Jump to content

zood

Medlem+
 • Content Count

  1 099
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Everything posted by zood

 1. Sådär är det uppsatt hos mig med (bortsett från att jag inte kör comhem o deras router), tror även det är samma NetGear switch som jag kör med och den fungerar alldeles ypperligt!
 2. Tackar! Nix, enbart mozzarella. Getost hade nog passat bra med
 3. God fortsättning på er! Måste säga att grönkålspizza var ett riktigt bra inslag på årets bord.
 4. Se där, kul! ja jösses vad fina Wadias prylar var. Både i byggkvalitet och ljudmässigt. Tror att de agerat referens för väldigt många genom åren. Inkl mig själv.
 5. Vet inte varför, men jag kom att tänka på Wadia av någon anledning
 6. zood

  Hos mig

  När jag ändå är igång så vill jag även hylla Ulf Lundell. Vars senaste album kan vara det bästa som denna man släppt ifrån sig, enligt mig.
 7. zood

  Hos mig

  Hatten av för detta album från Bob Dylan, full pott om ni frågar mig
 8. zood

  Hos mig

  Tackar! Kör streamat via BNC ingången med både Tidal och rippade filer från in NAS
 9. zood

  Hos mig

  Hade faktiskt möjligheten att gå på en sådan variant, men den i orignalutförande (dock uppgraderad med JJ ecc802s goldpin)var den som verkligen stämde fullt ut i matchning för mig. Har läst många som bytt ut det du skriver och fått väldigt fina resultat, men hos mig vart det full pott med originalet. Sedan kan hända att jag kommer labba lite med smårören som idag är JJ ecc802s goldpin, som sagt. Dessa rör är tusan inte dåliga och det blir först den dagen jag får ett sug efter att göra något som jag kommer testa några andra rör.
 10. zood

  Hos mig

  Du har förstått helt rätt, det blir helt klart en skillnad om jag slår om tills transistor och det är möjligt att det kan vara något som blir riktigt bra vid en viss matchning av övriga produkter. Hos mig funkar det nästan mer som ett sätt att kunna visa vilken jädra magi rören medför. Jag kommer enbart köra via rör då det är här som det verkligen uppstår magi av sällan skådat slag hemma hos mig.
 11. zood

  Hos mig

  Mycket riktigt är det en LM-32 Dac från Line Magnetic som hittat hit. Men... (inspirerad av @VoicesInMyHead ) så skulle jag bara testa den för att se hur det kunde bli med en dac som innehöll rör nu när jag helt plötsligt bytt till trissor i förstärkarväg. Lånade denna dac ett antal dagar och spisade massort med musik. Tyckte den var helt fantastisk på att lira musik med själ och känslor. Det bara flödade musik, allt ifrån litet och intimt till större orkestrar till tung klubbmusik osv. osv. Sällan varit så kul att lyssna på musik. Kopplade sedan u
 12. zood

  Hos mig

  Då kan du vara nöjd, hade ju vart fint om det stannade vid att testa...
 13. zood

  Hos mig

  Vill du ha min adress? Säkert så att det var samma ex som jag lånade. Den gjorde samma sak med mig som Rega gjorde när jag lånade den utan att ha några direkt förväntningar..
 14. zood

  Hos mig

  Riktigt vass gissning
 15. zood

  Hos mig

  Skulle man ju kunna tro eftersom jag skyller allt på @VoicesInMyHead men nä, här är något annat. Något som innehåller någonting som jag nyss helt otippat gick ifrån, men ovan nämnd person har i sin tråd fångat mitt intresse och fick mig att se nya möjligheter inom det digitala. När dessa tankar började gro så vart det mycket läsning som gällde för att sedan låna hem och testa ett lämpligt objekt.
 16. zood

  Hos mig

  Tackar! Ingen aning om eller hur den står sig mot tidigare modeller, men en sak är säker... Den lirar musik så det både räcker och blir över
 17. zood

  Hos mig

  Gillar ju tele... Men visst, eftersom du vart så flink med dina inlägg för att stilla vår nyfikenhet så kan ju inte jag vara sämre
 18. Verkar vara en fin musikförmedlare det där med
×
×
 • Create New...