Jump to content

bfjohansson

Medlem+
 • Posts

  695
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

bfjohansson last won the day on February 25

bfjohansson had the most liked content!

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Göteborg

Recent Profile Visitors

3 294 profile views
 1. Roy har skapat en ny site för hifi. Utan reklam för att, som han skriver, stå bortom tryck från annonsörer. Kanske det blir något kul och bra framöver? https://gy8.eu/intro/
 2. När jag var 11 år gammal och tjänade mina första pengar genom att sälja tidningen GT så åkte jag direkt in och handlade denna skiva på Grammoforum på Vasagatan i Göteborg. Den håller än.
 3. Låter som en kul övning. Skulle jag behålla mina två Devialet 250pro behöver även jag testa lite olika digitalkablar framöver. Jag tror skillnaden kan bli ganska hörbar.
 4. Jäkligt kul. Grattis till en väldigt fin förstärkare.
 5. Jag har ju sett en förstärkare i läder ligga ute. Kan det vara den?
 6. Nu har ju jag hört Jamiroquai hos dig på vinyl och jag har svårt att tro att något digitalt ger samma upplevelse? Samtidigt blir jämförelsen kanske lite orättvis, sett till investeringen, mellan din Brinkmann och en Bluesound.
 7. Du är välkommen när som helst. Jag har ju 1000 nuförtiden, men inte permanent då den ena bara är på lån från Devialet.
 8. Här är en annan lösning på problemet som jag kör med...
 9. Bra att redan etiketten skvallrar om att detta blir toppen...
 10. Jag minns när jag köade utanför bolaget något år när DRC släpptes på beställningssortimentet och någon stackars alkis frågade om han fick gå före mig i kön. Tror han blev ganska förvånad över mitt extremt bestämda nej. Tyvärr var de så jäkla slöa på att öppna just det bolaget i tid så allt hade redan gått...
 11. Ja, det tycker jag. Såg att Kagura betyder typ "Musik för Gud", och är det bra nog för honom borde det funka även för oss andra.
 12. Själv hade jag känt mig lite deppig om jag lagt nästan en miljon på en integrerad förstärkare bara för att upptäcka att jag borde skaffa ett försteg. Kanske hade varit bättre med rent slutsteg då istället?
 13. Vad trist att den inte fungerade, både för alla gäster och Anders.
×
×
 • Create New...