struts

Medlem+
 • Content Count

  210
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Stockholm

Recent Profile Visitors

2 752 profile views
 1. Prissänkning. SEK 600. Bilder nu på https://www.blocket.se/stockholm/Stereobank_TV_bank_Quadraspire_QAV_82977297.htm
 2. 100cm x 40 cm passar en större TV och/eller två standardbredd hifi-komponenter. - 3 hyllplan i lönn varav en är lite blekt där det stått en TV (se bild). - Ben i aluminium (små märken se bild) 3 x 4 x 140mm. Se min blocket annons för bilder: https://www.blocket.se/stockholm/Stereobank_TV_bank_Quadraspire_QAV_77152414.htm SEK 1.200 (som bestyckad kostar ca SEK 8.250 i butik).
 3. struts

  Devialet

  Fick "teaser"-mejlet för "Zero" i min inbox idag. Man kan föranmäla sig för uppgraderingen (t o m OdA-enheter - som knappt fyllt 6 månader!). Länken i mejlet leder hit.
 4. 2st IKEA Billy bokhyllor i björkfanér (80x28x202). Bra skick med sågade baktill längst ned för att passa sockeln/eluttag. Komplett med Billy CD-insatser (6st/bokhylla). Som bilden fast utan överhyllorna. OBS! Saluförs inte längre (tro't eller ej!) Med insatserna tar varje stomme ca 816 singelskivor, dvs ca 1632 totalt. Om man lägger två skivor vågrätt ovanpå i varje fack (se fotot) blir det 96 till per stomme eller 1824 totalt. http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/00263850/#/40279788 Säljer hyllorna var för sig men säljer inte CD-insatserna separat (säljs ej längre). Finns att hämta i centrala Stockholm.
 5. Grand Prix Audio Monaco isoleringsplattform i rostfritt stål och kolfiber. Bestyckad med 4 hyllplan i akryl och 'Apex' kolfiberfötter (inte med i bilden). Mkt bra skick. Funkar särskilt bra på svängiga golv (t ex bjälklag). Se http://highend.no/styled-26/styled-28/index.html och http://highend.no/styled-26/styled-31/index.html för mer. SEK 18.000 (40.000) eller bud. Finns att skåda i centrala Stockholm.
 6. struts

  S: Meridian Explorer

  SEK 1.000 (inser nu att rekommenderat paket skulle kosta SEK 100 inom sverige, SEK 50 var lite optimistiskt)
 7. Lite förvånad att ingen nappat ännu, men det är verkligen ingen idé att detta bara ligger och skräpa i sin låda. SEK 3.500.
 8. Nu har jag fått denna tillbaks efter att ha lånat ut den till en kompis när den inte blev såld. Nu tre år på nacken men fortfarande mycket bra ljud. SEK 4.000 så den slipper stå i källaren och samla damm.
 9. Säljer min Meridian Explorer i toppskick med allt originalembellage. Köpt juli 14 för SEK 2.990 (kvitto finns) . Nu SEK 1.400. Skickas med post till självkostnadspris (skulle gissa SEK 50) eller hämtas i Stockholm.
 10. struts

  Nätverksspelare vs dator och dac

  Detta låter otroligt konstigt tycker jag. Ungefär som "integrerade förstärkare kan låta förträffligt, men aldrig lika bra som om man kör med för- och slutsteg" (eller tvärtom). Jag kör själv Mac Mini/Weiss DAC 202 (visserligen via FireWire då min Weiss saknar USB), och det låter mycket bra i mina öron. Sedan har jag en Devialet nätverksspelare i bigriggen och den låter också bra. Jag anser att det finns ingen universell sanning här, det finns såväl bra som dåliga USB DAC:ar och bra och dåliga nätverksspelare. Enligt min uppfattning är både Weiss och Devialet mycket bra exempel av varsinn produkttyp.
 11. struts

  Devialet

  Förstår inte varför det skulle vara naturligt att implemnetera AirPlay samtidigt som UPnP, måste ha missat något. Hursomhelst har Devialet sagt att de inte betraktar AirPlay stöd som en hög prioritet och det tycker jag är synd då alla mina barns musikupplevelser utgår numera ifrån iPhone/iPad. Får lägga till en AirPort Express, tillbaka till mångburksträsket Intressant, det vore kul om jag kunde få JRiver/Jremote att funka. Naturligtvis har jag testat JRiver utan AIR och det funkar fint med alla andra Output Devices. Tyvärr verkar Devialet-folket anse att iTunes räcker för Mac och visar inget större intresse för att hjälpa till och felsöka problemet
 12. struts

  Devialet

  MiND är bara en UPnP renderer (sv?) så man borde kunna använda vilken UPnP kontrollenhet som helst. Enligt Simaudios hemsida så har de en egen app för iOS/Android. Det var kanske det du menade?