Jump to content

marbrink

Branschmedlem
 • Content Count

  684
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • MSN
  marb101@hotmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  81753491

Profile Information

 • Location
  Helsingborg
 1. Jag säljer mitt Quadraspire Q4L hifirack i ek och silver med tre hyllor. Hyllplanen är 216mm höga och kolumnerna 19mm. Mycket fint skick med ett par småmärken. Spikes och vanliga fötter ingår. Finns i Helsingborg och skickas ej! Nypris: 4500 kr FÖR TILLFÄLLET HAR JAG BESTÄMT FÖR ATT BEHÅLLA RACKET.
 2. Ligger nu uppe som auktion http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=68276138
 3. Jag säljer min Headroom Micro DAC. Det är en riktigt trevlig och portabel dac som spelar otroligt bra även i hemmasystemet. Går att driva med två 9V batterier, men nätdel medföljer också. http://www.headphone.com/products/headphon...m-micro-dac.php Dacen kostade mig 300 USD + 50 USD frakt + moms och tull = 3000 kr. Jag vill ha 1900 kr.
 4. Grado RS-1 i fint skick med org. kartong och tillbehör (förlängningssladd och mini adapter). För vidare beskrivning och för att lägga bud gå in på http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=68276138
 5. Den spelar CD, DVD, DAB, FM, AM och har även digital och analog ingång. Jag ser det som ett kompakt högpresterande musiksystem och inte som en klockradio. ABSOLUT ingen klockradio, speciellt efter att ha haft den hemlånad. Det är en seriös Meridian produkt rakt igenom.
 6. Ljudmässigt är det inte en bordsradio iaf Man får gärna kalla den för bordsradio dock... Jag tycker snarare F80 är ganska prisvärd om man använder den i ett mindre rum som ett kompakt system. Folk lägger flera ggr så mycket på kablar, så allt är ju relativt, men den låter otroligt bra kan jag säga.
 7. Ska man enbart använda den som klockradio kan jag hålla med om att det är slöseri
 8. Lyssna gärna på den innan ni uttalar er om priset. Jag gjorde misstaget att låna hem den..
 9. Tunga prylar! Ett tips när du tar bilder på prylar utan färg, så som Boulder prylarna, är att dra ner mättnaden tills färgsticken försvinner. Håller med om att färgstick kan vara trevliga dock
 10. Vet inte hur mycket du hade tänkt betala, men bor du i Kanada så är nog en beg. Krell SACD standard ett bra alternativ.
 11. Hej! Här finns all info du behöver! http://www.teracom.se/?page=5197
 12. Håller med om att det är en högintressant förstärkare! Jag läste något om ett pris på 2300-2400 brittiska pund. Så det borde röra sig om en prislapp på ca 35 000 kr i Sverige
 13. Vad är det du försöker påstå? om du tror att jag är någon inbiten Ino anhängare så är du helt ute och cyklar. Jag äger inga Ino längre. Jag sålde min piP och har nu inga riktigt seriösa högtalare utan bara ett par små B&W M1. Jag tycker dock att han konstruerar otroligt bra högtalare som dessutom kan säljas till väldigt bra priser, i och med att man köper direkt från tillverkaren. Hur vet man att högtalare, elektronik och kablar är bra och neutrala? det är AP, Wilson, Krell och Nordost..
×
×
 • Create New...