Jump to content

Tyking

Medlem
 • Posts

  33
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej. Min rekommendation när det gäller pubar är Mikkeller och Warpigs, både ligger ganska nära centralstationen.
 2. Hej. HIGH END Munich - HIGH END Society //T.
 3. Tack för alla bilder och tillhörande upplevelser. Marcus, vilken Aurender spelade du på? Mvh T.
 4. Tack för informationen By Zan och Mr Voice. Trevlig helg, Tomas.
 5. Mr By Zan. Innan du nämnde Lampizator hade jag aldrig hört talas om detta märke. Det är fantastiskt hur många små okända, men ändå kompetenta tillverkar av fin hifi som finns. Jag var inne på deras hemsida och tittade runt lite, men blev inte så mycket klokare. Dock förstod jag att de gillar rör. Kan du berätta lite om detta märke och dess produkter? Tack på förhand, Tomas.
 6. Hej. Jag har själv tänkt att testa ett antal högpresterande USB-kablar, såsom: Shunyata och Nordost, kanske även Siltech. Nu blir jag nyfiken även på Sablon. Vad kostar denna kabel och finns det någon återförsäljare i Sverige? Mvh Tomas.
 7. Hej. "Till detta så kan man även tillägga att Lumin och Aurender har lite olika ljudkaraktär." / Marcus, www.perfect-sense.se Utveckla gärna din uppfattning om skillnaden melllan Lumin och Aurender när det gäller ljudkaraktär? Mvh Tomas.
 8. Hej. Tack för ditt uttömmande svar. "1. börja trimma med befintlig utrustning, kablar, switch och ström är väl det som skulle vara en väg att gå 2. en ny separat dac och streamer, kablar, switch och ström är en annan väg, men en klart dyrare väg 3. vara nöjd och låta det vara som det är vore kanske den bästa vägen för plånboken men tyvärr inte för min tro på att även jag skulle kunna få det digitala att närma sig det analoga Det blev ett långt svar på din fråga men bra att jag får upprepa mina funderingar." Jag tycker att ett första steg som inte behöver bli så farligt dyrt och som ger bra valuta för pengarna är en hifi-switch. Mvh Tomas.
 9. Hej. Om jag inte minns fel så streamar du med en Lumin idag. Är den bättre än dina tidigare Aurendrar eller varför bytte du märke? Mvh Tomas.
 10. Hej. Jag använder idag en Aurender ACS10 som streamer och lagringsenhet och jag styr den med en I-pad. Detta fungerar grymt bra. Jag har ingen tidigare erfarenhet av streaming utan då spelade jag cd. Snacka med Marcus så lånar han dig något lämpligt. Mvh Tomas.
 11. Hej. Tack för ditt svar och ditt stora engagemang. Melco = intressant och bra information. Aurender och Roon, vet ej. "Är det lika stora skillnader på streamerenheter? Tipps?" För cirka 2,5 år sedan jämförde jag Aurender ACS 10 och en Innous ZENith (vet inte om den var samma som dagens modell), men skillnaden var stor till Aurenderns fördel. Så det slutade med att jag köpte Aurendern. Dock var Aurendern endel dyrare, detta skall inte förnekas. Jag kommer inte ihåg storleken på disken på Zenih kontra Aurendern (min har 2 * 4 tb), detta påverkar ju naturligtvis priset. Sen kom Phoenix Reclocker och många var lyriska och säkert med rätta. Jag lånade en och körde ihop med min Aurender, tyvärr gav detta inget i min anläggning. Prova på. Mvh Tomas.
 12. Hej Apex & Bigblue. Mycket intressant test ni kör och tack för att ni delar med er av era erfarenheter. Med tanke på att ni kommit fram till att switchen är mycket viktig för resultatet, så tycker jag att ni borde testa även en Melco, men det är kanske redan är med i er långsiktiga plan. När det gäller streamer så saknar jag en Aurender i ert test, då dessa (kanske) är det ledande märket då det gäller just streaming. Marcus lånar säkert ut något lämpligt. Kör hårt, jag ser fram emot den spännande fortsättningen på ert test. Gott Nytt År, Tomas.
 13. De är klart snyggare i grått, men ändå mycket speciella.
 14. Anders har även fått in ett par beg Wilson Alexx som är sammankopplade med McIntosh grejer (har dock dålig koll på detta märke).
×
×
 • Create New...