Jump to content

ishoot

Medlem+
 • Content Count

  271
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

ishoot last won the day on March 30

ishoot had the most liked content!

About ishoot

 • Birthday 1975-05-27

Contact Methods

 • Website URL
  www.markovesterinen.com

Recent Profile Visitors

2 211 profile views
 1. Håller med till 100% Och då lyssnar jag ändå en hel del på Hiphop :-)
 2. Har precis mailat dem nu. Får se vad svaret blir. Det kan ju ha med att speglingen utav alla servrar för Norden inte är klar än? Bara en tanke som slog mig. Ingen har väl fått något officiellt Mail med att Qobuz numera finns i Sverige? Har det gått ut något pressrelease? Jag har inte fått det iaf.
 3. Jag valde Studio Sublime+ och betalde för 1år. Så svaret är ja.
 4. Ser likadant ut som hos dig. Har gjort alla inställningar korrekt men fungerar icke än.
 5. Hmm jag har samma problem med ROON via Innuos och iPad men konstigt nog inte med datorn. Märkligt. Har förresten Sublime+ hos Qobuz.
 6. Jag gjorde flytten idag. Kommer inte att sakna MQA. Använder också Soundiiz som jag är mycket nöjd med. Älskar att man kan skapa synkroniserade spellistor som jag gjorde med tex. Gradvalls A-lista från Spotify som automatiskt synkas varje natt till mitt Qobuz. Jag väljer att ha kvar Spotify då jag har det integrerat i bilen. Har skapat en synkronisering genom Soundiiz som gör att om jag gillar en låt i Spotify så synkas den också över till Qobuz. Smidigt.
 7. Det hade varit kul att någon gång få uppleva dessa rör. Men det är nog tyvärr försent för det.
 8. Dessa rör är NOS från 1986 så ingen nyproduktion. Jag har provat alternativet 6N6P men tyckte inte det riktigt fungerade för min smak. Det var därför jag ville testa just 6N30P-DR som är den militära varianten och anses väl om jag förstått det rätt vara den bästa av just 6N30 rören. Skall göra några byten framöver mellan 6N6P och 6N30 och se vad jag tycker igen.
 9. Skärtorsdagen är rör-rullnings dag. Det är sedan gammalt. Idag anlände ett paket från Tyskland. Jag lyckades nypa ett matchat par av 6N30P-DR. Gjorde lite research och kollade av dom vanligaste fallgroparna gällande kopior utav dessa rör. Allt verkar vara i sin ordning. Beställde dessa från Tubeamp Doctor så det känns ganska säkert? Passade även samtidigt byta ut alla KT-150 som närmade sig slutet. Har bara spelat några få timmar än så länge. Det spelar fantastiskt fint! Glad påsk till er!
 10. Har sett din tråd om detta. Jag tycker också att den är väldigt nätt och fin. Gillar att luckorna inte tar någon plats när dom är öppna. Jag har bara dom medföljande justerbara fötterna under benen. Är nästan säker på att det är M8 gänga på dem. Har haft lite funderingar på att eventuellt sätta Soundcare Superspikes där istället för dom medföljande fötterna. Vet inte om det hade gjort någon skillnad? Men tanken som du hade med att sätta en fin tung stenskiva på bänken ihop med Superspikes lockar lite. Vet som sagt inte om detta hade hjälpt något med ditt problem med svajande golv? D
 11. Jag var inte riktigt beredd på att det skulle vara såpass tydligt att det var just strömförsörjningen som gav störst effekt. Och om jag skall rangordna allt så jag upplever precis som du. 1. Ström 2. Signalkablar 3. Högtalarkablar Jag tycker det har varit spännande och otroligt lärorikt att göra alla dessa tester. Utgången av detta blev ju att jag fick omvärdera hela min ursprungsplan gällande uppgraderingen. Och jag är helt övertygad om att detta i slutändan kommer ge mig en så mycket större kumulativ uppgradering än jag hade fått om jag inte prioriterade str
 12. Jag var nog inte så tydlig med att jag menade det som har störst påverkan på min befintliga anläggning förstärkare, högtalare och DAC mm. Alltså jag upplever i min anläggning att strömmen påverkar totalt sett mera än tex att byta högtalarkablar.
 13. Efter mycket lyssning och testande så har jag nu kommit fram till några slutsatser och en hel del större förändringar har skett. Om vi börjar med den viktigaste upptäckten för mig så är det helt klart att i min anläggning så är strömförsörjningen det som påverkar allra mest. Även sett till antal kronor investerade. Att byta strömkablar, nätfilter och även placering utav strömkablarna gav såpass stora ljudliga förbättringar att det inte fanns någon återvändo. Jag öppnade ett tillfälligt Postnord kontor här hemma och började posta iväg en himla massa paket med kablar, nät
 14. Så vad är det för dumheter jag nu har hittat på? MIn gode vän @Sammy har länge tjatat på mig att jag borde verkligen testa ett par Purist Audio Design kablar hos mig. Senast jag testade ett par Purist hemma var nog för 15 år sedan. Då var det iaf inget för mig. Lite väl svulstiga och avrundade i toppen. Kablarna var dessutom fyllda med någon vätska som visst kunde dunsta bort om man hade otur. Nej det blev ingen PAD den gången. Och det är precis samma saker man får höra idag när PAD kommer på tal. Men nyfiken och öppensinnad som jag är så lånade jag ett par
 15. Jag ville bara vara extra tydlig
×
×
 • Create New...