Jump to content

ishoot

Medlem+
 • Posts

  298
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Everything posted by ishoot

 1. Har gjort samma sak. Tack @Peo för tiden du har lagt ned!
 2. ishoot

  Hos mig

  Som det är nu så hinner jag ju inte skriva ned min egna rapport så det faller faktiskt på dig @zoodatt avlägga denna rapport
 3. Ja en hel del av mina inrapporterade buggar är nu fixade med 2.0.5. Finns några kvar att beta av, men Innuos jobbar på flitigt. Har testat ett flertalet gånger efter Sense 2.x släpptes att köra ROON men byter ganska snabbt tillbaka till Sense då den låter såpass mycket bättre. Förstår fortfarande inte fullt ut varför.
 4. Låt mig återkomma till detta lite senare. Kan väl redan nu säga såhär att alla tre är enligt mig oerhört kompetenta förstärkare. Men också tre väldigt olika förstärkare.
 5. Går utmärkt att editera dom inlästa albumen direkt i Sense gränssnittet.
 6. Imponerande bygge helt klart. Det blev en KTE och jag köpte den av Magna Hifi. Blev väl bemött och alla mina frågor besvarades snabbt så det kändes väldigt seriöst och säkert att handla därifrån. Och med 14 dagar öppet köp så var det inget att tveka på. Det visade sig dock 10 minuter efter inkopplande att detta var en mycket speciell DAC.
 7. Stämmer väl överens med mina upplevelser mellan ROON och Sense. Jag var inte riktigt förberedd på att skillnaden var såpass påtaglig. Håller även med om att helhetsupplevelsen är viktigt. Just nu är Sense tillräckligt bra för att jag inte skall bränna alla säkringar i skallen, men det kan absolut bli bättre.
 8. Jag var också lite väl nyfiken på den. Köptes på öppet köp...
 9. Helt korrekt iakttagelse.
 10. Räven raskar över isen Räven raskar över isen Får vi lov, ja får vi lov...
 11. Och blåa dioder/displayer borde totalförbjudas på allt som skall hanteras utav människor
 12. Det går utmärkt att välja färg själv
 13. Då får jag väl också tycka till. Jag har nu haft Statement i två veckor och har testat fram och tillbaka mellan ROON och Sense och det är ingen tvekan i mitt fall att Sense låter bättre. Rätt mycket bättre till och med. Naturligare, mera avslappnat, luftigare och ett annat flow i musiken. Jag skulle också vilja sticka ut hakan och säga något blev ytterligare bättre med version 2.0.4 Jag personligen ser ingen som helst mening med att köra ROON längre även som jag har betalat för det. Visst så håller jag med om att Sense är lite småbuggigt men med den takten dom löpande uppdateringarna från Innuos sker så är jag inte ett dugg oroad. All funktionalitet som ROON har idag tror jag inte någonsin kommer att komma till Sense. Och det tycker jag är en positiv sak.
 14. Det går utmärkt att indexera upp en NAS som tillägg till den inbyggda lagringen. Har själv testat detta innan jag gjorde flytten av min musik till den interna lagringen. Alla Cd-skivor du rippar läggs dock bara till i den interna lagringen.
 15. Låt mig återkomma till detta lite senare
 16. En mycket trevlig bonus är att man kan köra gränssnittet i en vanlig webbläsare. Funktionen och utseendet är densamma som appen. Smart och plattformsoberoende.
 17. Ja sedan några dagar tillbaka.
 18. Det är väldigt sällan jag blir imponerad av mjukvara i version 1.0 (2.02) men här har Innuos lyckats otroligt bra! Visst så saknas vissa funktioner men dessa kommer tydligen adderas med väldigt frekventa uppdateringar.
 19. InnuOS version 2.0.2 som är den som är släppt till Statement nu så fungerar bara USB ut från streamern. Den skall fungera med stort sett alla USB-dacar. Support för Ethernet kommer vid senare uppdatering. Måste säga att jag är mycket imponerad utav mjukvaran Innuos har tagit fram. Så otroligt snabbt, logiskt och lättjobbat gränssnitt med mycket otroligt smarta programmeringstekniska saker under huven. Kommer bli kul att följa med på denna resan. Hatten av för Nuno & Co!
 20. Farad Super 3 power strömförsörjning 5v med lvl 1 Micro-USB kabel på 1m.Har använts till Chord Qutest med mycket gott resultat.Finns massor att läsa om denna nätdel. Helt klart en av dom absolut bästa just nu. 5000:-
 21. Purist Audio Aqueous Aureus BNC-BNC 2x1m. Har använts mellan Chord DAC och Chord M Scaler med fantastiskt resultat. 7500:-
 22. Utetemperaturen kryper äntligen uppåt. För att vara helt säker på att innetemperaturen inte dalar så skall jag praktisera tunga lyft och låta några olika värmeaggregat gå några ronder mot varandra
 23. Jag har den nya E8 med den helt nya Wi-Fi dongle istället för Bluetooth. Tyvärr kan man inte sätta igång kaffemaskinen från appen om den är avstängd. Appen hittar enkelt inte kaffemaskinen om den är avstängd. Vet inte om Bluetooth är annorlunda? Det enda extra man kan göra med appen är väl att kunna se mera statusar och ändra recepten. Ganska meningslöst tillbehör faktiskt. Hade jag vetat detta så hade jag inte köpt den alls. Inga stora pengar men ändå. Appen är också riktigt dåligt. Men kaffemaskinen är jag riktigt nöjd med!
×
×
 • Create New...