Ampalang

Medlem+
 • Content Count

  664
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Ampalang last won the day on February 26

Ampalang had the most liked content!

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

10 772 profile views
 1. Ampalang

  Roon 1.7 ute nu.

  Är det ändå inte skillnad på pc och pc när man inte kör typ Windows utan ett mer specifikt OS baserat på linux/motsvarande så som tex Roon?
 2. Ampalang

  Ampalangs snigelresa...

  Funderingarna över ett par högtalare som inte behöver stå mitt i rummet började redan 2004, närmare bestämt här.
 3. Vill bara tillägga att min Esoteric P05 (en cd/sacd drive) var rejält mkt sämre på att spela upp digitalt material än dåvarande datorlösningar.
 4. Ampalang

  Ampalangs snigelresa...

  Fokus har flyttats från en resa med ett bestämt mål till en nöjesresa för resandets skull, här ska det bli åka av. Har letat efter ”rätt” par Klipschorn sedan i julas och i somras hittade jag ett par helt nya från 70-års jubileet. Mitt emellan betalning och leverans kom Stereophiles recension av senaste utgåvan och den gjorde mig minst sagt nervös över mitt köp. https://www.stereophile.com/content/klipsch-klipschorn-ak6-loudspeaker Nu har dock farhågorna lagt sig angående drivning och det här kommer bli svinbra. Lite miss i planeringen är det samtidigt då huset ska byggas om och mina två hörn ska bli ett. Det är inget som direkt oroar mig ljudmässigt och jag tänker mig att det blir bra ändå eftersom jag ändå har högtalarna med i beräkningen när det ska göras ritningar. Någon som känner till en bra och smidig arkitekt i Göteborgsområdet förresten?
 5. Ampalang

  Ampalangs snigelresa...

  Visst är det så
 6. Ampalang

  Ampalangs snigelresa...

  Livet tar ibland de snårigaste vägar men nu är i alla fall riktningen i stora drag utstakad. En ”större” minimalisering är på intåg.
 7. Ampalang

  Fototråden

  En svalkande öl i värmen.
 8. Ampalang

  Roon 1.7 ute nu.

  Du har DSP igång. Läs mer här http://kb.roonlabs.com/DSP_Engine
 9. Ampalang

  Youtube favoriter

  Det här är bra, det är riktigt bra.
 10. Härligt med luft runt högtalarna
 11. Ampalang

  Vad lyssnar du på just nu?

  Måste bara få tacka för all inspirerande musik, det är här den mest inspirerande tråd när det kommer till att introduceras för ny musik jag någonsin stött på under mina 19 år på diverse olika forum. Den här skivan har snurrat friskt sedan den släpptes för några dagar sedan. https://www.jsondara.com
 12. Blandat kablage säljes.Transparent Ultra (mm2( XLR 1m Nypris 30k Nupris 15k.Transparent Ultra (mm2) XLR 1.5m Nypris 30k Nupris 15k.Transparent Premium USB 6m Nypris 15k Nupris 8k.Transparent Performance USB 1m Nypris 1430kr Nupris 800kr. SÅLDTransparent Performance USB 2m Nypris 1870kr Nupris 900kr.
 13. Ska bli spännande att se vad som landar därhemma