Jump to content

Daniel

Medlem+
 • Content Count

  1 087
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Daniel last won the day on March 26

Daniel had the most liked content!

About Daniel

 • Birthday 1967-07-15

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.stylusaudio.se
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Sthlm

Recent Profile Visitors

9 278 profile views
 1. Ja, jag slog till på ett litet slott i Loire-dalen Eller en jaktstuga som det byggdes som, ca 400 rum.
 2. Nu fick jag tid att läsa. Kul Review som sagt. Skönt att audiofilbegreppet kopplas till stor eller liten sweetspot, och lite hur högtalarna hanterar olika musik. "Elektrostater kan inte spela rock and roll" Får många många år sedan fick jag upp öronen för ProAc, efter jag läst en annan Stereophile review av dem, då var det Response 2.5 av Michael Fremer. Han avslutar testen med några ord som fångade mig. Tycker fortfarande att Response 2.5 borde få plats i en Audiophiles Hall of Fame! "For Stuart Tyler, the goal was to create an "emotional" loudspeaker. As he told me,
 3. 🙏👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🥁
 4. Jag tror @calle_jr är något på spåret. Att försöka trolla bort ett svajigt golv med fötter är svårt, så kan du hitta ett bjälklag som Stockholmsbänbken kan få stöd av så kommer det att hjälpa mer. Annars är nog stenskiva en vettig lösning. Audio Physic gör fantastiska fötter med mjuk koppling. De heter VCF Magnetic, men inga hifi-fötter är designade som stötdämpare, de är framtagna för att begränsa vibrationer med syfte att det ska låta bättre. Så om du vill prova något för bänken är det kanske fötter för tvättmaskiner eller liknade som klarar lite större svängar. Sådana finns på Clas, så det
 5. När man saknar München kokar man sparris! Här med knaperstekt rökt sidfläsk, grapefrukt, hollandaise med ett stänk grapefruktsaft. Dryck blev en bubblande riesling från Von Buhl.
 6. Jaja. Ta det lugnt nu. Det är inte rullband. 😂 Eller vinyl. Men bra!
 7. Ja, förhoppningsvis ger det alla ett större värde på både kort och lång sikt!
 8. Roligt! Jag delar den uppfattningen till 100 procent. Bra strömkablar är en absolut förutsättning för mig. Och historiskt sett den största förbättring jag gjort.
 9. Mina barn var alltid med på tåget. Vi spelade skivor och jag visade vilka saker som man inte fick röra. Det gick så långt att de knappt kunde somna om jag inte spelade lite lugnare musik. Typ Billie Holliday. Har aldrig haft något som gått sönder pga barn, eller känt att det inte är skönt att lyssna på musik på kvällen när barnen hoppade till kojs.
 10. Det var på allvar @Apexorca streaming är bra om man får till det. Men jag skojade lite med @AlfaGTV som vet att det är en streamer för strax över tusenlappen, kombinerat med kablar som kostar mer. 🤪Men som jag brukar säga. Lägg 90% av budgeten på kablar och resten på kringutrustning så blir slutresultatet bra.
 11. En hallonpaj med Nordost V2 Ethernet + v2 USB funkar magiskt bra!
×
×
 • Create New...