Jump to content

hbgot

Medlem
 • Content Count

  114
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

2 066 profile views
 1. Hej hbgot

   

  Har du gjort någon stereobänk ännu? Jag har en som jag skall göra mig av med!

   Mycket tid och pengar har jag lagt på den. Kanske kan vara något för dig?

   

  Mvh Anders Svenningsson

   

   

  1. hbgot

   hbgot

   Hej

   Jag behöver lite speciella mått för att passa under min duk dvs väldigt låg bänk,men jag har inte börjat än.

  2. Govinda

   Govinda

   Hej hbgot

    

   Den är inte så hög men kan ju vara för hög för dig ändå!

    

    Om du vill kika hör av dig :-)

    

   Mvh

 2. Det har visat sig av en slump att fjärrarna är kompatibla mellan Pandora och Audionet
 3. Jag har instegsmodellen och nöjer mig där tills vidare. Den är även utan optionen med volymkontroll då jag inte behöver detta.
 4. Då var en dac inhandlad, valet föll på Aesthetix Pandora som hade de funktioner som jag var ute efter, provspelningarna har börjat.
 5. Ok den hade jag inte sett tidigare. Hur står den sig om man jämför med Naomi ND5XS2 eller Auralic Vega G1?
 6. För mig som har en skivsamling där minst hälften utgörs av gamla hårdrocksplattor så föredrar jag att återgivningen hellre drar lite åt det varma hållet än superupplöst och detaljerat. Det kan bli jobbigt att lyssna i längden på sämre inspelningar.
 7. Vad var det hos regan som inte föll dig i smaken?
 8. Jag har efter köpet av cd drive CEC tl5 lånat ner rega dac från vardagsrummet medpåföljd att jag inte får ut tv ljud i stereon, detta har nu tom frugan anmärkt på så jag tänkte passa på att skaffa en till dac för användande i lyssningsrummet. söker förslag på något som är bättre än regan så att det samtidigt ger ett lyft ljudmässigt. har sett att det finns många Naim dac till salu som skulle kunna vara ett alternativ men den saknar balanserat ut vilket jag ser som ett plus. Hegel har ju lång erfarenhet med dacar har själv inte någon erfarenhet av dem. även dac med streamfun
 9. Jag är i planeringstadiet för att bygga en ny stereobänk och skulle vilja ha tips på ställbara fötter som går att fästa i en träskiva. helst skall det vara med låg höjd då den skall stå under bioduk.
 10. Det var ju så deprimerande så det får bli cd skivor ikväll
 11. Idag så kom ett paket. steg ett är nu hemma och det blev en C.E.C TL5 cd transport som jag i nuläget kör till min gamla Rega dac för att spela cd samlingen. nästa steg blir att byta regan mot bättre dac eller dac med streammöjlighet men kommer att avvakta lite med att gå vidare.
 12. min tanke är bara att mångfalden av nätverksspelare är mycket större än renodlade dacar så man har fler alternativ om man flyttar lagringen till NAS än om man lagrar i musikserver. sedan har ju många nätverksspelare digitala ingångar så att man har både och men det känns onödigt att ha streamfunktion både i lagringsenheten och i dacen.
 13. Om man tittar på utbudet idag så verkar majoriteten av tillverkare gå på lösningen med nätverksspelare som skall hämta filer från NAS på nätverket till skillnad från t.ex. Innuos och Melco som lagrar i enheten. om man läser teorierna bakom varför intern lagring är att föredra så köper jag argumenten i stort men hur skall man bygga en nas för att i så stor utsträckning som möjligt minimera störningarna i en sådan lösning om jag skall ha med detta som ett alternativ?
 14. Det är så mycket variationer på funktionalitet mellan olika produkter och samtliga är mer eller mindre kompromisser att jag snart är tillbaka på en cd transport igen
 15. Det är väl som jag kör mina Sonos idag att använder jag Sonos appen så får jag upp både det som är lagrat på nätverket och Spotify parallellt men jag kan ju även välja att starta direkt från Spotify appen.
×
×
 • Create New...