Jump to content

Ladadar

Medlem
 • Posts

  39
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 1 år gammal Aurender W20SE Referens Server. Nyskick, originalemballage, silveranodiserad, 4TB installerat möjlighet för mer, besök www.aurender.com för fullständig information, nypris 269000:- säljes för 160000:-
 2. För att förklara vibrationsisoleringen medelst Solid Tech`s Discs of Silence av de golvstående diffusorerna, så är dem på baksidan försedda med hyllplan av Ikeas bambuskärbrädor, bärandes 2 x Entreq Pluton, 2 x Entreq Olympus Ten Tungsten jordboxar, Mutec Ref 120 klocka för klockning av en Uptone Etherregen Switch och Aurendern samt en Ferrum Hypsos nätdel för strömsättning av switchen.
 3. Grundidén med bänken åsidosätts å det grövsta. En stor skiva för flera apparater är oavsett material aldrig att föredra framför separata mindre skivor. Rekommenderar 0,4-0,6mm kornstorlek vid sandfyllningen. Mindre kornstorlek "packar" sig för hårt och större "skramlar".
 4. Håll ut! Har lite svårt för kablar med "tyngder" påmonterat, tycker våra så kallade kontakter greppar dåligt redan utan "tyngder".
 5. Heja Sablon Evo! Kul att höra dina intryck oavsett. Efter en veckas inkoppling ersätter och förbättrar min Evo-kabel 2020-kabeln fint på alla punkter. Var kanske lite spretig från början.
 6. Tack för besöket byZan (och Audionet, känd sedan innan), kul att få ett ansikte och en person bakom nickname, har ju följt din tråd långt innan registrering här. Dessutom alltid nyttigt att höra hur andra uppfattar ens system. Musikreproduktion uppfattas som vi vet ganska subjektivt, det som är rätt för en är kanske inte helt rätt för en annan. Med det inte sagt att där inte finns något som inte kan bli bättre, där är ju "den stundande förändringen som är på G".
 7. Streamar men har aldrig drabbats av zappa-behovet, lyssnar hela albumet ut såvida albumet är något att lyssna på. Tycker det är ohövligt att zappa vidare när musikerna står framför mig i sweetspot. När albumet är startat "tittar" man ju på hela uppförandet istället för att distrahera sig med blicken i paddan/telefonen.
 8. Blir nog bra, är väl trial and error som gäller, skivspelare har ju ett bra resonanssvar.
 9. "Här är undersidan på originalplinten som försetts med lite bitumen som dämpning och för att öka massan. Jag har inte gjort någon grundligare utredning om huruvida det är bra eller inte men det känns bra att det sitter där. " Med detta sänks resonansfrekvensen och amplitud ökar. Kanske till och med sämre än innan? Är där inte plats för ett uppstyvande lager som gör plinten styvare samtidigt med bitumendämpningen?
 10. Du ska kanske följa tidslinjen, denna post är inlagd mellan 17.00-21.30 2022-01-07 Har köpt och sålt HiFi sedan mitten på åttiotalet och drivit egen rörelse sedan mitten på nittiotalet men sällan har jag varit utsatt för någon med denna försäljningsmoral. Tack för din seriösa (stor portion ironi) behandling, uppskattas högt, over and out.
 11. Vet inte om det har skrivits här tidigare i tråden, för här går det minsann som vanligt undan när en kabel kommer i diskussion men enligt Taiko Extreme trådens undersökning på Whats Best forumet kopplar 68% sina Taiko Extreme servers till DAC med USB kabel. Tror inte det görs utan anledning. Tack Voices för din entusiasm läser dina inlägg med största intresse. Vågar vi säga att DC-kablarna till inkommande fiberdosa, router och switchar i nätverksskåpet har inverkan också.
 12. Du la ju upp annonsen igår och jag pm.ade mitt intresse 17 Dec? Du vill kanske ha högstbjudande på den? Verkar ju lite svårt för dig att ange ett pris?
 13. Hej Fredrik, Vad är det du inte förstår av mitt visade intresse/ önskan av att köpa switchen? Mvh Björn
 14. Medelst en tio minuters bilresa kan du om en månad eller två förmodligen få höra om det är någon skillnad mellan just Sablon 2020 och Sablon Evo USB. Låt mig veta om du har lust.
 15. Javisst! Biverkningen med den ömmande överarmen efter tredje dosen krävde en rejäl tröst. Nästan så att man ser fram emot dos fyra.
×
×
 • Create New...