Jump to content

Ivery

Medlem
 • Posts

  110
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ivery

 1. Sablon Audio Panatela Reserva ethernetkabel såld.
 2. Säljer av lite överblivna produkter. Tycker ni att priserna är för höga så kom med ett bud. Euphonia- och mångköpsrabatt kan tänkas. *SÅLD* English Electric 8Switch Pris: 4 500 kr 4 000 kr *SÅLD* Sablon Audio Panatela Reserva ethernetkabel 1 m. Lite sliten i strumpan men förmedlar ljudet väl. Pris: 3 000 kr 2 500 kr Harmony Design Ear 90 RCA svart Pris: 2 000 kr 1 600 kr *SÅLDA* Finite elemente Ceraball 4 st Pris: 1 600 kr 1 400 kr *SÅLD* Entreq Vibbeater 5,8 kg Pris: 1 000 kr Entreq Eartha Infinity Discover USB 2,2 m Pris: 800 kr 600 kr *SÅLD* Raspberry Pi 4 Model B 4GB streamer. Med chassi, original strömadapter och ett 32 GB SD micro-kort. Nypris: 1 150 kr Pris: 700 kr Två Isokinetik akrylhyllplan à 48 cm x 40 cm Pris: 500 kr 400 för båda *Ej längre till salu* Optisk glasfiberkabel 1 m säljes. Pris: 300 kr *Ej längre till salu* *SÅLD* Goldkabel coaxial digitalkabel 0912 1 m Pris: 100 kr Det mesta kan skickas mot förskottsbetalning och på köparens ansvar.
 3. Jag hade en väldigt lång inspelningstid med mitt NCF-uttag (och Gigawatt-kabeln kopplad till det). Körde dygnet runt i en vecka. Stereon på normal volym när jag var hemma och radio till hörlurar via Cyrus Quattro övriga timmar på dygnet för att hålla elektronerna flödande. Avslutade med att koppla in ett värmeelement i åtta timmar. Efter det blev det bättre. Gulduttaget bredvid kändes inte som att det behövde lika lång tid för att hitta rätt. Det är från det jag spelar för det mesta. Jag har NCF-kontakter i båda ändarna av Brahma-kabeln till strömrenaren och det kanske blir för mycket av det goda hos mig att även ha det i vägguttaget. Men grattis @plind till finströmmen och till vad som ser ut att vara en väl genomtänkt och fint intrimmad anläggning.
 4. Grattis! Kul när förhoppningarna uppfylls.
 5. Normalt sett hoppar man ju över introt i tv-serier om man kan, men med detta brukar jag kolla, spola tillbaka och se det igen fem gånger om per avsnitt. Feelgood men med ett känslomässigt djup, som Ted Lasso. Soundtracket är precis som till andra James Gunn-skapelser, t.ex Guardians of the Galaxyfilmerna.
 6. När jag skaffade Spotify 2009 ökade otåligheten och mer sällan gav jag ett helt album chansen med en hel genomlyssning (undantag finns givetvis). Förr var det ju valuta för pengarna att cd-skivorna fylldes till max, t.ex. med Guns n’ Roses Use Your Illusion-skivor och jag lyssnade från början till slut. Jag har under våren hållit i en (icke-)tävling för några vänner där vi alla anonymt (utom för mig) valt en skiva från varje årtionde från 70-talet fram till nu och röstat fram den ”bästa”. När vi kom till 10-talet för att inte säga 20-talet blev det svårare än tidigare. Det görs fortfarande bra skivor, men kanske är vi i en tid i livet där vi inte har tid att lyssna på hela skivor utan nöjer oss med highlightsen. Apropå Unlimited Love så har jag lyssnat på den några varv på jobbet under veckan och det låter RHCP och finns bra bitar, men de vill inte riktigt fastna ändå. Det gjorde dock Ghost nya skiva Impera, som jag lyssnar på nu. Flera av låtarna sög in mig fullständigt redan vid första lyssningen och blir bara bättre för varje gång.
 7. Red Hot Chili Peppers - Unlimited Love Enligt Flea är vinylen skapad från inspelningsbanden utan datorinblandning. Känns som en sån skiva som kommer att kräva några genomlyssningar innan den sätter sig, men det låter dynamiskt och som att musiken framförs med stor inlevelse.
 8. Väldigt snyggt! Hoppas att det låter bra. Är Stringhyllan ny?
 9. Birds ligger först i en spellista jag har med musik jag hittar t.ex. i hifi-klipp på Instagram. Den fångar verkligen alla som lyssnar på den.
 10. *SÅLD* Ansuz Digitalz USB 2m Aluminium säljes då jag bytt streaminglösning. Pris: 2 500 kr 2 200 kr Kan skickas på köparens bekostnad och ansvar.
 11. Hur är det med 2 meters-optimum/minimum (?) för usb- (och andra?) kablar? Något med att om de är kortare riskerar de att plocka upp en massa trådlösa signaler vi har i hemmen nuförtiden.
 12. Whisky-raden i den här låten ger mig alltid rysningar.
 13. Solskenet idag fick mig att tänka på när elhuset utanför vår tomt byttes förra sommaren och jag fick bekanta mig med en riktig kabel. En NKT AXAL-TT PRO 3.0 12/20(24)kV 3x95/35 AL Jämförelse med en sko i storlek 46.
 14. Den dök upp på Qobuz förstasida för mig häromdagen. Gillade vad jag hörde.
 15. På Instagram hittade jag ett klipp https://www.instagram.com/tv/CZjfALXg65u/?utm_medium=copy_link och jag skulle vilja höra hela låten. Att det är Blank Space av Taylor Swift har jag klart för mig, men det verkar vara en cover (eller?) och trots att jag dammsugit såväl Qobuz som Spotify och YouTube kan jag inte hitta den här versionen. Är det någon som känner igen den? Ser enligt videon ut att finnas på silverskiva i något format.
 16. Funktion före form. Det blev en kludge/fulhack till stativ. Soundstyle fyllt med blästersand från Biltema. IsoAcoustics Gaia III nertill, men originalstativen får MB 1 att luta bakåt, så… döm mig inte för hårt nu Dörrstopp från Hornbach och maskinskruv som säkerhet om skruven som håller fast högtalaren undertill skulle gå sönder. Och här är kompisen till vänster.
 17. Högtalarkabelns väg över en REL Quake, en matchande Vibbeater och Entreq Minimus. Högtalarna är ett par Scansonic MB 1.
×
×
 • Create New...