Jump to content

magnuskan

Medlem+
 • Posts

  208
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by magnuskan

 1. Jag är lite nyfiken på varför däcken är olika höga😀
 2. En bra fråga! Om man ser röret som en naturlig del i en krets men som tillför lite egna egenskaper och olika distortion. Verkar vara som att vi människor tycker om det som är naturligt, åtminstone gör jag det. Ex smör är godare än margarin. Ull är varmare än polyester osv osv. I musikersammanhang där man har en klassisk rörförstärkare till elgitarren så tillför röret en dynamik och attack som är naturlig. Och krankar man upp volymen och överstyr förstärkaren bara lite grand så får man den där härliga overdrive tonen som vi alla gillar. Jag har försökt att använda mjukvara för att simulera overdrive eller förstärkarljudet men det är ändå något som saknas.
 3. Det enklaste och bästa är ju så klart att behålla Absolaren när den sedan är åtgärdad. Det är förstås omöjligt att bilda sig en uppfattning hur de andra förstärkarna låter i jämförelse. Din anläggning har ju inte sett likadan ut genom åren precis
 4. Håller med om att tidiga morgnar är skönt. Har man inte allt för lättdrivna högtalare så kan man lyssna iallafall på lägsta volym. Ska bli kul att se vad du får för uppfattning om Levante.
 5. Jättetråkigt så klart, Kanske bäst att köpa en förstärkare utan rör. Host host, --lium
 6. Ja nu är alla sålda! Tack för intresset!!
 7. Ja det är roligt. Dc-2 är förmodligen på väg också.
 8. ATL 19V är såld Afterdark 5V är såld Ingen som är sugen på Sean Jacobs DC-2 där har vi en riktig godbit.
 9. Micke, skulle du ha afterdark PSU n också? Fick ett svar på blocke från en Micke nämligen. Jag har också använt den till en Asus router (ATL alltstå) och fick en special gjord tip till den. Kan vara samma!? Den skickar jag med iså fall.
 10. Fick precis svar från Alex på ATL audio. L-50 powersupplies klarar upp till 2.5A
 11. 5V klarar 3.5A så där var jag lite snål... https://www.adark.co/collections/project-giesemann-ocxo/products/afterdark-black-modernize-15v-lps-x-cybershalf-ocxo-10m-edition
 12. Hej! Ska kolla upp detta. Men vet att Afterdark burken klarar 2A. Återkommer/Magnus
 13. Har för många som inte används längre. Fick heller inte plats med dom i racken så de måste gå. Alla är i mycket bra skick och passar för olika ändamål. Kan skickas och frakt ingår i priserna. Sean Jacobs DC-2 12 volt Pris 1800.- ATL Audio L-50 12 volt Pris 1000.- ATL Audio L-50 19 volt Pris 1000.- Afterdark 5 volt Pris 900.-
 14. He he, om jag känner dig rätt så har du förmodligen någon ny pryl i systemet dagarna innan vi kommer Men det är så det är, allt kan hända. Jag hade ju strömavbrott före ni kom.... Vad är det du fått idag förresten? Konerna kanske?
 15. Grattis till en finfin anläggning som jag under senaste 1.5 år fått äran att följa ganska nära. Att bolla med varandra utveckling, teknik tror jag är jätteviktigt. Sedan sporrar det ju också att bli bättre eller kanske får det att låta bättre. Jag har dock ännu inte fått lyssna på den men som sagt det hoppas jag få göra i augusti. Samtidigt så vet du hur mycket min anläggning förändrats sedan du o din fru var här förra sommaren. Det mesta är utbytt och nu börjar även jag känna mig väldigt nöjd. Visst finns det saker o förbättra men för mig så tror jag källan är den enskilda del som påverkat mest. Tack kompis!!
 16. Ca 2år gammal. Komplett i originallådan Pris 4000kr inkl frakt inom Sverige Hälsningar Magnus
 17. Kan du prova Graphite konerna istället för träkonerna? Så både kon och ISSB-40 underlägget.
 18. Vilken Toto låt var det? Med den där härliga saxen! För övrigt grattis till dina 100 sidor. Kul att ha som typ dagbok o se var man varit i sin musikaliska utveckling.
 19. Graphite audio är också intressant för mig . Har beställt en omgång underlägg till mina högtalare så vi får se.
 20. I utmärkt skick. Original förpackning och lådor finns kvar så jag skickar gärna. Nypris runt 5200.- så passa på om du planerar köpa en sådan. Pris 2500.-
 21. Använder också parceltracker och 17track. Dessa hanterar de flesta. Om man vill jaga bästa pris till sin destination kan man använda paket.se. Det skiljer ibland mer än man tror. Kul o kolla o jämföra.
 22. Aha, annars hade det varit en intressant lösning kan jag tycka
×
×
 • Create New...