Jump to content

ishoot

Medlem+
 • Posts

  294
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

ishoot last won the day on July 20

ishoot had the most liked content!

About ishoot

 • Birthday 1975-05-27

Contact Methods

 • Website URL
  www.markovesterinen.com

Recent Profile Visitors

2 392 profile views
 1. Låt mig återkomma till detta lite senare. Kan väl redan nu säga såhär att alla tre är enligt mig oerhört kompetenta förstärkare. Men också tre väldigt olika förstärkare.
 2. Går utmärkt att editera dom inlästa albumen direkt i Sense gränssnittet.
 3. Imponerande bygge helt klart. Det blev en KTE och jag köpte den av Magna Hifi. Blev väl bemött och alla mina frågor besvarades snabbt så det kändes väldigt seriöst och säkert att handla därifrån. Och med 14 dagar öppet köp så var det inget att tveka på. Det visade sig dock 10 minuter efter inkopplande att detta var en mycket speciell DAC.
 4. Stämmer väl överens med mina upplevelser mellan ROON och Sense. Jag var inte riktigt förberedd på att skillnaden var såpass påtaglig. Håller även med om att helhetsupplevelsen är viktigt. Just nu är Sense tillräckligt bra för att jag inte skall bränna alla säkringar i skallen, men det kan absolut bli bättre.
 5. Jag var också lite väl nyfiken på den. Köptes på öppet köp...
 6. Räven raskar över isen Räven raskar över isen Får vi lov, ja får vi lov...
 7. Och blåa dioder/displayer borde totalförbjudas på allt som skall hanteras utav människor
 8. Det går utmärkt att välja färg själv
 9. Då får jag väl också tycka till. Jag har nu haft Statement i två veckor och har testat fram och tillbaka mellan ROON och Sense och det är ingen tvekan i mitt fall att Sense låter bättre. Rätt mycket bättre till och med. Naturligare, mera avslappnat, luftigare och ett annat flow i musiken. Jag skulle också vilja sticka ut hakan och säga något blev ytterligare bättre med version 2.0.4 Jag personligen ser ingen som helst mening med att köra ROON längre även som jag har betalat för det. Visst så håller jag med om att Sense är lite småbuggigt men med den takten dom löpande uppdateringarna från Innuos sker så är jag inte ett dugg oroad. All funktionalitet som ROON har idag tror jag inte någonsin kommer att komma till Sense. Och det tycker jag är en positiv sak.
 10. Det går utmärkt att indexera upp en NAS som tillägg till den inbyggda lagringen. Har själv testat detta innan jag gjorde flytten av min musik till den interna lagringen. Alla Cd-skivor du rippar läggs dock bara till i den interna lagringen.
 11. Låt mig återkomma till detta lite senare
 12. En mycket trevlig bonus är att man kan köra gränssnittet i en vanlig webbläsare. Funktionen och utseendet är densamma som appen. Smart och plattformsoberoende.
 13. Ja sedan några dagar tillbaka.
 14. Det är väldigt sällan jag blir imponerad av mjukvara i version 1.0 (2.02) men här har Innuos lyckats otroligt bra! Visst så saknas vissa funktioner men dessa kommer tydligen adderas med väldigt frekventa uppdateringar.
×
×
 • Create New...