calle_jr

Admin
 • Content Count

  15 468
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  105

calle_jr last won the day on December 15

calle_jr had the most liked content!

1 Follower

About calle_jr

 • Birthday 1964-06-27

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.discogs.com/user/Calle_jr
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Malmö

Recent Profile Visitors

51 099 profile views
 1. calle_jr

  God Jul

  Det kan man inte invända mot. Det låter som ett uttalande av polisens talesman. Slår man ihjäl sig så kan vi inte utesluta att det kan finnas en icke försumbar risk att man avlider.
 2. calle_jr

  sprudels tråd, testar nätverksspelare

  Häpp. Jag fick ett tips av @Audionet som också labbat mycket med dessa (to say the least), så jag har en Allo på ingång. Försening pga jullogistik. Hur gör du med nätdel?
 3. calle_jr

  sprudels tråd, testar nätverksspelare

  Trevligt. Den verkar bra. Har du provat spela radio? Funktionalitet i styrning är viktig tycker jag. Man måste kunna bläddra, söka och hitta saker på ett vettigt sätt, och styrningen får inte vara seg.
 4. calle_jr

  sprudels tråd, testar nätverksspelare

  Det får du hemskt gärna berätta mer om. Hur har du använt den och vad har du spelat för material?
 5. calle_jr

  SMT Crystal Diffusor

  Ja! Det är faktiskt lite intressant att mäta diffusionsegenskaperna högfrekvent. Jag är inte främmande för att dålig akustik över hörbart område kan påverka upplevelsen negativt.
 6. calle_jr

  SMT Crystal Diffusor

  Även Ringo tyckte att det blev bra.
 7. calle_jr

  Bästa musiken 2018

  Det var kanske att vi behövde lite tillvänjning Jag behöver också lite tid att tänka till så att jag inte luras. Kommer ihåg förra året att jag funderade på om jag skulle ta de som var nya för mig eller om det bara gäller vad som släppts 2018. Boris Blank kom ju för flera år sedan, så jag kör på det
 8. calle_jr

  Vem kan man lita på…?

  Ja, sorry, men jag syftade på dsd.
 9. calle_jr

  Hemma hos Krelle

  Det är basarna som står på golvet med portarna riktade utåt. Topparna syns inte på bild (än?).
 10. calle_jr

  SMT Crystal Diffusor

  Jodå, det blev ljud. Eller ljudet blev, hur man nu säger. Jag är inte människa att utvärdera kvantitativa skillnader mellan GH och Crystal här, men det blev mycket bra. Jag har ökat ytan med Crystal i tak med drygt 50%, vilket antagligen är en större ändring än själva utformningen på diffusorn. Jag tycker att det var en lyckad ändring.
 11. calle_jr

  Hemma hos Octavia rs

  Generellt en bra inställning. Allmängiltig inom hifi.
 12. calle_jr

  SMT Crystal Diffusor

  Det är inte helt entydigt och i ett läge har man lagt till ett S som prefix till koden i NCS. Så vi kan i princip prata om samma kulör, eller inte Hur som helst verkar Crystals standardvit vara något vitare än dessa brutna snickerivita. Men jag antar att Crystal är vanligare att sätta i tak, och där brukar man välja en både vitare och mattare färg än på vägg. Vad gäller glans för Crystal skulle jag gissa 20-40, dvs högre än normal takfärg. Ps. Jag kan ta reda på NCS-koden nästa vecka.
 13. calle_jr

  SMT Crystal Diffusor

  Montera bara. Om det inte blir bra så får du göra om det. Det låter ju bra åtminstone De är lite stalaktitinspirerade dessa kristaller. Ingen aning vilken level det är