zood

Medlem+
 • Content Count

  954
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

zood last won the day on May 31

zood had the most liked content!

About zood

Recent Profile Visitors

6 095 profile views
 1. zood

  En visit hos Akkelis

  Tror den är för att testa rör, inte helt säker dock...
 2. zood

  En visit hos Akkelis

  Sista bilden och jag tackar för alla glada tillrop i denna tråd. Ni ser ju själva hur hornen bara kallar på en...blir ju själv sugen på ett återbesök inom kort...va fan...:-)
 3. zood

  En visit hos Akkelis

  Näst sista bilden, inte fy skam att ha detta system stående precis på andra sidan kassadisken och högtalaren i bild är ATC SCM50PSLT (stabilt namn...) Denna högtalare har jag knappt lyssnat på alls, men bara av utseende och det jag läst om den så är jag rätt säker på att den svänger riktigt bra!
 4. zood

  En visit hos Akkelis

  Det var så lite så, kul att det uppskattas:-)
 5. zood

  En visit hos Akkelis

  Blandljus för ju helt klart med sig lite utmaningar och kräver ofta lite extra pill i efterhand. Plåta med blixt kan också hjälpa för att få renare färger. Dock inget som jag använder speciellt ofta.
 6. zood

  En visit hos Akkelis

  Dags att börja runda av denna tråd lite försiktigt och på vägen från rummet passerar vi ett helt gäng med prylar som bara väntar på att bli inkopplade. Om det skulle vara så att man vill lyssna till ytterligare alternativ utöver allt som redan står uppkopplat. Tro mig, det finns att välja på. Slänger även ett öga mot glasburen med alla de olika lurar som finns för demo.
 7. zood

  En visit hos Akkelis

  Du har helt rätt i att detta rum är en upplevelse. Avantgarde Acoustic - DUO XD tillsammans med Air tight elektronik är ett par av mina absoluta favoriter. Men tro det eller ej...det finns ytterligare ett snäpp på favoritstegen utifrån vad som finns för demo i butiken, nämligen storebror Avantgarde Acoustic - DUO MEZZO XD. (dessa stod dock på torrdemo denna dag) Här har vi då uppställningen i sin helhet, bara till att luta sig tillbaks och njuta Denna uppställning är fö den som lirar absolut mest likt hur det spelar hemma hos mig själv (då har jag ändå inte horn..ännu..), så kanske ingen slump att det landar in som en favorit. Det spelar med en sådan otrolig lätthet och en dynamik att dö för. Samt att det precis som hos mig verkligen kan (när det behövs) leverera en ordentlig råhet. Utan att på något sätt tippa över så att det låter illa eller blir jobbigt. Det bara lirar så man får sig en resa som heter duga! För att när det blir litet och intimt leverera detta så att håren reser sig. Precis som jag vill ha det.
 8. zood

  En visit hos Akkelis

  Tusen tack! Kul att de uppskattas:-)
 9. zood

  En visit hos Akkelis

  Börjar med att kliva lite närmare för att kika på vad som driver dessa godbitar till högtalare. Närmare bestämt detta. Försteg: Air Tight ATC-5 Slutsteg: Air Tight ATM 300R
 10. zood

  En visit hos Akkelis

  Nu...nu är det dags för lite av mina favoriter i denna butik
 11. zood

  En visit hos Akkelis

  Tusen tack! Kul att kunna bidra med lite ögongodis i en för oss alla begränsad vardag:-)
 12. zood

  En visit hos Akkelis

  Då börjar det närma sig slutet av besöket, men fortfarande ett rum kvar att ta oss igenom. Inte vilket rum som helst heller, utan det rum som alltid får mest av min tid. Här inne har vi nämligen mycket av det det som kvalar in som favoriter hos mig. Vi börjar lite försiktigt längs ena långväggen.
 13. zood

  En visit hos Akkelis

  Närmare bestämt ett par Rauna Vale som matades med signal och kraft från bl.a. Rega..tror jag det är Dessa högtalare tycker jag är riktigt fräcka och de lirar riktigt trevligt till en lika trevlig prislapp. Hade varit kul att höra hur en större modell skulle kunna låta. Helt klart mycket potential i dessa småttingar till golvhögtalare På avbytarbänken fanns även lite andra godsaker
 14. zood

  En visit hos Akkelis

  Vägg i vägg finner vi ett lite mindre rum, där någon har släpat in ett par betonggrisar...förlåt...betonghögtalare
 15. zood

  En visit hos Akkelis

  Just detta rum som är välfyllt med Naim och jag skulle tro att det är meningen, för att lätt kunna jämföra olika serier inom fabrikatet. Kommer snart andra rum, med annan elektronik😛