Martin

Medlem+
 • Content Count

  777
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Martin

 1. Martin

  Fortsatt EAC för rippning?

  EAC om man vill nörda dBpoweramp om man vill vara bekväm.
 2. Martin

  KKH - Med akustik i världsklass

  Herre jösses vad häftigt, världens bästa spelserie. Ingen aning att musiken var härifrån
 3. Martin

  KKH - Med akustik i världsklass

  Sjukaste sortimentet alltså... dom bästa fetmarkerade. 400 Pound Monkey Black Rooster Hoptimizer Bombardier Bryggmästarens Pilsner Bröckhouse Classic Lager Chimay vit Djävlebryg Dark Beast Flying Dog Doggie Style Pale Ale Flying Dog Snake Dog IPA Fullers ESB Fullers London Pride Gonzo Imperial Porter Hofbräu Original Hel & Verdoemenis Jever Krusovice Imperial Krusovice Cerne Kwak Liefmans fem frukter Lundabryggeriet Djingis Mikkeller Nelson Sauvin Single Hop IPA Newcastle Brown Ale Nögne Ö Imperial Stout Old Rasputin Russian Imperial Stout Oppigårds Amarillo Red Seal Ale San Miguel St. Eriks IPA TT Torpedo Extra IPA Twisted Thistle IPA Vedett Weihenstephaner Hefe Youngs London Stout Zlatopramen Åbro Original Fullers Bengal Lancer IPA Fullers Jack Frost Fullers London Porter Old Man Ale
 4. Martin

  Fototråden

  7.1
 5. Martin

  Knaster mellan låtar

  3) Veta hur man ska göra
 6. Martin

  Norddeutsche HiFi-Tage Hörtest 2011

  Här har vi lite riktigt rave
 7. Martin

  Platt och hett hos Hifi-Consult

  Det är väl fri prissättning i Sverige? Man måste ju inte handla Men jag håller med dig Sigge. Importerar det mesta jag köper själv.
 8. Martin

  Just Audio Magic

  Som sagt. Det händer varje dag på minhembio. Vad man tjänar på det om man inte åker fast är att man haussar intresset för sitt företag och sina produkter.
 9. Martin

  Just Audio Magic

  Det enda som är märkligt är dina uttalanden och påståenden i tråden. Det är bortom allt rim och reson. Om du ska göra en pudel och rädda lite anseende så tiden att göra det nu.
 10. Martin

  Just Audio Magic

  Tycker som dig Timbre.
 11. Martin

  Just Audio Magic

  Låter som en förträfflig idé!!!
 12. Martin

  Just Audio Magic

  Inte så troligt. Råkar ut för sånt här på minhembio dagligdags. En del lyckas säkert, men de flesta går på grund rätt fort.
 13. hehe, so you did the adult movie awards at the same time
 14. Det ser ut som en hundbajs, backa några versioner!
 15. Det finns det alltid Jag är inte en av dom. Jag hävdar att man då har felaktigt konstruerad hårdvara eller dåligt programmerad mjukvara Lättaste är att packa ner filer kodade i dolby digital eller dts om man vill testa. Om de blir förändrade på något sätt går de inte att spela upp, eller såklart går det. Men man kommer bara höra brus.
 16. FLAC är en container du kan stoppa ljud i tex Wave-filer som komprimeras ihop precis som vad som helst du stoppar i en zip eller rarfil, men nu optimerat för ljudfiler. Den hanterar även taggar och albumomslag. Grovt sett tar en låt ungefär halva storleken mot att ha den i Wave-format. Själv ser jag bara fördelar med flac.
 17. Flac kan inte bli åldersstiget så det är inget man behöver oroa sig för. Man kan alltid återskapa sin Wave från en Flac om man skulle vilja det. Flac är ju som en zip-fil men optimerad för ljud. Så man kan alltid packa upp och återskapa orginalet. Så det är bara att köra på och se glad ut! Vill man någon gång konvertera sin samling till något annat format kan man göra det i en batch med tex dbpoweramp. Mycket smidigt.
 18. I like it! In Taipei they know what is important in life
 19. Fast det har du ju alltid gjort?! Inte för det gör mig någonting Spring efter vem man vill.
 20. Martin

  En septembertrio i mässfeberns Göteborg

  Dags att slå en pling till flygplanskyrkogården i Tucson Arizona http://maps.google.com/maps?t=h&ie=UTF...033023&z=16
 21. Precis så, det är sånt som talar till "audiofiler"
 22. Så länge produkterna ser ut att komma från ett dagis kommer du aldrig att lyckas. I fint fodral kan du med all säkerhet sälja en del både till amerikanare och japaner. Dom sväljer allt med hull och hår
 23. Martin

  ARKEN 2010 omröstning

  +1 på det. Timbre var en av de personer som gjorde att jag började fota lite mer seriöst... och nu sitter jag här ~50k fattigare