Jump to content

zorro

Medlem
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by zorro

 1. Ett par Dynaudio Contour 1.3 Mk II i körsbär till salu, välvårdade och med originalemballage samt manual. Vid intresse kan även ett par, bläster-sandfyllda, 61cm´s höga Empire RC24-stativ säljas samtidigt. Färgen på dessa är matt silver Provlyssning är möjligt i Stockholms innerstad. Skickas helst inte. Pris: 7000 kr (exklusive stativ) alternativt bud (Kan tänka mig ett lägre pris vid snabb affär) . http://www.dynaudio.com/eng/archive/lines/...ntour1_3mk2.php Ursäkta bildkvalitén! http://www.minhembio.com/bilder/bild/?pic_id=340849.jpg EDIT: Nytt pris
 2. Angie Stone är en kvinnlig hiphop/soul-artist skulle man nog kunna säga. Släppte skivan "Mahogany Soul" år 2000 som blev rätt populär. Låtarna "Brotha" och "Wish I Didn't Miss You" spelades mycket på populär-radio edit: hon är mer än väl värd att bli sedd!
 3. det ska bli väldigt spännande att höra vad ni har att säga om den! jag var sugen på att skaffa mig just en sån där själv! :cool:
 4. Är det den minsta modellen i serien?
 5. jäääklar va fräcka de var! det ska som sagt bli spännande att höra priset
 6. jäklar i mig! Double Kronzilla MKI var en brutal skapelse!men den ser ut att stå på en skärbräda.. fina bilder som vanligt timbre!
 7. Ja, det är inte många produkter som får dålig kritik i h/m inte.. då är frågan, finns det bara bra saker? :clown: ot. skönt att se en annan yngling, själv är jag 18
 8. oj så spännande! ser verkligen fram emot dessa bilder! trevligt forumet förresten!
×
×
 • Create New...