Jump to content

Ampalang

Medlem+
 • Content Count

  940
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Ampalang last won the day on March 2

Ampalang had the most liked content!

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

11 751 profile views
 1. Har inget tips om vad du ska köpa men jag skulle i alla fall kunna rekommendera dig att INTE köpa ett par Sony wh-1000xm4. Har väldigt svårt att förstå hur denna produkt kunnat slinka igenom funktionstesterna i 3 generationer tidigare, denna 4e generation känns på sin höjd som ett halvdant första försök. Det mesta jag stör mig på gäller handhavandet och ”smarta funktioner” men om en undviker alla ljudförbättrande mumbojumboinställningar så låter de OK, har de bra batteritid och brusreduseringen är oslagbar.
 2. Den här grillar vi till, passade väldigt fint då jag även håller på att bekanta mig mer med distriktet Gigondas.
 3. Gårdagens rester till lunch. Generellt anser jag ju bättre kött ju lägre temp, den här fick följa med till 55C. Köttet vändes med fördel i het panna vid värmning medans grönsakerna får åka micro.
 4. Eurovision igår förvånade med hela två nya (nya för mig) artister att hålla koll på framöver.
 5. Köttklubbor på grillen idag Ackompanjerat av årets första egenodlade sparris
 6. https://www.stereophile.com/content/marten-parker-trio-diamond-edition-loudspeaker
 7. Har för mig att en herre i Halland gjorde något liknande för några år sedan, alltså gjorde hål i golv för att högtalarna skulle frikopplas från rummet/huset. Var det Bato kanske? Borde finnas i någon tråd nånstans som jag inte hittar i skrivandets stund...
 8. Lamm Vindaloo och en passande öl en bit från Bohusleden. #glamping
 9. Digitalt har jag en Roonserver (intel nuc) med en usbridge från Allo som endpoint. Dessa matar en högst temporär dac som dock blivit kvar i väntan på att lösa andra problem som har företräde. Dacen är en LH Labs Geek Pulse x Infinity och är från ett crowdfoundingprojekt. Är inte direkt missnöjd men har funderingar på vad gamla nos dacar har att tillföra. Mitt fokus med det digitala just nu bara att det fungerar i väntan på att resten av anläggningen (förstärkare/högtalare och det analoga) lirar som den ska, det är något som spökar tonalt som jag inte blir klok på.
 10. Tänk på att det kan vara minst lika smidigt att låna hem potentiella kandidater från handlare i hela landet som att åka till fysisk butik och hämta själv. Försökte själv gå vägen direkt från dac/cd-spelare de första åren på min hifiresa utan vidare lyckat resultat. Advantage S1, Gondul M, Embla, Burmester 001, Esoteric P05/D05 för att nämna några namn. För mig så saknades det kropp (Kött?) och själ i musiken.
 11. Har inte heller finlyssnat mer än från ryggläge i soffan men även jag tycker det är skillnad dem emellan med Qobuz som klar vinnare.
 12. Ni får gärna tipsa om alkoholfria alternativ med lite bättre kvalitet.
×
×
 • Create New...