Jump to content

FBK

Medlem+
 • Content Count

  231
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

2 209 profile views
 1. Något med rör tror jag då jag tycker mig känna igen den strömbrytaren.
 2. Om du inte gör det så lär de sig aldrig och lär ut hel fel. Så vad jag hoppas du gör förstår du. För övrigt så har jag läst tidningen sedan 1990 och med åren så lär man sig vad de olika testarna gillar och inte gillar och då är det mycket lättare att plock russinen ut kakan, vad som egentligen är bra.
 3. Pga av inspelningars ofta dålighet så köpte jag högtalare som klarar det mesta utan att öronen ramlar av. Numera så har det ju gått spinn i ifrån högtalartillverkare att överglänsa sig med det mest detaljerade ljudet. Och det är långt ifrån naturligt ljud i mina öron.
 4. Bump Såg denna tråd när jag sökte på ett slutsteg som nämndes på ett annat forum och som fanns i här och jag säger bara att det finns ett märke till som inte passar in på Bravos för fördomar, Adam Audio. Har själv aktiva sådan numera och jag är helt såld Låter mycket naturligt i mina öron.
 5. Beställt Nr:63 och ger dem en chans att det inte bara blir dyrast av dyrast som testat, förr så hade det lite blandning och det var bra tester där många lyssnade på samma testobjekt och gav sina intryck sådant ger mer.
 6. Det här har jag försökt få folk att förstå,men många stirrar sig helt blinda på siffror och hävdar att det minsann går bra att driva Dynaudio med en vanlig Hembiostärkare för så tröga är de inte. Och jag har sagt att det är en tråkigt sätt att vilseleda folk, för alla som testat olika förstärkare ifrån smått till stort på Dynaudio kan inte missa att det händer saker med kraftiga grejer. Hur det är med deras nyare modeller vet jag dock inte, men Contour S3.4 som jag själv ägt och som har funnits länge vinner massor med rejäl drivning.
 7. Min predikan var en uppmaning, något som uppenbarligen inte fungerade i ditt huvud med tanke på ditt inlägg.
 8. http://www.ljudmakarn.se/view.asp?art_id=3203&menu=1 var du kanske inne på, finns nog inte direkt bättre för den summan. Om du inte kan tänka dig Aktiva studiomonitorer, med då blir det mer pryttlar som måsta inköpas föutom högtalarna. Jag har lyyssnat runt mycket då jag själv kör med aktiva högtalare numera, och för summan av 4000kr så får du dessa och de är bra. http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1569366 God jul på dig!
 9. Mina Julklappstips är: http://gulabatarna.se/ http://www.stadsmissionen.se/ https://lakareutangranser.se/stod-oss och då ger man till något som någon behöver.
 10. Kommer knappats bli något dedikerat lyssningsrum även om förutsättningra finns längre fram, men det kostar också att bygga om och även om det skulle råka regna pengar över en någon dag så kommer jag avstå då det istället är viktigare att lägga pengar på lite bättre grejer i anlägningen.
 11. Bästa jag läst på länge, tack Bebop! Känner igen detta... Ps. Jag spelar bara CD-skivor på Hifi & Hembioanlägningen = musiklyssnandet där minskar hela tiden. Och den musik jag konsumerar mest är Spotifylyssning på "extra stereon" kopplad till en dator i datorrummet utan några som helst fininställningar i burken som du nämner. Och när var jag och handlade i en Hifibutik sist, det var nog när jag köpte ny Hembiostärkare på Hifiklubben för 4-5 år sedan, innan dess så var jag sådan som kunde titta in då och då i mina favoritbutiker. Glömde att jag köpte signalkabel av Hifi Consult i år,
 12. Kan det vara han som här är förklädd till en buddha ?
 13. Kan ju dela med mig av intrycken även om jag sällan är här numera. Humöret är uselt idag pga att min gamla Theta Dac gick sönder igår,blir troligtvis dyrt eller sophögen. Men nu tar vi det positiva. Mässan var över förväntan, mycket pga trevligt sällskap av Tobbe_L och bearwik (som vanligt ) och att det fanns gott om hörlurar att lyssna på som jag gjorde, och att det sedan lät bra i några rum och sämre i några. Jag hoppade som vanligt över en del rum som Ljudtema tex. då Audiovector har noll dragningskraft på mig. Men en del rum var som vanligt tex. jätte Focal burkarna med mycket fniss
×
×
 • Create New...