Jump to content

sladd

Medlem+
 • Posts

  1 095
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.hificonsult.se

Recent Profile Visitors

7 686 profile views
 1. Hej Dåligt med tid tyvärr men jag har en cool bild... Notera ventilationen på sidan av förstärkaren också. vh sladd
 2. Hej gänget! Kul tråd! I alla fall inledningen :-) Vi har legat lågt med nyheten att vara distributör av Vinnie Rossi för Sverige då de dels har avslutat den förra högt värderade serien av förstärkare och dels inte kommit med de nya ännu. Det jag kan säga är att den Vinnie Rossi av äldre modell - L2i - med effektrör i försteget hade sådan kvalitet att det inte gick att värja sig. Tillsammans med QLN Prestige Three blev det någon form av "trolldom" som en kund från Nora uttryckte det på ett träffande sätt. Prislappen på 195 000kr plus inbyggd DAC för en dryg 50-lapp kändes i och för sig ganska tung men har man hört den så lättar intrycket betydligt :-) Den serien försvann och när vi fick se bilder på nya Vinnie Rossi Brama stod det klart att här satsas det på något helt nytt. Prislistan är tung men rapporter från synnerligen pålitliga källor i US (vi har ju en hel drös känningar där från både östkust och västkust) sa att detta är exceptionellt. Undertecknad är gammalmodig och gillar att ha långa relationer med det vi marknadsför och frågan man hela tiden måste ställa sig är inte "går detta att sälja?". Frågan är "gillar jag detta i själ och hjärta?". Om svaret är ja så fungerar det för mig. Vinnie Rossi Bramas samtliga produkter kommer finnas på Hificonsult i Örebro och de kommer säljas efter audition i butiken och/eller hembesök. Hemlån är självklart möjligt och då enbart via ett hembesök. Varje såld produkt kommer levereras och installeras av mig personligen oavsett var i landet kunden bor. Vi återkommer med mer information och bilder samt inbjudningar när maskinerna kommit och är inspelade! mvh Sladd Vinnie Rossi Brama
 3. Som Hifi-säljare är man alltid utsatt för snakeoilanklagelser. Skönast vore väl att ansluta till en hederlig och accepterad vrå. Sälja mobiler och bildskärmar på Elgiganten? "vi rekommenderar en försäkring på produkten" :-) Kul att ni håller på här inne!
 4. Vila i frid Jorma. Vi sålde aldrig hans kablar men han var onekligen en krydda i hifi-livet. Och så var han alltid vänlig, en egenskap som inte kan överskattas. Här är sista gången vi träffade honom, på Göteborg Hifishow 2016.
 5. . Då var det dags för mässa igen! Du hittar allt om mässan här: http://www.goteborghifishow.se/index.php/se/ Varmt välkomna!
 6. Edit: stavfel, "Auralic" skall vara ett av undantagen :-)
 7. Här är en mycket trevlig test på EAT:s instegsmodell EAT C-sharp, testad i sk "superpack" alltså med en Ortofon Quintet black monterad. Hos oss är den självklart injusterad på vinylverkstaden innan du hämtar den! Läs testen här: EAT C-Sharp superpack!
×
×
 • Create New...