Jump to content

torbjorn

Medlem+
 • Posts

  681
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

torbjorn last won the day on May 16

torbjorn had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Stockholm

Recent Profile Visitors

3 167 profile views
 1. Hämtade ut denna LP (RE) igår. Argentina möter Japan. Mycket bra!
 2. Första vinylen jag köpte med honom, inköpt på Pet Sounds och den var inte alls dyr då typ en hundring. Hade precis sett honom i London på Ronnie Scott’s. Såg honom också Fasching några år senare men Spelningen i London var bättre. Ska ta och spela den i eftermiddag.
 3. Veckans lyxproblem när man jobbar- hur fa.. ska man hinna checka ut i tid på fredagarna så att man hinner i tid till fisksoppan. Men för tillfället har jag ju inte det problemet.
 4. På hackspetten nu. Förbannat bra
 5. Japanska temat fortsätter. Osamu Kitajima - Benzaiten Psykedlisk prog möter trad. Japansk musik
 6. Senaste inköpen: Western Swing CD och Japansk jazz LP
 7. Mer Jazz från Japan Ryo Fukui Scenery
 8. Ännu ett album som fått ligga ospelat några veckor
 9. Är du på Berwaldhallen hallen och lyssnar på Eno-konserten? Blev lite ledsen när jag såg den men jag tordes inte köpa biljetter då. Kunde inte inte sitta längre stunder. Ha så trevligt och njut av musiken!
 10. Esther Phillips karriär kantades av missbruk och gick upp och ner. Dog blott 48 år gammal. Hon var Grammy-nominerad för den här plattan men Aretha Franklin knep den med albumet ”Young Gifted and Black” men Esther fick en Grammy i alla fall då Aretha skänkte sin till henne som support från en artist till en annan.
 11. I samband med att köpte hans senaste så upptäckte jag denna är återutgiven på vinyl (har den på CD sedan tidigare). Kanonplatta tycker jag, så då fick den göra sällskap i varukorgen med den senaste. Premiärspelas just nu på hackspetten.
 12. Den här premiärspelarna jag på vinyl nu den har legat och väntat på att få spelas (har ju bara streamat den tidigare). Skitbra platta om man gillar Singer-songwritern. Skivan avnjuts med kaffe och veckans kanelbulle.
 13. Fredag och fisksoppa igen. Någon bonus ska väl man ha när man är hemma rehabar!
×
×
 • Create New...