran så kommer här en frontbild.
 11. Jag skall sammanfatta mina intryck under morgondagen. Men jag kan redan nu säga att jag är mycket imponerad. Kan faktiskt inte tänka mig att vara utan den. Mera om detta imorgon.
 12. En ganska så avskalad baksida
 13. Vi kikar väl in i lådan...
 14. Nu är den uppackad och installerad ;-)
 15. Tack och bock. Du är så välkommen. Hojta bara till när du har vägarna förbi bästkusten
 16. Idag så anlände äntligen den sista lådan i denna utbyteskarusell
 17. Stort grattis i dubbel bemärkelse! Njut av en fantastisk anläggning och ett välförtjänt pensionärsliv!
 18. Tack och bock. Skall ta en frontbild vid tillfälle.
 19. Ok tack för förklaringen. Det skämtet flög tydligen förbi mitt huvud.
 20. Jag förstår fortfarande inte vad det har med min kommentar att göra?
×
×
 • Create New...