Jump to content

Ampalang

Medlem+
 • Posts

  975
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Ampalang last won the day on March 2

Ampalang had the most liked content!

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

11 980 profile views
 1. Det är den senaste 30-års jubileumsutgåvan av albumet på vinyl som spontant låter mjukare än samma digitala utgåva via streamat. Jag reagerade för det var större skillnad än jag upplevt tidigare formaten emellan.
 2. Gjorde misstaget att börja med lyssning av ”Nothing else matters” kritiskt och i de första ögonblicken var jag väldigt frågande och besviken över hur musiken presenterades. Tänk er demoläget på en tv där kontrasten är uppskruvad till 120 typ. Sedan lät jag den ligga några dagar tills jag var jag mer mottaglig för nymoderniteterna i ljudet. På lägre volym låter den alldeles förträffligt bra, instrument och röster väl separerade med ett kalasljud. Kan säkert fungera på högre volym också småningom men då jag fortfarande har lite missmatch här hemma lämnar jag det åt framtiden. Skivan framträder som lugnare på vinyl än streamad, inte lika hård och kantig.
 3. Intressant med risoni i, det ska provas vid nästa tillfälle.
 4. En annan fördel med att dekantera är att när det är vinäger i flaskan istället för vin så har en några timmar på sig att hitta värdig ersättare. Idag hade vi otur med den här tex.
 5. Skulle en kunna få följa med i akustiskjoxandet även med bilder i hur det ser ut i själva rummet?
 6. Nope, inte JJ Grey 30-års jubileumsrelease av Metallicas The Black Album är det.
 7. Det var ju skivsläpp i fredags…
 8. Gungar gött i hela kroppen till det här
 9. Det var tänkt moules frites idag men pga undermåliga råvaror (läs blåmusslor) så sköt jag en Steak au Poivre från höften istället. Oxfile är oftast överskattat pga smaklösheten men med en gräddig pepparsås får man fjong även på den. Invigning på fritösen var det också. Skulle ju varit vitt till musslorna så en tager vad en haver. Det satt som en fläskläpp!
 10. Nytt band för mig och jäklars vad bra det är. Årets roligaste skiva! (Roligt för att det är så jäkla bra) The Battle at Garden’s Gate - Greta Van Fleet
 11. Grillat är godast! Är gräsänkling i helgen och passar på att götta till det i gomen. Tack @bigblue för den rekommendationen, DV+ satt som handen handsken. 😀 DV som dracks häromdagen var inte heller helt fel. 🙂 Det blir garanterat fler beställningar av de här.
 12. En köttig lunchmacka eller två är sällan fel.
×
×
 • Create New...