Jump to content

SeqPro1

Medlem
 • Posts

  34
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

SeqPro1 last won the day on February 7

SeqPro1 had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Göteborg

Recent Profile Visitors

373 profile views
 1. Lyssna på hur intervjuarens röst låter i denna video. Rummets klang hörs då väldigt tydligt.
 2. Inte fel med multichannel SACD version heller.
 3. Teddy Pardo's 19 volts LPS ska klara NUC10i7 utan problem.
 4. Linjär nätdel till Nuc i passiv låda istället för standard låda med fläkt och switchad nätdel. Enligt roon ska det inte göra någon ljudmässig skillnad när core och endpoint är separerade. Om core är Linux, Windows eller macos med olika nätdelar till ska inte spela någon roll alls då det är bitperfekt fram till endpoint. Tror det är dags att omvärdera det nu. Lugnet, svärtan och upplösningen säger det i alla fall. Nu låter streaming mer likt vinyl och bandare, det är roligare att spela musik. Men har roon kanske rätt? Ettorna och nollorna kan fortfarande vara bitperfekta. Handlar det om andra saker? Är fläkten i standard lådan till Nucen boven? Skickar den ut störningar då ström går åt båda hållen? Eller är det en bra linjär nätdel med hyfsad strömkabel till istället för switchad nätdel som förbättrar ljudet? Spelar båda roll? Ska säga att Nucen i passiva lådan är en äldre femte generations i5, jämfört med åttonde generationens i5 i standard låda och switchad nätdel. Det är förmodligen olika nätverks- och usbkort i Nucarna. Så det är många parametrar. Vi var tre audiofiler som lyssnade så det kan inte bara vara min fantasi Innan testade vi Ferrum Hypsos linjär nätdel på åttonde generationens Nuc vilket inte gav samma resultat som Teddy Pardo.
 5. Japp! Men tanten under mig har surnat till
 6. Men Sammy för bövelen du behöver ju inte spela in något för att berätta vad det är.....!!!!! Va ?!?
 7. Ja nu fungerar det mobilt också.
 8. Om du har kärnan på PC behöver den vara påslagen. Köpte en Nuc8i5beh med ssd och ram för 3000:- på ebay.
 9. Audio Research betalar en straffskatt på 30% på ryska rör. Så tillgången är ännu inget problem. Sen finns det gott om rör hos tyska TAD nu. Klart du ska ha rör Sammy!
 10. Fungerar klockrent nu. Gissar att internetkravet bara handlar om avtal med skivbolagen. Så fort någon tittar på en låttext så loggas det och en viss summa pengar ska betalas ut. Det var därför det inte gick att vara offline mer än 30 dagar innan.
 11. Nu fungerar roon utanför det egna nätverket Perfekt att kunna spela på jobbet.
×
×
 • Create New...