Jump to content

Lalalakrits

Medlem
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hola Tomas, Tack för din input. Mc Cormack grejerna gled min kompis ur händerna pga. att han stekte lite väl länge på beslutet. Men nu så har han fått tipset om Krell. Nu är det 3 Pers som viftat med Krell flaggan, så det är nog dags att börja vända blickarna åt det hållet.
  2. Tack för alla tips. Jo att högtalarna är lite krävande är en utmaning. Vi har kikat lite mot denna: https://hifitorget.se/visa_annons.php/mc_cormack_for_och_slutsteg_118256.htm någon som har en kommentar eller erfarenhet av prylarna? Den tycks ha skapligt med kräm i skorna för att sparka på lite.
  3. Tjena, ny här på forumet och skriver egentligen för en kompis räkning. Hans gamla SAT-amplifix sjunger på sista versen och nu vill han köpa en bättre begagnad förstärkare för max 10k, han sträckte ut en hand till mig för att få lite hjälp att navigera på begagnat marknaden. Tänkte att hifirävarna på euphonia-forumet har säkert lite schysst input och know-how som kan peka oss i rätt riktning. Högtalarna som ska drivas är dessa http://v2.stereotimes.com/post/xavian-giulietta-loudspeakers Rummet är ca 20m2, budgeten har han satt på max 10k. Han är en musikälskare med bred musiksmak, så något som spelar bra all around är uppskattat Bomba oss med råd och tips. Tack. ru
×
×
  • Create New...