Jump to content

Richard

Admin
  • Posts

    2 618
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    49

Everything posted by Richard

  1. Efter en intensiv helg med extrajobbade samt 80-årskalas kändes detta som ett bra val:
  2. Planen var en konsert i en kranskommun på torsdagen men där var slutsålt så det fick bli en kranskommun till den förra en dag tidigare… Således i onsdags. I Ljungby. Växjös stolthet Musica Vitae tillsammans med Sofia Karlsson är på turné tillsammans. Har sett både ensemblen och Sofia Karlsson var för sig ett flertal gånger. Men inte trodde jag att det skulle vara så ini”’{][^£$€-e bra!!! Få onsdagar som känns så här bra när man kryper ner för att sova. Och till råga på allt ett faktiskt alldeles enastående bra ljud. Hörde direkt vid första tonen då basisten drog första stråkdraget. Alla musiker micade en mic på två två musiker. Troligen även osedvanligt lyckad lokal och möjligen även vår plats i mitten längst bak. Otroligt!! Jag orkar lätt en vecka till . Detta leder således till valet:
  3. Jag skrev nedanstående till några medlemmar häromdagen via PM. Märker på felmeddelande rörande utgående mail från forumet att det är fler av er som har felaktig mail angiven på ert konto. Hej Jag tror att du har en felaktig epostadress kopplat till ditt konto på euphonia. Vi får en en del felmeddelande om att adressen inte kan nås. Alltså när forumet automatiskt försöker skicka mail. Detta är i och för sig inget problem för oss men det kanske vore trevligt för dig om du får mail när du fått PM eller trådar du valt att vilja ha notifikation på. :-) Om du vill ändra din epostadress, gör så här: Klicka på ditt namn längst upp till höger. Välj Account settings Email Address - Change Du kommer ISF att bli tillfrågad om ditt lösen och sedan skickas ett mail till den "nya" adressen där du validerar att ok. Vi hörs Richard
  4. Spännande!! Ända sedan jag köpte en Nuc har jag sneglat på vilken linjärström jag ska begåva den med.. Detta kanske är svaret. Jag är inte beredd att lägga absurt mycket pengar på det hela men ovanståendes pris är ju humant.
  5. Denna ständigt återkommande Esbjörn Svensson. Denna gång utan resten av bandet. Inte så ofta lyssnad på som ordinarie EST.
  6. Således samma klockor som jag har och är väldigt nöjd med även om jag funderar på Ian canadas egna. Men det är så mycket man funderar på…
  7. Härligt!!! Blev det som ”min” streamer eller DAC? Eller varianter av? Ska bli jäkligt spännande att hör din recension.
  8. Kan bara bekräfta AlfaGTVs tankar om att det inte bli särskilt dyrt att gå över till streamande lösning. Jag byggde först en streamer för några tusenlappar och ett tag senare byggde jag ut den till att även agera dac. Fortsättning följer på detta för ytterligare några tusenlappar. Naturligtvis kan det bli kostsamt även på detta sätt men man stannar ju var man själv vill. Låter verkligen riktigt bra!!
  9. Lyssnade en hel del på Harris för ett gäng år sedan. Inte denna plattan så mycket. Kanske av just samma skäl som du anger.
  10. Det klassiska har halkat efter sista tiden. Ann-Sofi Mutter blev världskändis i detta hem när en kompis till mig köpte Carmen Fantasie. Fick dock bli en annan ikväll. Har för mig att Karajan var den som upptäckte henne. Innan mig alltså
  11. Kanonplatta!! From Gag… är nog mitt favoritspår. En av de absolut mest spelade EST här.
  12. Varit en galen vecka. Är inte säker på att jag hunnit lyssna på musik en enda kväll…. Då gäller det att passa på ordentligt med något man vet är kanon. Blir nog följt av en av de av mig oftast spelade Davisplattorna…
  13. Efter att det talats en del om Rickie Lee Jones här på sistone var jag tvungen att ta fram en av de få jag har. Får nog utöka samlingen för det är riktigt bra!!
  14. Har denna både på vinyl och digitalt. Skillnaden i kvalitet är löjlig. Till vinylens fördel.. Jag har således inte alls samma uppfattning. Eller är vinyl så mycket bättre? Misstänker att det inte var det du menade med versioner..
  15. Vill bara tipsa om att googles crawling av euphonia verkar vara påbörjad.. På förekommen anledning sökte jag i google "euphonia bebop" och gick sedan in på bilder.. Då finns där mer än en träff. Det är inte alls säkert att den kravlat sig färdig än på ett bra tag men en god början. Menar inte att jag inte ska undersöka möjligheterna med bättre sökfunktion på euphonia men detta var ju en god början.
  16. Jepp, just så . Jag hade en period med country och då var Steve Earl en av de absoluta favoriterna. Tillsammans med vissa delar av Emmylou Harris perioder.
  17. 115 resultat fick jag på Soulnote D2.
  18. Nä, vad gäller vanliga sökningar på Google så får nog brister just nu betraktas som undertecknads fel..
  19. Vad gäller stoppet varje kväll så är jag väldigt medveten om det. Ska dra i frågan igen. Dessvärre hostar vi ju själva hos isp och då ingår inte support. Jag har postat hos invasion power men de säger att det måste vara ngt hos isp:n och isp:n säger att det inte körs ngt då Vad gäller Google så upptäckte jag också detta. Igår faktiskt så jag har idag sett över lite filer för att Google ska recrawla. Dock kan detta dröja, ibland flera veckor, så där får vi härda ut. Detta tar jag på mig, borde ha upptäckt tidigare men jag söker aldrig på euphonia via Google. Det är faktiskt sant… !! Ska se vad jag kan göra med den interna sökningen också men…. Söker ni verkligen i roten på sajten. Där det står ”everywhere”. Är ni inne på ett specifikt forum så söker man bara där…
  20. Steve Earl lyssnade jag mycket på för kanske 10 år sedan. Nu betydligt mer sällan.
×
×
  • Create New...