Jump to content

zood

Medlem+
 • Posts

  1 117
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

zood last won the day on July 13

zood had the most liked content!

Recent Profile Visitors

6 528 profile views
 1. Tar vi ett kliv bakåt så hamnar istället Nagra Classic PSU i fokus, som jag förstod det så kan denna nätdel leverera ström till 3st enheter, riktigt bra!
 2. Minst sagt, men tvivlar på att ens han vet vilken produkt som åker i golvet ifall man rycker i någon av kablarna😉 Imponerande ordning helt klart! Eitan körde Roon, Qobuz samt Tidal sedan tidigare. Hur det är uppsatt osv har jag inte koll på. Vi båda var dock helt överens om att Qobuz lirade snäppet trevligare än Tidal. Ett litet finare lugn och med lite mer kropp som jag upplevde det.
 3. Namnet på produkten säger det mesta
 4. En sak som blir bättre är om du lägger upp lite fler bilder av dessa skönheter😉 Sedan tippar jag att det kan ha blivit än mer välljud med dessa här, mer av allt typ😛
 5. Den kombon står för välljud via lurar och det var inget som jag lyssnade till denna gång, helt övertygad om att det hade varit en riktigt fin upplevelse det med 😃 Det hintades dock om att den eventuellt skulle få flytta in i stora anläggningen över sommaren, sker detta så hoppas jag få möjlighet för ett återbesök. Nyfiken på hur den kombinationen skulle lira😃
 6. Kunde inte hålla med dig mer, denna förstärkare levererar väljud och känslor som få andra kommer i närheten utav. Ska försöka sammanfatta lite av mina intryck med vad det lider.
 7. Jajamen! Stämmer bra det! Samt Everest
 8. Förflyttar vi oss något åt höger så tronar här ytterligare ett smycke från Nagra. Visuellt så är nog denna 300i min absoluta favorit i Nagras produktutbud.
 9. Kan hålla med om dessa ser ruskigt fina ut i svart utförande! Men den färgsättning du har känns lite mer klassisk och mer arbetad på något sätt, vilket tilltalar mig ännu mer😛
 10. Skickar vi sedan in släden så hamnar blicken lätt på lådan under... nämligen Nagras Tube DAC Samma här, byggkvalitet och känslan i produkten är makalöst hög. Vill ha faktorn är maximal, utan att ens ha lyssnat till systemet ännu..
 11. När synen av en släde kan få en att börja fundera på om det inte vore käckt med en CD spelare i egna anläggningen igen
 12. Finemang! tycker du levererade alldeles förträffliga bilder ur telefonen💪🏻
 13. Kan i alla fall smyga in att jag alltid har varit väldigt svag för Nagras design (nu smög jag visst in en bild redan.. )
 14. Även jag hade förmånen att få lyssna till detta eminenta system idag. Kan ev komma både någon bild och lyssningsintryck om det är ok för trådskaparen.
×
×
 • Create New...