Jump to content

zood

Medlem+
 • Content Count

  1 099
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

zood last won the day on November 29 2020

zood had the most liked content!

About zood

Recent Profile Visitors

6 430 profile views
 1. Sådär är det uppsatt hos mig med (bortsett från att jag inte kör comhem o deras router), tror även det är samma NetGear switch som jag kör med och den fungerar alldeles ypperligt!
 2. Tackar! Nix, enbart mozzarella. Getost hade nog passat bra med
 3. God fortsättning på er! Måste säga att grönkålspizza var ett riktigt bra inslag på årets bord.
 4. Se där, kul! ja jösses vad fina Wadias prylar var. Både i byggkvalitet och ljudmässigt. Tror att de agerat referens för väldigt många genom åren. Inkl mig själv.
 5. Vet inte varför, men jag kom att tänka på Wadia av någon anledning
 6. zood

  Hos mig

  När jag ändå är igång så vill jag även hylla Ulf Lundell. Vars senaste album kan vara det bästa som denna man släppt ifrån sig, enligt mig.
 7. zood

  Hos mig

  Hatten av för detta album från Bob Dylan, full pott om ni frågar mig
 8. zood

  Hos mig

  Tackar! Kör streamat via BNC ingången med både Tidal och rippade filer från in NAS
 9. zood

  Hos mig

  Hade faktiskt möjligheten att gå på en sådan variant, men den i orignalutförande (dock uppgraderad med JJ ecc802s goldpin)var den som verkligen stämde fullt ut i matchning för mig. Har läst många som bytt ut det du skriver och fått väldigt fina resultat, men hos mig vart det full pott med originalet. Sedan kan hända att jag kommer labba lite med smårören som idag är JJ ecc802s goldpin, som sagt. Dessa rör är tusan inte dåliga och det blir först den dagen jag får ett sug efter att göra något som jag kommer testa några andra rör.
 10. zood

  Hos mig

  Du har förstått helt rätt, det blir helt klart en skillnad om jag slår om tills transistor och det är möjligt att det kan vara något som blir riktigt bra vid en viss matchning av övriga produkter. Hos mig funkar det nästan mer som ett sätt att kunna visa vilken jädra magi rören medför. Jag kommer enbart köra via rör då det är här som det verkligen uppstår magi av sällan skådat slag hemma hos mig.
×
×
 • Create New...