Jump to content

Ampalang

Medlem+
 • Content Count

  924
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Ampalang last won the day on March 2

Ampalang had the most liked content!

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

11 653 profile views
 1. Är inte en profilbild en avatar? Enligt wiki: Avatar (ikon) – bild som representerar en användare på internet, exempelvis på webbforum
 2. Hmm, har aldrig provat Supra men det kanske en skulle ändra på. Hur ”bra” är dina jumpers? Personligen har jag upplevt stora skillnader i hur en kopplar in kablarna på högtalarsidan.
 3. Köpte ju en kasse jazz för ett tag sedan och långsamt tar jag mig igenom dem en efter en, alltid spännande med ny gammal musik och en vet aldrig riktigt vart de musikaliska skatterna gömmer sig. Den här var riktigt bra.
 4. Jag hade börjat precis som @Apexorca rekommenderar, det kommer bli skitbra.
 5. Personligen skulle jag utefter de förutsättningar du beskriver här gå på individuella lösningar för apparaterna hellre än att frikoppla hela bänken.
 6. Min frågeställning grundar sig i ett sviktande ögonmått, har tidigare haft ögonmåttet som en av mina superkrafter men i dagsläget är det nog mer normalt i sin precision. Därav att jag funderade över att kapa toleranserna och hoppa över själva gissandet.
 7. Igår blev det Slottsstek, hur gott som helst och med en sås att dö för. Boken kan jag också rekommendera! Att välja och hantera bra kött är viktigt enligt mig och det spelar ingen roll hur bra kock en är om det slarvas med råvarorna.
 8. @calle_jr på spår B2 är det Graham Blvd och på spår B6 är det Top Of The Poppers.
 9. Hur noggrann är en libell jämfört med digital dito och hur stor skillnad gör det rent praktiskt när en tex ska ställa en hifipryl i våg?
 10. Ett analogt pass känns beroende av ögonmåttet för att tolkas, ett digitalt kapar ju den felmarginalen tänker jag. Tänker oavsett vad en ska ha i våg.
 11. Hur står sig ett analogt vattenpass mot ett digitalt dito? Någon som provat?
 12. Tidal har alla färger på brus du kan behöva.
 13. Apropå skivor... Det finns ingen skiva som influerat mig så mycket som denna, den har format hela mitt musikliv. Det är också min allra första skiva.
 14. Så här ser det ut där jag börjar scrolla om det hjälper.
×
×
 • Create New...