Jump to content

300B

Medlem
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 300B

  1. Hej! Undrar om det finns ngn som kan ge tips på var jag kan hitta en brytare som är av hög kvalitet i Rhodium. Skall sitta i två slutsteg 300B som jag samlar komponenter till. Tacksam för tips.. Mvh Bosse
  2. Intressant att läsa dina reflektioner. Jag fick samma intryck då jag rengjort mina rör (ej guldpläterade stift). Jag upplever dock att hela registret öppnade upp sig mer, ifrån de lägre till de högre frekvenserna. Tycker även det tog ett par dgr innan allt trillade på plats igen såsom, instrument placering, tredimensionellt mm.
  3. Hej. Tänkte höra med er om era erfarenheter då det gäller rengöra stiften på rören som blir oxiderae efter ett tag. Märkte ni någon förändring efter rengöring? Hur upplevde ni förändringen på ljudet mot förut? Efteråt jag rengjort mina KT88 och ECC82 och startade upp monoblocken så började 2 av KT88 orna glöda starkt på ena slutsteget varpå jag stängde av det och lät rören kallna. Sedan prövade jag igen och nu var det normalt igen. Ingen synlig skada på rören så det verkar gått bra. Men vad kan detta varit? Tacksam för svar..
×
×
  • Create New...