ishoot

Medlem
 • Content Count

  156
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

ishoot last won the day on May 14

ishoot had the most liked content!

About ishoot

Contact Methods

 • Website URL
  www.markovesterinen.com

Recent Profile Visitors

1 756 profile views
 1. ishoot

  Hemma hos Ishoot

  Nu är vi i alla fall en liten skara här på Euphonia :-) Ja det är samma par, men dom behöver några timmar till enligt Marcus.
 2. ishoot

  Hemma hos Ishoot

  Tack och bock! Jag är mer än nöjd och då har jag inte hunnit trimma in allt än. Så det bådar gott inför framtiden.
 3. ishoot

  Hemma hos Ishoot

  Tack och bock Verity har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta så det känns otroligt kul att äntligen kunna njuta av dem hemma.
 4. ishoot

  Hemma hos Ishoot

  Hököga ;-) Ja så fick det bli. När första låten spelades på Lakmé så kändes det som att allting föll på plats. Får återkomma med mera detaljerade intryck senare. Nu skall dessa spelas in ordentligt och deras plats i rummet skall finnas. Men kan redan nu säga att det är en Helt fantastiskt högtalare. Spelar så mycket större än dess fysiska storlek.
 5. ishoot

  Hemma hos Ishoot

 6. ishoot

  Hemma hos Ishoot

  Tack. Dessa är fortfarande på utvärdering ;-) Är inte heller påläst men detta säger Verity själva. The neo-ring tweeter is the latest innovation in dome tweeter designs. This higher sensitivity tweeter shows excellent linearity and smooth decay characteristics throughout its entire operating bandwidth Magiskt fin är den i alla fal.
 7. ishoot

  Hemma hos Ishoot

  Vilken tur. När jag dricker Champagne så dricker jag just Pol Roger ;-)
 8. ishoot

  Hemma hos Ishoot

  Dagens fundering. Är jag mogen för ett par fullregisterhögtalare? Efter att ha levt med stativhögtalare under alla dessa år så kanske den tiden är kommen? Jag har levt med Franco Serblins skapelser ända från början. Men jag har hört viskningar om det gröna gräset på andra sidan. Kan det verkligen stämma, finns det något som är grönare på andra sidan? Det anlände i alla fall två stycken bruna lådor från Quebec idag, eller ja dom kom från Marcus på Perfect Sense. I dessa bruna lådor fanns dessa små vita skapelser Fortsättning följer ;-)
 9. ishoot

  Hemma hos Ishoot

  Tack och bock! Ja en ny pickup blev det. Det självklara valet enligt mig till Planar 10:an var givetvis Apheta 3. Apheta 3 tillsammans med Planar 10 gräver fram ALLT ur spåren. Men det som verkligen gör denna kombinationen helt magisk är tystnaden! Det är knäpptyst, inget knaster, inget sus, det är bara musik med en enorm svärta, massiv ljudbild och en otrolig separation. Jag har ett par japanska 70-tals pressningar som jag har köpt i Tokyo bla. Minako Yoshidas Twilight Zone som inte har låtit så kul med Feickerten. Regan gräver ur saker jag inte hört tidigare på den plattan och presenterar det som ljuv musik. Har helt enkelt svårt att sluta spela skivor. Precis så som det skall vara :-) Ja vi lär väl springa på varandra där ;-)
 10. ishoot

  Hemma hos Ishoot

  Bra gissat :-) Vi har flyttat till ett 60-tals tegelhus i originalskick som vi håller på att renovera så att vi bevarar så mycket av ursprungliga stilen och känslan som det bara går. Så lite annan stil än min förra lägenhet kommer det att bli. Lång resa kvarstår. Både jag och min fru som är ingenjör är stora älskare utav Bauhaus där man alltid strävar efter att låta materialen vara trogna sig själva. Så när man inser att det finns en tillverkare utav skivspelare som tänker lite som vi själva. Skalar av allt onödigt, jobbar med otroligt tajta toleranser och låter alltid funktionen styra materialvalen. Ja då blir det svårt att värja sig ;-) När denna spelare visar sig också kunna spela så att man tappar hakan och bokstavligen fyller rummet med ljuv musik som berör på ett sätt vi inte har upplevt tidigare. Ja då fanns det ingen återvändo. Det blev som du gissade nya Rega Planar 10 :-)
 11. ishoot

  Hemma hos Ishoot

  Tiden flyger iväg och vinylsamlingen växer :-) Sedan jag skrev här sist så har jag hunnit flytta till ett hus. Supertrevligt om än mycket mera att göra till skillnad från att bo i lägenhet. Lyssningsrummet har ökat rejält i storlek och det är otroligt kul! Anläggningen är fortfarande den samma med Lyngdorf TDAI-3400 som förstärkare. Till denna så har jag mina älskade Franco Serblin Accordo högtalare som flankas utav 2st Lyngdorf BW-2 Boundry Woofers för att kunna spela ned till 25Hz med full kontroll. På signalsidan så är Micromega Duo CD kvar. Men platsen där Dr. Feickert Woodpecker brukade stå så har det kanske hänt något? ;-) Som alltid innan man gör något förhastat så gäller det att göra research och läsa på ordentlig. Och givetvis lyssna. Läst och lyssnat har jag gjort...
 12. Acoustic Revive RLI-1 LAN Isolator I fullt fungerande skick med originalkartong säljes. Skickar även med 1.5m Supra CAT 8 nätverkskabel. Köparen betalar frakten. 1900kr
 13. ishoot

  Hemma hos Ishoot

  Mitt rum är ju notoriskt kasst. 11db puckel vid 47hz är något jag dras med. Har gått att trixa bort en del av det med placering mm. men att rensa upp den puckeln gjorde så mycket gott! Helt annat mellanregister nu och självklart så blev även basen jättefin. Så lätt att följa den nu. Skönt.
 14. ishoot

  Hemma hos Ishoot

  Läste nu att Lyngdorfen inte är klassisk Class D utan mera som en power DAC. Så alltså samma grundteknik som den ratade TACT Nåväl något har ju uppenbarligen hänt sedan mitt första möte och ganska trista skilsmässa med TACT då 3400:an lirar musik så att det stundtals blir lite fuktigt på kinderna