elektronikfreak

Medlem
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.elektronikfreak.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Borgholm, Öland

Recent Profile Visitors

981 profile views
 1. Philips 202/212 Electronic vintageskivspelare KÖPES Fullt komplett och fullt fungerande inkl original Philips pickup (GP400/GP401/GP412). Väldigt viktigt att skivspelaren har en fullt FUNGERANDE pickup då dessa, och dess nålar, är i princip omöjliga att få tag i idag (original). Däremot är det inget krav att att remmen måste vara ok då dessa går att köpa på Ebay. En fördel om du bor inom bilavstånd från Kalmar, Småland så hämtar jag den personligen. // Håkan - Tel: 0720 300 350 (säkrast kvällar)
 2. Tänkte bara kolla hur intresset är för gamla stenkakor? Radiogrammofoner finns ju fortfarande o gamla stenkakor finns ju i överflöd o nästan skänks bort. Så något problem med att spela 78-varvarna är det ju inte. När jag var barn spelade både mamma o pappa gamla stenkakor o jag har tom några gamla Elvis 78:or. Så jag tänkte bara kolla om det finns någon här som fortfarande har spelare resp skivor kvar? Ska kanske tillägga att jag inte samlar stenkakor själv men springer jag på några till mycket lågt pris dvs under en femma som är intressant o dessutom i fint skick så köper jag. Eftersom jag har ett drygt dussin gamla skivspelare så har jag även några som även fixar 78 varv.
 3. elektronikfreak

  CD (jävla) ON

  Aldrig handlat från CDON. Däremot från GINZA o det har (hitintills) funkat perfekt. Fått fraktskadade CD/DVD en gång o det var när jag köpte hemmabrända inspelningar från en balt... eller var det en ryss... via Tradera för många år sedan. Enda ursäkten varför jag köpte hemmabrända CD/DVD från honom var att han hade i princip komplett The Beatles TV-shower o mängder med radio-shower under hela 1960-talet. Och för mig som Beatlessamlare var det guld värt.
 4. elektronikfreak

  Glad midsommar

  Nu när äntligen midsommar är över o vi kommit en vecka in i juli så verkar det som om sommaren även kommit till Öland. Igår hade vi 26 grader i skuggan strax norr om Borgholm. Sedan ett par veckor tillbaka går vi ånyo sakta men säkert mot en ny vargavinter med Ölandsfåk.
 5. elektronikfreak

  Musiktråden

  Joe Satriani live Anaheim, Kalifornien, USA, 2 maj 2006 - komplett konsert - 2 timmar 10 minuter lång. http://www.youtube.com/watch?v=DU3_MeBK72k
 6. elektronikfreak

  Låter begagnat för 10k bättre än nytt?

  Jag är ju beg älskare. Köper mycket hellre en begagnad produkt med något eller några år på nacken som kanske kostat 20.000 - 25.000 kronor o betalar 10.000 kronor för den. Än att jag köper en ny produkt för 10.000 kronor.
 7. elektronikfreak

  Musiktråden

  Led Zeppelin - Rock And Roll (live från "The Songs Remains The Same" från MSG, NYC 1973)
 8. elektronikfreak

  Musiktråden

  Gamla Nat King Cole som kan vara ganska cool ibland vid rätt sinnesstämning.
 9. elektronikfreak

  Musiktråden

  John McLaughlin & Mahavishnu Orchestra Live at Orpheum Theatre 1973 03-11. En sällsynt platta utgiven av "King Biscuit Flower Hour".
 10. elektronikfreak

  Skivpress/vinylpress köpes

  Hej! Jag söker en skivpress (vinylpress) för att pressa 7 tum o 12 tum vinylskivor. Någon som sitter på en gammal vinylpress från SGI (Svensk Grammofonindistri) eller Grammoplast? Allt av intresse! // elektronikfreak
 11. elektronikfreak

  Studer A810 Pro köpes

  Hej! Jag söker en rullbandare... STUDER A810 PRO. Allt av intresse. // elektronikfreak