Jump to content

j_bloom

Medlem
 • Content Count

  117
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

j_bloom last won the day on December 1 2020

j_bloom had the most liked content!

Recent Profile Visitors

373 profile views
 1. Valde ordet drömmar i rubriken då det klingar charmigare i mina öron än ordet planer. Tänkte i vilket fall som helst att i denna tråden försöka få ner på pränt om hur några av mina planer och önskemål ser ut för mitt musiklyssnande framåt i tiden. Musik Jag ska detta året fortsätta min vandring bland bluesmännen, jag började så smått i förra året med att försiktigt börjat krypa runt bland de stora kungarnas första album Albert, Freddie och B.B. Jag har även varit och nosat på britterna, framför allt Peter Green som blev en direkt förälskelse. En annan önskan
 2. Om jag minns rätt så spelar du nu med 1?st subbas i sluten låda? Är denna med i ekvationen eller kommer den att få lämna under experimentet? (Har läst introt och förstått att det inte är mer bas du är ute efter men är nyfiken på om den har kvar sin roll) Det är alltid spännande att följa dina projekt, ser fram emot att få läsa om resultatet av detta!
 3. Vad märkligt att i en så påkostad produkt inte kunna leverera/ garantera en bättre THD än vad en har i uttaget. Ligger som du säger säkert något mer i det som jag som lekman inte förstår. Jag som bor på landet och lättare blir drabbad av elavbrott funderar mer på en självförsörjning ur den aspekten.
 4. Köp huset på bilden så har du plats för ett par musikrum. Eller det är kanske redan gjort? Du skriver bra och medryckande. Jag hade önskat att du fått ha hemma lite fler prylar samtidigt för rättvisare jämnförelser!
 5. Det känns som något som hade passat i Guiness rekordbok! Imponerande och samtidigt galet!
 6. Vilka dacar är det du syftar på? Den resan ser jag fram emot att få följa
 7. Så hittar jag detta samlingsalbum från 1967 hos fassan som tvärtom hyllar rösten främst
 8. Kom över denna svenska summeringen om Peter Green: https://werkelin.se/petergreen/ , Kul att han bott i Kristianstad i 3 år Såg även följande intervju om LCD-trippen som ändrade Peter och Danny Kirwan på en natt, jag själv har varit med om något liknande, inte av droger men också att efter en natt vakna upp och känna att allt är annorlunda. Något som inte har släppt ännu, fastän att det snart är 5 år sedan. Peter Green and members of Fleetwood Mac give their accounts of the infamous LSD party at the Highfisch-Kommune in Munich. Band manager Clifford Davis claims that
 9. Wow, Ser superfint ut! Hur har öppningen påverkat relationen till resten av familjen?
 10. Japp det är det, har den hemma. Det är låtar på 3 sidor - känns som de hade kunnat få plats på 2 Lite dyrare ja men 429-479kr? det är ju helgerån! Förstör julfriden
 11. Varför kostar Bossens nya Vinyl över 400kr? Det är i min mening varken någon bra press eller musik på skivan.... har Bossen ont om pengar eller handlar det om något annat? Någon invigd som vet?
 12. Wyclef Jean - The Ecleftic 2 sides II a book
 13. Det måste ha blivit ett missförstånd jag menade inte DACens bakdel utan din egen! Tänker att den måste se snyggare ut nu när plånboken inte är lika tjock så att symmetrin blir bättre och efter all träning med att lyfta in och ut alla apparater skämtosido - ser bra ut! Hur kom det sig att du valt WBT rca? Och vad hade du gjort för designändringar? Jag tycker den är läcker som den är! Ser ut att vara lite "tunn" plåt i chassit vilket kanske går emot en del idag som vill att allt ska vara så solitt som möjligt.
 14. Fick du fotat bakdelen innan du kopplade in och placera den på sin plats?
×
×
 • Create New...