struts

Medlem+
 • Content Count

  214
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Stockholm

Recent Profile Visitors

2 780 profile views
 1. Hej alla hörlursintresserade! Jag ville bara göra lite reklam för ett head-fi Meet jag försöker dra ihop i Stockholm till hösten. Formatet är att intresserade kan visa upp sina riggar/hörlurar samt lyssna på andras, träffas och utbyta erfarenheter. Relevanta tillverkare kommer också få ett tillfälle att visa upp sina senaste produkter. Kalenderinbjudan finns här. För mer information kolla denna tråd på head-fi. För bilder och intryck från en tidigare träff kolla här. Vi kanske ses i september! (bildcred @ppan)
 2. struts

  Head-fi Stockholm Meet (prel)

  until
  Ett tillfälle för hörlursintresserade att träffas, visar upp sina riggar/lurar och lyssna på andras, kolla på nya produkter och utbyta erfarenheter. För intryck från en tidigare träff kolla: https://www.head-fi.org/threads/stockhom-sweden-sept-11-12-2009-impressions.444856/ Anmäl ditt intresse här: https://www.head-fi.org/threads/stockholm-sweden-mini-meet-interest-check.903315/
 3. struts

  dCS släpper ny DAC/hörlursförstärkare.

  De nada. Av intresse: - Nyfiken på varför du valde Bartók över Ayre QX-5. Var det bara tycke och smak eller fanns det någon mer specifik anledning? - Samma fråga gällande val av Siltech-kabeln till dina Utopias. Att jämföra balanserade kablar till en specifik hörlur är inte lätt om man bor i Sverige (en gång i världen köpte jag 6 olika kablar till mina HD-800 för att kunna göra en egen jämförelse men det är inte riktigt praktiskt nu när tull och moms läggs på allt från USA). Själv har jag gått och funderat på Cardas Clear som fler av mina kompisar i USA svär vid. Kör själv med QX-5/Utopia, därav frågorna. Jag ser fram emot att kunna jämföra Ayren med Bartók när tillfället ges.
 4. struts

  dCS släpper ny DAC/hörlursförstärkare.

  Vet inte om du läst John Atkinsons intryck och slutsatser här.
 5. Prissänkning. SEK 600. Bilder nu på https://www.blocket.se/stockholm/Stereobank_TV_bank_Quadraspire_QAV_82977297.htm
 6. 100cm x 40 cm passar en större TV och/eller två standardbredd hifi-komponenter. - 3 hyllplan i lönn varav en är lite blekt där det stått en TV (se bild). - Ben i aluminium (små märken se bild) 3 x 4 x 140mm. Se min blocket annons för bilder: https://www.blocket.se/stockholm/Stereobank_TV_bank_Quadraspire_QAV_77152414.htm SEK 1.200 (som bestyckad kostar ca SEK 8.250 i butik).
 7. struts

  Devialet

  Fick "teaser"-mejlet för "Zero" i min inbox idag. Man kan föranmäla sig för uppgraderingen (t o m OdA-enheter - som knappt fyllt 6 månader!). Länken i mejlet leder hit.
 8. 2st IKEA Billy bokhyllor i björkfanér (80x28x202). Bra skick med sågade baktill längst ned för att passa sockeln/eluttag. Komplett med Billy CD-insatser (6st/bokhylla). Som bilden fast utan överhyllorna. OBS! Saluförs inte längre (tro't eller ej!) Med insatserna tar varje stomme ca 816 singelskivor, dvs ca 1632 totalt. Om man lägger två skivor vågrätt ovanpå i varje fack (se fotot) blir det 96 till per stomme eller 1824 totalt. http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/00263850/#/40279788 Säljer hyllorna var för sig men säljer inte CD-insatserna separat (säljs ej längre). Finns att hämta i centrala Stockholm.
 9. Grand Prix Audio Monaco isoleringsplattform i rostfritt stål och kolfiber. Bestyckad med 4 hyllplan i akryl och 'Apex' kolfiberfötter (inte med i bilden). Mkt bra skick. Funkar särskilt bra på svängiga golv (t ex bjälklag). Se http://highend.no/styled-26/styled-28/index.html och http://highend.no/styled-26/styled-31/index.html för mer. SEK 18.000 (40.000) eller bud. Finns att skåda i centrala Stockholm.
 10. struts

  S: Meridian Explorer

  SEK 1.000 (inser nu att rekommenderat paket skulle kosta SEK 100 inom sverige, SEK 50 var lite optimistiskt)
 11. Lite förvånad att ingen nappat ännu, men det är verkligen ingen idé att detta bara ligger och skräpa i sin låda. SEK 3.500.
 12. Nu har jag fått denna tillbaks efter att ha lånat ut den till en kompis när den inte blev såld. Nu tre år på nacken men fortfarande mycket bra ljud. SEK 4.000 så den slipper stå i källaren och samla damm.
 13. Säljer min Meridian Explorer i toppskick med allt originalembellage. Köpt juli 14 för SEK 2.990 (kvitto finns) . Nu SEK 1.400. Skickas med post till självkostnadspris (skulle gissa SEK 50) eller hämtas i Stockholm.