Jump to content

larkri

Medlem
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1 027 profile views
 1. Hydra mk2 är den senaste versionen av hydra serien.Den är i silverfront och i mintcondition. Jag säljer ochså en enormt bra strömkabel Anaconda CX (senaste versionen) som är anpassad till just denna hydra.Strömkablen säljes ej separat utan enbart tillsammans med Hydran. Nypris i Sverige är för närvarande: 31000:- för hydran och 21000:- för Anacondan. Jag vill ha 19000.- för enbart Hydran och 29000.-för både Anacondan och Hydran tillsammans. Jag har haft dessa shunyata produkter i ett halvår nu, så dom är väl inspelade. Dessa 2 produkter gör underverk med ens anläggning med lugn och ro + dynamik som imponerar . Hydran och Anacondan är inköpta i Sverige. För mer info gå in på Shunyatas hemsida för mer info och tester och utmärkelser varför det är recensenternas favorit i USA. Dessa produkter säljes ej för att de är dåliga utan för att jag har andra prioteringar . Tel:0730600668 046/234323 Lasse
 2. Hej Calle Är precis som Audionet mycket intresserad vad det är för för och slutsteg som det spelades på. Man blir ju alldeles knäsvag när man ser dessa mäktiga Campnnille högtalarna.
 3. larkri

  VTA

  Tack Daniel! skall snarast införskaffa en sådan.
 4. Hallå Göran He he.. har man en förkärlek för horn så sitter det i kroppen för alltid verkar det som. Jag ringer dig snart. Igår var det lyssningssession hemma hoa Audionet, så jag kommer med lite lyssningsintryck senare. Men jag kan redan nu säga att man har fått en bra uppfattning om Acapellans prestanda som gav mycket mersmak. :cool:
 5. Hej allihopa! Tack för den fina responsen för högtalarna. Förstärkaren jag använder är Einstein Audio´s första intergrerade förstärkare (The Amp) dom byggde på 90-talet. Förstärkaren är på 60w transistor med inbyggd Riia-del och Mc-del. Jag tycker den låter mycket bra för pengarna, men jag får nog byta upp mig så att acapellorna får de strömresurser som krävs för att sjunga ut ordentligt. Signalkablar och Högtalarekablar är Analysis plus silver oval, så dom får hänga med ett tag till trots att dom är i kortaste laget. Det som ligger närmast i uppgradering är en ny puppa till Kuzman, och lutar åt en Benz LP som jag skall lyssna på hos Audionet på onsdag.
 6. Tack Robert för all hjälp och för ett vänligt bemötande. Jag återkommer gärna. Mvh Lasse
 7. Tack än en gång Patrick för all hjälp med att hämta högtalarna från stockholm. Nu återstår det en massa tid för att hitta den optimala placeringen för acapellan, men det jobbet gör jag med glädje. Efter ha hittat rätt placering så skall jag lyssna in mig ordentligt på karaktären på högtalaren innan jag börjar med en eventuell uppgradering av elektroniken. Det är mycket jobb som återstår för att få till ljudet som man vill ha det.
 8. Säljer nu min underbart välljudande tuner i kanonskick. För teknisk info gå in på www.fmtunerinfo.com På ebay har dom gått för mellan 500-800$ beroende på skick. Jag begär 4500:- Detta är en av de bästa tuners som byggts. fronten är i silver.Jag har ej manual och kartong men jag kan skicka den väl skyddad. Tel: 040/163482 0730600668
×
×
 • Create New...