Jump to content

Neve

Medlem
 • Posts

  132
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Neve

 1. Hej! Riktigt kul grejer. Och alltid lika kul att se ett system som sticker ut lite. Har kikat en hel del på Ayon och håller lte utkik efter en crossfire att lyssna på. Hur skulle du beskriva Ayon?
 2. 😆Där ser man. Det jag hört med dem har vart väldigt bra för små pengar. Priset är, om jag förstått det rätt, väldigt modest kontra prestanda jämfört med europeiska och amerikanska tillverkare!?? Kvalitet/livslängd har jag dock ingen koll på.
 3. Supra upphör aldrig att förvåna positivt. har hört att även Xindak förvånar en positivt. Stämmer det?
 4. En Auralic mini airies med extern nätdel hittar du för ca5000kr och är för pengarna grymt bra. vet inte riktigt vad du vill spendera. Om det är DAC eller kombo du är ute efter.
 5. Det är en fröjd att följa din resa. Utan lite galet kommer man ingen vart🙃
 6. Snyggt! Gillar verkligen den enkla rena designen.
 7. De finns bl.a här: https://uppdaterad.elektroskandia.se/wp-content/uploads/2018/10/Fibertillbehör-katalog.pdf
 8. Det finns rengöringsstickor för fiberkontakter som som smala tops, som bör passa bra. De finns i 2,5mm och 1,25. Cleotops
 9. Slick kontroll. Man kollar ju aldrig texten mer än första gångerna. Sen går man ju på känn😁
 10. Kul! Oerhört intressanta burkar du provar. Kul att höra dina analyser vid tillfälle..om andan faller på😁
 11. Oj! Är det såpass påslag från material till kund? Då lönar det sig väldigt snabbt att göra alla kablar själv. Jättekul att följa utvecklingen i denna tråd
 12. Jag gillar verkligen texten. De är oerhört kaxiga och det är som redan nämnt, från hjärtat istället för tokspecat. Jag tolkar dem som att de anser att inspelningsperiod är humbug, och snarare så att man vänjer sig ”missljuden” Förstår det som att den ska nå 80% av sin kapacitet efter 10 min, men att de använder ”stå på dygnet runt” som referens i det påståendet. Vilket kan betyda att man inte behöver ha den på 24/7. Åtminstone inte ur ljudsynpunkt. Sen fick vi lära oss på högskolan att många elektriska komponenter slits hårdare av att slå på och av varje dag än att låta dem stå på. Men det beror säkert på många faktorer huruvida det stämmer. Edit: Sen står det iofs att resten av systemet kan komma att låta bättre om den står på jämnt..
 13. Stort grattis! Har bara hört väldigt gott om Lavardin. Jag är lite svag för deras design också😋
 14. Håller med. Många gånger viktigare än en ”bättre” produkt. För många pr sedan bytte jag och en god vän, min opera consonance cd mot en många gånger dyrare Audiomeca kombo då båda lät oerhört mycket bättre hos varandra. Även här verkar det som. Jag och frugan provlyssnade Ett gäng streamer/dac och upplevde Naim som på tok för ”blyg” och i bakgrunden. Ingen oumph alls.
 15. Härligt! Stort grattis 🥂
 16. Jag säger som jag brukar; Låter det bättre så är det bättre. Kalla det vad man månde. Nu är det ju fler skillnader på g1 och g2.1 men om jag förstått det rätt så är elektroniken densamma. Det fick mig att tveka tills jag lyssnade på skillnaden. p.s jag är extremt skeptisk och smått allergisk mot säljsnack, men helt plötsligt händer det, att det stämmer.
 17. Här är en tjej jag mixade för många herrans år sedan på storan, vars röst satte själen i brand: https://youtu.be/iIiRXQTsWTo
 18. Härligt! Grattis till din(snart) nya spelare. Jag upplevde skillnaden mellan Vega g1 och g2.1 något liknande. Drar jag ut nätverkskabeln så spelar den upp i princip resten av låten, utan kabel i. Intressant och smart test.
 19. Jag är så feg när det kommer till att tweaka produkter jag köpt. Jag reagerade faktiskt lite på att kontakterna var lite snålt tilltagna på en kabel i de prisklasserna. Men jag har för lite erfarenhet för att uttala mig. kul att höra. Jag ska prova lite med diy först, sen kanske det blir kontaktbyten på mina befintliga. Eller så bygger jag helt enkelt nytt till alla mina burkar
×
×
 • Create New...