Jump to content

torbjorn

Medlem+
 • Content Count

  488
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

torbjorn last won the day on August 8 2019

torbjorn had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Stockholm

Recent Profile Visitors

2 953 profile views
 1. Den där verkar ju inte så dum den heller.
 2. Två favoriter på samma platta Joe Henry och T-Bone Burnett. Båda har väl haft mer framgång som producenter än som artister. Hur som helst - Med Joe Henry producerad av T-Bone Burnett så blir det fantastiskt bra. Helt akustisk skiva med spännande blandning av musiker: amercana/country- och jazzmusiker. Mycket innerlig skiva som kom ut på CD 1990 och på vinyl för första gången 2018. Joe Henry - Shuffletown
 3. Kvällens dryck blir denna. För sent att ändra sig, redan upphälld på karaff för luftning. Väldigt god RdD. Fast just denna årgång har jag inte smakat.
 4. Archie Shepp & Horace Parlan - Goin' Home
 5. Makoto Terashita - Great Harvest (LP RE 2019)
 6. Du bara hittar en Chateau d'yquem i skåpet - sådan tur har jag aldrig haft. Hittat ett par hundringar i en gammal plånbok på sin höjd. Chateau d'yquem är en av de viner som jag hoppas få smaka på någon gång under min levnad. Njut!
 7. Har inte lagat denna rätt på ett par år. Tror det börjar bli dags nu.
 8. Passande musik när man kokar Chilli. Sir Douglas Quintet - Live From Austin Tx
 9. Beställde denna igår från Ginza och fick en notis just nu att den finns att hämta ut. Snabbaste leveransen jag har varit med om. Dave Alvin - From An Old Guitar: Rare And Unreleased Recordings
 10. Hur har ni tänkt er att en arbetande man ska hinna med att läsa alla dessa böcker? Önskade mig "Boken om Fashing" i julklapp. Får väl se om tomten tycker att jag varit tillräckligt snäll.
 11. Idag vankas det chilli. Alltihop i grytan nu. Ska bara koka ihop i sisådär 6 h.
×
×
 • Create New...