Jump to content

Daniel

Medlem+
 • Posts

  1 824
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  50

Daniel last won the day on September 19

Daniel had the most liked content!

About Daniel

 • Birthday 1967-07-15

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.stylusaudio.se
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Sthlm

Recent Profile Visitors

10 422 profile views
 1. Otroligt glädjande att höra detta. Även om vi inte fick förmånen att sälja just detta till dig. ;-) Ja, vi älskar VTL, vilket är uppenbart eftersom vi arbetar med dem. Vi jobbar ju bara med ett fåtal märken som vi har valt ut väldigt noggrant. VTL är för oss kronan i "helrörs"-trädet. Grattis till ett fint försteg!
 2. Ett väldigt trevligt inslag på mässan är att Dennis Bonotto från Nordost kommer. Han har varit högst delaktig i utvecklingen av den nya switchen QNet samt strömförsörjningen QSource. Dennis kommer givetvis att demonstrera dessa produkter och lite olika kablar. Här kommer ett rykande färskt citat från senaste Stereophile: ”It’s been a long while since I ended a review with ”I bought the review samples.” But I did. And once I realized how vital the QNet was to my system – how a simple network switch allowed me to achieve so much more of what high-end audio is about, and how much more silent and revealing teh QSource was than my other linear power supply – I bought a second QSource for for my etherRegen and AfterDark clock. I didn’t think a second QSource would make another huge diference, but when the soundstage suddenly expanded beyond the front and side walls, my pleasure expanded concomitantly. Don’t you love when that happens?" Jason Victor Serinus , Stereophile
 3. Självklart. Jag ville inte tävla och borde avslutat med "för mig" :-)
 4. Jag håller verkligen med. Gränssnittet är överlägset och enkelheten. Visst, jag har behövt starta om någon gång, men det har aldrig strulat för mig. Min hårdvara som hårddiskar och NAS'ar strular mycket mer och går sönder. :-)
 5. De där är de klassiska unipivot-armarna. Det finns stora fördelar med den konstruktionen, nackdelen är just att de upplevs vingliga.
 6. Jag håller med alla ovan. Vi går helt klart in i en komplicerad period. Det som bekymrar mig mest är givetvis kriget. Och en hel del nyhetsmedia (även de seriösa) som i ren överlevnadspanik spär på en känsla av panik och kris. Rubriker är överdrivna och alarmistiska, tonen är desperat och faktakoll är sådär. Man måste ju vara först på bollen med skrikigast rubrik. Just nu lider ryssarna stora förluster men media väljer att fokusera på TASS nyheten att ryssarna mobiliserar 300 000 soldater. Det man inte säger är att ryssarna tillgång på vapen är begränsad och att de provinser man mobiliserar ifrån inte vill strida utan tvångsinkallas. Det innebär förvisso att lidandet kommer att förlängas och att "bunkertsaren" Putin helt har tappat kontrollen. Men styr med järnhand från en bunker i sitt guldplats. Frågan är hur länge folk kommer att gå med på detta? Sorry för utsvävning om det. Men om man ska fokusera på hifi-branschen tror jag att många kommer att få det tufft. Man ser redan tecken på det. Som konsument med en passion borde man kolla noga på vad man köper sett till hur trygg och stabil tillverkaren är, på andrahandsvärde och på långsiktig kvalitet och stabilitet. Personligen tycker jag att ord som "kris" "chock" och liknade är rätt töntiga att ta till av en seriös journalist. Kriget är som sagt en stor modern tragedi, men räntorna och energipriserna kommer vi att överleva.
 7. Jag gillar ju ludet från deras unipivot armar, men de nya gimbal-konstruktionerna är bra. Jag tycker också att den enklare Prime 21 är roligare än Classic. VPI låter härligt, stort och generöst tycker jag. Riktiga musikmaskiner! Boogie och soundstage.
 8. Ja, vi får ta det vid ett senare tillfälle. :-) Nu ser det dessvärre ut som att vi inte hinner fåt hit Cairn. UPS är försenade med dem. Men Summit har vi.
 9. Det här känns buskis. En riktig skojfrisk person på omslaget! 😂
 10. Nu är Roon ARC uppe och springer även här. Det krävdes lite handpåläggning och tankekraft från den oerhört kompetenta och stiliga @AlfaGTVför att bryta igenom mina dubbla routers, men nu lirar det! Tack så mycket!
 11. Summit blir huvudakten. Men vi har med Cairn också. 😃
 12. Inte den här gången. Men vi älskar VPI. Har du hört? 😃
 13. Vi kommer även att ta med oss elektronik från MOON by Simaudio. Försteg 740P Monoförstärkare 860A v.2 Riaa 610LP DAC/Streamer 680D
 14. Jag ville ju även lyfta fram lite kvinnliga artister, det blir lätt 70-80-tals gubb från oss alla. :-)
×
×
 • Create New...