Jump to content

jpa2

Medlem
 • Posts

  53
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

jpa2 last won the day on August 21 2019

jpa2 had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja, för jag får det inte att fungera när jag registrerar mig, men jag kan ju göra ett tillfälligt VPN konto och sedan avsluta det.
 2. jodå, det finns en tidal klient installerad. det är smidigt. Nej jag har inte lokal roon server ännu, men det står väl näst på tur. har testat UPnP när jag hade min atom. Men det märks onekligen att man klev upp i ett annat segement, Tack för tipset om Qobuz, ska testa det.
 3. Bbc music review and recommendation from August. https://jpahifi.blogspot.com/2019/08/blog-post_25.html?m=1
 4. Va fasen skriver jag mattsvart pianolack?! Satin nattsvart ska det vara. Just nu kör jag tidal via tråd fr routern. Men ska ge mig på roon, som jag får lite längre prövotid på, sen är min avsikt att bygga upp en när och köpa lite mer musik. Jag kollar runt lite olika siter. Vill inte ha för många konton, eg tror jag att jag skulle vilja ha kobuz, men då blir det med VPN och grejer. Hi res audio verkar vara bra och levererar till Sverige. Sedan så finns ju andra siter men de blir ju mer nischade mot olika musiksmaker. Kommer nog köpa mest jazz och klassiskt även om jag lyssnar på olika stilar. Tips?
 5. så vad blev det? fick ett bra inbytespris på min naim och mina QR3:or hos dennis Brunby. Jag åkte dit för att kika på eletronik, men när jag gick därifrån blev det både elektronik och högtalare. japp, det blev en beg stärkare fr naim nait xs och streamer nd5 xs2 samt audiovector SR3 signature med mattsvart pianolack. Avsikten med högtalarna var att komma upp ett segment och kunna uppgradera sedan. det märktes en avsevärd skillnad med denna uppsättning mot min fg. Nästa förändring blir kablar, och har redan lite på lut där. Lyssnade på ett på nordost flatline bl a och sedan blir det nog en isotek premiere till. Men jag funderar på ett överslagsskydd också
 6. så vad blev det? fick ett bra inbytespris på min naim och mina QR3:or hos dennis Brunby. Jag åkte dit för att kika på eletronik, men när jag gick därifrån blev det både elektronik och högtalare.
 7. Har inte bestämt mig än om jag ska köpa kablarna just nu, eller om jag ska vänta en tid. Då gäller det främst högtalarkablar jag kollar på i detta läge. Möjligen ett par från Nordost, men det säger ju inte så mkt.
 8. dennis har ett stort utbud på allehanda märken och alla finns inte på hemsidan. ;-)
 9. En liten uppdatering. Var hos den lokale handlaren i Kalmar och gjorde en provlyssning. Jag gick dit eg för att lyssna på elektronik, men det blev även högtalare som det lyssnade till. Har nu bestämt mig och det blir ett inköp. För att hålla liv och spänning uppe avslöjar jag inte i tråden förrän på lördag när jag fått hem grejerna. Men det ska bli väldigt kul med att kliva upp i en annan ligga än knsteget som jag varit nu.
 10. läste musiktrådar vi minns och påmindes om denna platta. Så bra alltså !
 11. tänk om man skulle ordna ett GTG i samband med konserten? Nu är snart konsertsommarne över ur smålänska mått mätt, men när tillfälle ges lovar jag att ordna med ett GTG i Kalmar, i min enkla boning och lyssningsrum
 12. Hennes röst påminner mkt om sångaren i London grammar
 13. "The Dream Thief" av Shai Maestro man märker dock att man blivit kritisk i sitt lyssnande när man sitter med ett par lurar och tänker att man lika gärna kan sluta lyssna för att lurarna man har lånat är så dåliga. tråkigt och illa då det var en present jag köpte till min fru, men kul för att man har utvecklat sitt lyssnande. detta kommer att utvecklas till en dyr hobby
×
×
 • Create New...