Jump to content

Bolstad

Medlem+
 • Content Count

  338
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by Bolstad

 1. Helgerån skulle vissa hävda. Absolut bästa versionen tycker jag men det är jag det. 😜 Ha en bra dag på er alla.
 2. Inspirerande och kul med en person som vet vad du vill ha och vad som gör dig nöjd. Att det sedan kanske inte passar mallen enligt andra, vad gör det då det faktiskt är till och för dig. 👍😎
 3. Ett kort inflikande från mig. Jag älskar utbudet/kvaliteten och tillgängligheten som Tidal erbjuder. Allt man vill läsa om artisterna och musiken finns via nätet. Dock vill jag aldrig bli av med känslan av att ladda cd spelaren, vika ut de olika bladen i den mån dessa finns och läsa Medans musiken strömmar ut i högtalarna. När det läsbara gåtts igenom koncentrerat lyssna. Detta är njutning. Bästa för mig är att ha båda alternativen. För andra är det egen lagrad musik på hårddisk och eller LP som skall blandas in för att denna skall vara nöjd. Det
 4. @byZan Det är elektroniken jag tänker på, musik har garanterat alla köpt utan att lyssna först då vi hört artisten, genren, bolaget osv förut. Du behöver inte be om ursäkt alls, ingen speciell person utan rent allmänt jag tänkte på. Tror dessutom att de flesta på detta forum (även du 😉) har precis som du skriver, lyssnat i butik med liknande elektronik som hemma eller dylikt och inte just hemma. De jag tänker på är de som köper helt blint.
 5. Godmorgon alla glada. Har en fråga / fundering / undran. Är medlem i några ljudgrupper på FB och ljudsidor så som denna. Detta riktar sig absolut inte till någon specifik person utan företelsen i sig själv. Hur kan man köpa på sig dyr ljudutrustning utan att lyssna på varorna först? Det är högtalare, förstärkare, cd spelare, streamers osv..... Ofta så skrivs det att (bifogad beställning brukar bifogas) har beställt detta och hur tror ni att det kommer låta med min övriga utrustning? Själv har jag aldrig köpt utrustning utan att lyssna först så jag först
 6. Idag är det musik som de flesta av oss faktiskt kan sjunga med i, åtminstone i refrängerna. Att det är bra kvalitet rent ljudmässigt gör det inte sämre. Favoriten hon gör allt för att göra mig lycklig spelas högt och någon gång extra.
 7. Då vägen till jobbet är knappt synbar på grund av svår dimma så startas dagen åtminstone inombords med solsken. Blir bara så glad av att höra rytmerna: En liten lyssning kanske? Välj vad som passar: https://tidal.com/browse/track/60262960 https://www.youtube.com/watch?v=wkr4J3gT3dA
 8. Min absoluta favorit av denna musikaliska underhållare av rang.
 9. Hon har en lätt och skör röst med inbyggd ledsamhet. Ändå blir man glad när man hör hennes stämma poppa fram.
 10. Hjälper tyvärr inte för min del. Enda gångerna det egentligen blir problem är diagram/staplar och andra visningssätt där färger representerar en eller några delar. Tanten fick alltid hjälpa till med att märka upp kablar när bilstereo skulle kopplas för många år sedan. Snabbkopplingarna idag är underbara hjälpmedel. 😎
 11. Älskar att läsa om tester på djupet. Behöver dock lite hjälp då mitt färgseende inte riktigt är som det skall. Grön?
 12. Tusen tack. Detta var en bra påminnelse då det är lång tid sedan dessa herrar förgyllde öronen.
 13. Kanske inte livsfarligt men riskan finns att du tuppar av om det pågår för länge. 😁😜
 14. https://tidal.com/track/135656071 Har under en tid lyssnat närapå enbart på country. Speciellt denna man som blandar nya influenser med äldre klassisk country. Att det dessutom går att lyssna i väldigt bra kvalitet gör inte det hela sämre vill jag lova. Så låt dig bli lite bondefierad, låtsas ha ett strå i mungipan och njut:
 15. Efter den bilden flyr jag till min innre säkra Plats där inget ont kan nå mig. Som exempel bilden av mina egna kablar bakom min receiver.
 16. Tusen tack för tipset. 👍
 17. Nu fick jag lurat till mig några minuter på jobbet så här kommer några bilder. Med skydd. Utan skydd och vad har jag gett mig in på, högblank svart jo tjena för damm. Med skydd framifrån. Till sist det jag tycker är klart snyggast, utan skydd.
 18. Får bli några bilder till helgen då jobb tydligen inte är en bristvara. Med tanke på vilka otroliga bilder som tas av andra på detta forum (ingen nämnd och ingen glömd) Så får ni ta mina högst amatörmässiga sådana för vad det är, mina.
 19. Blev helt klart för enkelt med den ledtråden. Inte Reference utan (bilder från uppackning i hobbyrummet): Det får räknas som en vinst för @Ranefjord Skicka över genre och adress så dyker det upp något trevligt (får vi hoppas) via snigelpost.
 20. Jag får vara snäll och komma med en liten ledtråd. Man skulle kunna tro att de hör hemma i Kina. 🤔
 21. Ingenting med InoAudio att göra, tyvärr.
 22. Varken S300 ellr S400 tyvärr.
 23. Vi kan göra det hela lite mer spännande kanske. Uppradat kommer det lite siffror nedan och det är fritt för var och en som känner sig manad att gissa vilka högtalare det gäller: 2-vägs 4-8 ohm 87db Skulle det vara för svårt så fylls det isåfall på med nya siffror. Priset, hmmmm vi gör så här att vinnaren talar om inom vilken genre så letar jag fram en cd i bra kvalitet som kommer med posten. Adress och dylikt tar vi via PM.
×
×
 • Create New...