Jump to content

Tyking

Medlem
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej. "Bara för att nått kostar tre gånger så mycket behöver inte betyda mycket när de kommer till sånt här." Nej, pris/prestanda är ju naturligtvis inte ett linjärt samband, men håll med om att vi förväntar oss mer av en dyrare pryl. Speciellt om den är 3 ggr så dyr. Någon som har erfarenhet av Ubiquiti UniFi Switch US-8-150W, map hifi ? Mvh Tyking.
 2. Hej. Är det någon som testat UpTone Audio EtherREGEN mot EE switchen? Testet mellan EE och Anzus är naturligtvis intressant, men kostar inte Anzus typ 3 ggr så mycket? Det borde teoretiskt vara spel mot ett mål, eller? Det skall bli mycket intressant att ta del av dina intryck Mr Calm. //Tyking.
 3. Hej. Tyvärr har jag inte kommit någon vart med min "hifi-lina", men nu börjar det bli dags att ta tag i den igen. Jag vet att några här på forumet har köpt kabel från Gigawatt, men är det någon som köpt vägguttag eller brytare från Gigawatt och i så fall vad tycker ni om dessa grejer? http://www.gigawatt.eu/products/accessories-2-2/ Mvh Tyking.
 4. Hej Apex. Stark historia och en varning till oss andra. Tack för att du delar med dig. Tur att det löst sig för dig. Heder åt finnen. //Tyking.
 5. Hej. Jag har ett antal Transparent Audio och är nöjd med dessa. Det enda negativa med Transparent är att de är ganska "styva". Tex Shunyatas kablar är mycket mjukare. När det gäller kablar så tycker jag att det är klockrent att titta på begagnatmarknaden. Många affärer har ju även demokablar som de säljer till bättre pris. Mitt tips är att köpa kablar av ett känt märke, då är det mycket lättare att sälja dessa vidare. //Tyking.
 6. Tack för länken/tråden Calm, mycket informativ. //Tyking.
 7. Hej. Förra sommaren testade jag ganska många olika USB-kablar i pris från bra no-name 200:- upp till en kabel för 25 000:-, och (tyvärr) måste jag säga att man fick mer välljud med dyrare kabel. Dock upplever jag inte skillnaderna som lika stora som för högtalarkablar eller XLR. När jag gick upp i pris medförde det främst mer detaljer, större ljudbild och behagligare lyssning. Kablarna jag testade var: no-name, Transparent (3 st), Shunyata (2 st) och Vertere och Kimber. //Tyking.
 8. Hej. Tack för länk och tabell Amatören. Fråga till Peo: det ser ut som om din Gigawattkabel har dubbelskärm, har du jordat någon av dessa. (jag var i kontakt med Svalander och de ansåg att man skulle jorda skärmen på Furutechs kablar.) Tack för informationen om din Gigawattkabel, den verkar riktigt seriöst skärmad. Vad kostar den per meter? Mvh Tyking.
 9. Fråga till dig Peo: Du valde kabel från GigaWatt och vägguttag från Furutech, någon speciell anledning till att du köper olika märken istället för (Furutech- Furutech) eller (GigaWatt- GigaWatt) ? Tack för alla snabba svar. Mvh Tyking.
 10. Hej. Jag är ny medlem här på forumet, men jag har smygläst många av era inlägg under ett par år. Jag har även under åren träffat vissa av er på mässor och i hifi-butiker. Jag bor på västkusten och köpte min första "riktiga" stereo på Hifi Consult i Alingsås årsskiftet 94/95 mha Olle/Björn. Jag kommer inom kort att installera ett dedikerat 230V strömuttag till min stereo och eftersom jag vet att vissa av er redan har gjort denna resa så tänkte jag fråga efter åsikter/råd & rön. Jag bor i ett cirka 50 år gammalt hus med gammalt proppskåp. Jag f
×
×
 • Create New...