Jump to content

No-Frills-Audio

Branschmedlem
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.no-frills-audio.se

Recent Profile Visitors

2 111 profile views
  1. Vinnarna i av lotteriet har nu dragits. Vi hoppas att ni blir nöjda och glada med era vinster! Den lycklige vinnaren av 2st Fostex FE206En blev Björn: bearwik(at)hotmail.com Grande Grattis Björn! Bygg nu något kul! Den som vann 2st SuperChunkCorner från Sound of Science blev: Thomas Sibo: thomas.sibo(at)gmail.com Grande Grattis Thomas! Lycka till med akustiken! Hör av er till oss snarast med leveransadress osv……. !
  2. Strax efter stängning på lördagen innan alla "ramlar" in..........
  3. Vi har premiär för Catacomberna...........
  4. I helgen fick vi ett närmast överväldigande positivt gensvar på våra högtalarbyggsatser, vilket vi tyckte var jätteroligt! Q-tron OTL kommer vi att ställa ut med även i framtiden. Den fick här mycket enkel last som den verkade trivas med. Vi vill passa på och tacka alla som kom förbi och lyssnade!
  5. Det är Respons Grand Dimension. http://www.responsaudio.com
  6. No Frills uppställning blir omväxlande Caveman 8 och Caveman 15 Bauta. Dessa drivs av Q-tron OTL. Dessutom kommer vi emellanåt att stötta med Barabbas, vår sub i form av bardisk med dubbla 21-tums basar.
  7. Det är roligt nästan jämt! Vi hoppas ni kommer dit..........! Gör det! Vi kommer att spela på Caveman 15 Bauta, Caveman 12 och Caveman 8! Spännande lyssning med Q-tron PA12OTL dessutom...........! Mer info o vägbeskrivning hittar du precis här VI SES DÄR!
  8. Skönt att se att mina gamla Dayton IB hamnat i gott sällskap! Jag har inte hälsat på dig på länge, det verkar vara dags. MVH Bernt
  9. Oops, trodde vi svarat här men så var det icke. Får skylla på tillfällig minnesförlust..... Hursomhelst alltnog och medan, Tack till alla er som var där och gjorde helgen så trevlig.......... och stort Tack Pan för alla bilder och rolig text! Sist men inte minst: Absolute Audio, Hugo o Jan-Eric, Tänk att ni stod ut med oss en hel helg! Mycket musik blev det ................ inte minst från Eliots vinyler.........! We will be back!
  10. Visst är det så, Caveman 12 och Caveman 8 finns kvar i Järna! det är bara att ta sig dit..........! Någon liten info om Eliots medhavda vinyl kanske?
×
×
  • Create New...