Jump to content

anors

Medlem
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

About anors

  • Birthday 1975-10-26

Contact Methods

  • MSN
    anorsgreen@hotmail.com
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    gävle

Recent Profile Visitors

1 513 profile views
  1. billjet.... köpt förväntan ...stor
  2. det var en stilig spelare =) å nej har inte vägt den.. det är bara prototyp stadiet än så!
  3. fick hem en liten grej.. den är gjord av http://www.ampcometal.com/en/index.php?page=a21ext tung som satan men ska bli skoj att se om det blir bra!
  4. plinten står direkt på hyllplanet som det är nu! å hyllplanet ligger med möbeltass för närvarande mot benet! ska väll så smånigom prova lite olika varianter.
  5. tonarm helt rätt! Shure 15vx sitter på den och RIAA är ett av Transient design moddat NAD pp 1. 2000 vinyl.. ha ha jag köpte ett döttsbo på 1179 skivor sedan var lätt =)
  6. Ja det har hänt en hel del med materialval sedan jag köpte min! Å så ska ja botanisera på nästan 2000 vinyl som ja köpt på mig under denna tid =)
  7. Som sagt var har jag till slut fått ändan ur! Vet inte om det är nån som känner igen Transient Designs Knaster i prototyp stadiet! Detta ex är i bakelit 80mm tjock tallrik och 80mm plint! Motor enheten är i kolfiber! Får återkomma när den är inspelad!
  8. ska klämma in en dag iallafall på http://www.getawayrock.se/festival/ fredagen spelar danzig som jag aldrig sett och favoriterna live opeth!
  9. Grattis till de nya lokalerna... man kan inte få sig en teaser hur det ser ut =) ...till oss kunder uppe i norr! m.v.h anors
  10. man kanske ska ner å kolla vinylen va det e för utgåvor man har =) bästa tråden på länge detta följer med glädje =)
  11. för 3 år sedan när ja jobbade med akryl så var priset ca 100kr/mm per m2! å när man börjar komma uppåt i tjocklekar stiger priset raskt, dessutom svart då som även ökar priset! en till nackdel med akryl är statisk eletrisitet. Bakelit kan du även kolla upp...rellativt billigt skrik till om du vill ha priser jag själv gör min egna lilla steriobänk av 3 st hoplimmade 16mm mdf varav den mittre e utfräst å fylld med blästersand..få se om det blir bra eller tillbaka på 0. mvh anors
  12. anors

    opeth

    lite snabbt innan ja åker opeth ljud 5 låtar 4 upplevelse 4 helt enkelt kanon konsert!
  13. sitter som ett barn på julafton å väntar på att åka in till gävle för att se opeth! ha det gott å jag återkommer hur det var!
×
×
  • Create New...