Jump to content

ishoot

Medlem+
 • Posts

  298
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

ishoot last won the day on July 20

ishoot had the most liked content!

About ishoot

 • Birthday 1975-05-27

Contact Methods

 • Website URL
  www.markovesterinen.com

Recent Profile Visitors

2 569 profile views
 1. Har gjort samma sak. Tack @Peo för tiden du har lagt ned!
 2. ishoot

  Hos mig

  Som det är nu så hinner jag ju inte skriva ned min egna rapport så det faller faktiskt på dig @zoodatt avlägga denna rapport
 3. Ja en hel del av mina inrapporterade buggar är nu fixade med 2.0.5. Finns några kvar att beta av, men Innuos jobbar på flitigt. Har testat ett flertalet gånger efter Sense 2.x släpptes att köra ROON men byter ganska snabbt tillbaka till Sense då den låter såpass mycket bättre. Förstår fortfarande inte fullt ut varför.
 4. Låt mig återkomma till detta lite senare. Kan väl redan nu säga såhär att alla tre är enligt mig oerhört kompetenta förstärkare. Men också tre väldigt olika förstärkare.
 5. Går utmärkt att editera dom inlästa albumen direkt i Sense gränssnittet.
 6. Imponerande bygge helt klart. Det blev en KTE och jag köpte den av Magna Hifi. Blev väl bemött och alla mina frågor besvarades snabbt så det kändes väldigt seriöst och säkert att handla därifrån. Och med 14 dagar öppet köp så var det inget att tveka på. Det visade sig dock 10 minuter efter inkopplande att detta var en mycket speciell DAC.
 7. Stämmer väl överens med mina upplevelser mellan ROON och Sense. Jag var inte riktigt förberedd på att skillnaden var såpass påtaglig. Håller även med om att helhetsupplevelsen är viktigt. Just nu är Sense tillräckligt bra för att jag inte skall bränna alla säkringar i skallen, men det kan absolut bli bättre.
 8. Jag var också lite väl nyfiken på den. Köptes på öppet köp...
 9. Helt korrekt iakttagelse.
 10. Räven raskar över isen Räven raskar över isen Får vi lov, ja får vi lov...
 11. Och blåa dioder/displayer borde totalförbjudas på allt som skall hanteras utav människor
 12. Det går utmärkt att välja färg själv
 13. Då får jag väl också tycka till. Jag har nu haft Statement i två veckor och har testat fram och tillbaka mellan ROON och Sense och det är ingen tvekan i mitt fall att Sense låter bättre. Rätt mycket bättre till och med. Naturligare, mera avslappnat, luftigare och ett annat flow i musiken. Jag skulle också vilja sticka ut hakan och säga något blev ytterligare bättre med version 2.0.4 Jag personligen ser ingen som helst mening med att köra ROON längre även som jag har betalat för det. Visst så håller jag med om att Sense är lite småbuggigt men med den takten dom löpande uppdateringarna från Innuos sker så är jag inte ett dugg oroad. All funktionalitet som ROON har idag tror jag inte någonsin kommer att komma till Sense. Och det tycker jag är en positiv sak.
 14. Det går utmärkt att indexera upp en NAS som tillägg till den inbyggda lagringen. Har själv testat detta innan jag gjorde flytten av min musik till den interna lagringen. Alla Cd-skivor du rippar läggs dock bara till i den interna lagringen.
×
×
 • Create New...