Jump to content

torbjorn

Medlem+
  • Posts

    887
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

torbjorn last won the day on August 6 2022

torbjorn had the most liked content!

Profile Information

  • Location
    Stockholm

Recent Profile Visitors

3 671 profile views
  1. Första vinet på nästan en månad och nästa gång blir tidigast i andra halvan i maj. Fyra veckor före/efter operationer är alkohol förbjudet. Får väl bli en liten cognac ikväll också. Hur som, vinet var gått och passade bra till entrecoten.
  2. Den där har jag och den spelas regelbundet, typ var tionde år. Får ta och spela den snart. Kommer inte inte ihåg om jag tycker den är bra.
  3. En till Richard Lloyd. Inspelad i Stockholm i Mistlur studion.
  4. Richard Loyds första soloskiva från 1979. Bra skiva, dock väldigt annorlunda mot Televisions alster, ganska ”poppig” skiva.
  5. Denna tröttnar jag aldrig på. En av de bästa rockplattor jag har (sorry John Cale). Tycker mer om den nu än när den kom ut 1977. Missade dem på Jarlateatern här i Stockholm 1977. Såg dem dock på Skeppsholmen för ett antal år sedan men det var tyvärr utan Richard Lloyd. Tom Verlain/Richard Lloyds gitarrer kompletterar varandra sällsynt bra. Lite granna 1 + 1 = 4.
  6. Denna har har inte spelats så många gånger sedan jag köpte den. Undrar hur många år det dröjer innan nästa gång den hamnar på hackspetten. Inte den bästa skivan i samlingen. Visa spår är bra andra kassa.
  7. Kollade i ”dödvaxet” och jag har version 3.
  8. Pink Floyd inleder dagens musiklyssnande.
  9. Dagens första blir Jazz/Afrobeat med Tony Allen. Såg honom på Stockholms jazzfestival för rätt många år sedan. Fantastisk trummis!
  10. Dagens första platta, Countryrock med Lee Clayton. Livealbum inspelat i Oslo 1988. Han backas av norska musiker som gör jobbet mycket bra.
×
×
  • Create New...