Jump to content

bfjohansson

Medlem+
 • Content Count

  487
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by bfjohansson

 1. Jag bor i björkekärr. Bjuder på kaffe och bulle närsomhelst
 2. Spännande. Jag borde kanske också testa men saknar både nödvändig utrustning och kunskap för att göra något vettigt av det, tror jag.
 3. Har du testat Sweet Room? Det diskuteras flitigt på Devialetforumet om det.
 4. Mycket fint skick med alla tillbehör. Garanti till 2022 45000:-
 5. http://mediehistorisktarkiv.se/ Fri nedladdning. Kanske spännande för någon?
 6. Jag har Prince på 192/24 och har för mig att ljudet är rätt ok. Han tillhör väl inte favoriterna här hemma, oavsett ljud, så jag har inte direkt lyssnat så noga om jag ska vara ärlig.
 7. Minns väldigt väl när de hade samma Pioneeruppsättning på demo på Ågrens i Göteborg och hur jag dreglade över förstärkeriet. Jag har något svagt minne att de kostade 70' per del, en summa så stor att det nästan inte gick att ta in. Kul att detta finns i din närhet.
 8. Firade ju tjugo år igår. Jag älskar den och spelar originalutgåvan på vinyl, som i ärlighetens namn dock är rätt svajig i kvaliteten. Lite trist då den var rätt dyr.
 9. Väldigt skönt att du gjorde denna sammanfattning, för av det andra du skrev begrep jag inte så mycket av 😉
 10. Tack @octavia rs, nu funkar det för mig.
 11. Lite småkul ändå. https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/6znygo/mitt-missbruk-har-gatt-for-langt--kraver-ett-aa-mote?fbclid=IwAR3T_5dJxZSx8bQCDWU3KNXC7wkmAMJtwTFRv4ySRDH7tPOhRYMpkdGPOGY
 12. Förut när jag klickade på ett inlägg kom jag alltid till första olästa post, men så är det inte längre. Blir alltid från början. Är det en inställning jag missat? Använder Chrome i mobilen.
 13. Tycker det är lite knepigt vinklat. Såvitt jag förstår säljs det fler cd fortfarande men vinyl för mer pengar.
 14. Rockport kan du också få i vilken färg du vill. Och ändå är nästan alla svarta
 15. Jag gissar att det säkert är väldigt bra med Ansuz under. Men de är också en lite annan prisklass.
 16. Jag skulle sträcka mig så långt och säga att det kanske är det bästa tweak jag gjort är när dessa ställdes under nätlisten. Nästan häpnadsväckande. Eller så är det bara att jag var på gott humör...
 17. Efter lite mer lyssnande nu så måste jag säga att det låter rätt bra här hemma. Något jag annars har lite svårt att tycka.
 18. Langade in fyra under slaktarblocket som skivspelaren står på och det gjorde en fin skillnad. De andra fyra åkte under strömfördelaren och förbättringen där var kanske ännu något större, oklart varför? Tack för tipset
 19. Kul med Iso-puckarna. Jag har också beställt en åttapack nu, finns även i svenska butiker för runt en tusenlapp. Värt att chansa med för det priset. Har varit nöjd med Orea under min devialet men tänkte testa dessa under andra ställen. Bra tips
 20. Jasså, du nöp kabeln hos Radiohandlarn. Jag hade ju annars tänkte svänga förbi Anders och låna den. Uppenbarligen försent nu... Hoppas du gillar den.
 21. Såvitt jag vet har det alltid varit olika fjärrkontroller, även om de är mycket snarlika. Det är en annan känsla i 250 och tittar man noga ser man att det svarta, ibland vita, området i mitten av vredet är större på 250.
 22. 1000? Fjärrisen till 250 är så mycket läckrare än till min egen 220
 23. Men en burk till måste du väl ha om du ska spela vinyl? Eller har jag missat något? Jäkligt snyggt med svart och koppar för övrigt.
 24. Kan man tänka sig att prova på bara en högtalare? Blir kanske en föraning i mono?
×
×
 • Create New...