Jump to content

magnuskan

Medlem
 • Posts

  127
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by magnuskan

 1. Tror det kommer funka bra live också. De kommer ljussätta showen så att man inte får se så tydligt att det är fake. Illusionen blir komplett när man tror det är en ABBA konsert från 1979 Kanske en Elvis konsert i Las Vegas.
 2. Det går förbeställa nu. Kul att den kommer finnas på kassett också. Är det en nostalgisk revival av detta media? Jag har iofs kvar mitt Nakamichi däck men får inte ngn framskjuten placering i mina rack. Det var ju väldigt trevligt och givande att spela in egen musik från ex radioprogram som Tracks eller andras vinyler som man lånade varandra.
 3. Ja vem vet. De jag köpte av dig blev ju ett lyft. Eller så börjar man med att testa lite nya säkringar?
 4. Hm, de ser nästan utbrända ut. Huvudsaken de fungerar som de ska.😀
 5. Om man måste stacka sina hifiprylar så får man se till att de står på bra fötter. Innuos Statement har bra fötter vad jag förstår. Fin DAC du skaffat förresten. Finns en tråd på Audiophilestyle sedan 2019 om du inte läst den.
 6. Jag undrar det också. Är det som typ Starwars ett liknande 3D hologram som projiceras eller blir det som på en filmduk bara?
 7. Tycker det beror på vilka artister det handlar om . Dina artistexempel ovan passar väl utmärkt att visa upp som de är nu. Problemet är att Abborna inter alls verkar vilja stå på scen in real life. Björn U berättade att de bara hade turnerat totalt ca 6 månader under sina 8-9 år de var verksamma.
 8. Pga att det är helsvart menar du?😜
 9. Om jag får gissa kommer detta vara en stående attraktion i London som kommer löpa på i många år. Tror inte de kommer hyra ut lokal eller teknik heller. Däremot kan ju andra ta efter och göra sin egen grej av det hela. Tanken är ju intressant att få se the Beatles live så som de såg ut 1965 ex, men då kanske det etiska måste utredas bättre.
 10. Björn o Benny (eller om det är rådgivare) är duktiga affärsmän också. Man blir ju nyfiken på det det gör utöver musiken. Att bygga upp en egen lokal som tar 3000 personer i London borde ju innebära att deras show kommer gå länge? Vad är nästa steg kan man undra?
 11. Att man gillade Abba skulle man inte säga högt. De tuffa och "coola" killarna körde med avklippta jeansjackor med olika egna tryck på , ex Thin Lizzy m fl. Att jag sedan också skulle gilla dessa band på gamla dar hade man ju inte trott.
 12. Nash, jag vill att det ska låta som det alltid gjort. Med Micke B Tretow vid mixerbordet 😀
 13. Ett av mina favorit popband släpper hela 10 nya låtar. Måste säga att jag blev överraskad. Jättekul att de två släppta låtarna är riktigt bra och faktiskt låter mycket ABBA fortfarande.
 14. Nej, det var faktiskt inte den intervjun, men han har nog berättat om sig själv i otaliga intervjuer. I vilket fall är det roligt att ta del av hur det började för han och hur det kan mer eller mindre slumpa sig vilken musikalisk väg man tar.
 15. Såg ett inslag idag på TV där han ångrar lite att han inte lärde sig spela eller har tagit några lektioner alls. Han lärde sig spela genom att observera andra. Bra observerat i så fall. Nog kunde han spela alltid. Utan Charlie hade vi inte haft den lite speciella Stones rytmen som jag tycker var kännetecknande. RIP Mr Watts
 16. Det är onekligen lite rörigt just nu med samma beteckning på den nya som gamla Prestige one eller 1... Man borde skilja dom åt på något sätt så man vet vad man pratar om. Har fått besked om att det väntas en prishöjning på prestige 3 så om vi förutsätter att P1 har fått sitt aktuella listpris och inte kommer höjas så skiljer det så pass mycket att det blir intressant med P1. För egen del ska jag jämföra både P1 och P3 i hemmet.
 17. Ett försteg gärna med rör eller då intregrerad kommer ge välbehövlig värme och kropp. Har provat att köra direkt från en DAC. Även om resultatet kan bli väldigt rent och detaljerat så saknas förstegsdelen enligt min mening. Sedan finns det ju olika volymkontroller som har olika designlösningar och även passiva försteg typ Hattor eller Music first som kanske kan vara en bra medelväg.
 18. Kul o ta del av hans senaste tester. Håller med, han är duktig på att skriva och förklara skillnaden i ord.
 19. Figge menade nog att det var mer amerikanskt uttal på amerikanen
 20. De kommer ligga på 68K enl Hificonsult.
 21. Intressant, har kollat lite på den större prestige 3. Har vi någon prisbild?
 22. Ja o du fick ju den senaste versionen med lite andra "muttrar". Kan säkert göra att monteringen är nu lite enklare och mindre pillig för stora fingrar.
×
×
 • Create New...