Jump to content

Simon76

Medlem
 • Content Count

  126
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Simon76 last won the day on October 11

Simon76 had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Skåne

Recent Profile Visitors

269 profile views
 1. Mycket spännande nyhet! Jag använder inte volymkontrollen på min Lumin, men om man kommer kunna byta låt mm som på en cd-spelare så vore det toppen.
 2. Även Audiovector använder jord till vissa modeller. https://audiovector.com/freedom-grounding-cable/
 3. Jag tänker också likadant. Man testar, upplever och delar snabbt med sig av upplevelsen. Efter ett par dagar så kommer man kanske fram till en helt annan slutsats och ångrar då lite att man var så snabb med att uttrycka sig. Verkar som att det är så det går till för många, och det är faktiskt ganska kul att läsa om någons väg till ett beslut.
 4. Det är nog bara du som tycker det var otippat.. När kommer den nya Baltic 3?
 5. @plind http://kaffepasen.se/ kolla kvällsträffar. Det kanske är några år sedan som det var 2gg/år, men de hålls i alla fall ibland..
 6. @plind Brukar du inte gå på kaffekvällarna som anordnas vid Odinsplatsen nån gång per år? @byZan Det går att sätta nån typ av vattenbehållare bredvid maskinen och bara sticka ner slangen i, men det är kanske inte den snyggaste lösningen.. Men kan ju vara en tillfällig lösning tills rörmokaren kommer?
 7. Nu har jag läst igenom tråden och jag måste säga att jag är ganska imponerad! Det finns ju nästan lika mycket kunskap här inne om kaffe som om hifi. Speciellt du @plind måste ju nästan ha nån sorts koppling till ett rosteri eller till kaffebranschen med tanke på vilken kunskapsnivå du verkar ligga på?!
 8. Hmm, rullband säger du.. Nä, skoja bara, har inte plats till fler hifiprylar nu..
 9. Finns det nån sorts kvalitetsmärkning så man vet i viken kvalitet skivan är inspelad? Verkar ju jättekonstigt att man måste köpa grisen i säcken annars..
 10. Jag köpte mina första audiofilpressar i går, en från Stockfisch records(Vinyl collection vol. 2) och en från Opus3(Yamina, How deep..), det var det sjukaste jag har varit med om på länge! Vilket ljud alltså, jag är efter denna aha-upplevelse nu helt fast i vinylträsket..
 11. Nä, Simon är ingen "böna", men man kan väl kanske säga att jag har fingrarna med i en och annan bönblandning.. Jodå, jag känner Ronnie med personal hyfsat väl och det händer ibland att jag anlitar dem för diverse serviceuppdrag. De har ett av Sveriges största reservdelslager för espressomaskiner och är bra att ha att göra med.
 12. Nackdelen med ovanstående är att den behöver fast vattenanslutning. Det behöver nog de flesta på den här nivån, tyvärr.
×
×
 • Create New...