Jump to content

magnuskan

Medlem
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

About magnuskan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har sändningen skickats med posten o du hämtade ut den där så tillkommer inga avgifter. De brukar vilja ha betalt i samband med uthämtningen. Har den gått med andra externa transportörer tillkommer en faktura med sk hanteringsavgift och tullavgifter. Som baseras på värdet på den faktura Paul Hynes skickar med paketet. Om du tittar på utsidan så står säkert ett värde på den bifogade tulldeklarationen.
 2. Fotade i härligt morgonljus också? Har själv en sådan fast utan turbo...bra grejer. Var ska den användas?
 3. Kanske är lite OT att prata sport i din tråd men för mig är idrott och musik det bästa som finns livet. Fantastiskt kul just nu med VM i skidsport på TV
 4. Bra då hejar du väl fortfarande på HV71? Skämt åsido, Fokin hade jag inte koll på direkt. Tänkte mer på den där superfemman i Ryssland med Krutov , Makarov och Larionov, backpar Kasatonov och vad han nu hette?? Målis Tretjak ( med reservation för mina stavningar)
 5. En hockelegendars son? Nu blev det intressant? Pratar vi en legendar från 70- 80- tal? Var han forward, back eller målis tror du?
 6. Tack för geografilektionen. Har du varit i Ryssland själv? Nåväl undrar om du kanske köpt lite ryska rör, men verkar ändå lite tveksamt Du kanske har köpt en bit av meteoren
 7. Hej! Jag har 2 sådana här; https://www.atlhifi.com/shop/fully-assembled-devices/linear-power-supply-unit-l-50/. Fungerar utmärkt till mina 2 routers, fiber ISP och huvudroutern. Mycket bra till vettigt pris.
 8. Önskar jag också kunde få ihop en sån där byggsats. Lycka till👍😀
 9. En liten uppdatering; Jag slog till och köpte @VoicesInMyHead Tung sol rör. De har nu börjat gå lite mer varma efter denna kalla transport de varit med om över helgen. Så här långt mycket nöjd, faktiskt lite förvånad att det låter så mycket bättre. Tack Rickard än en gång. /Magnus
 10. Jag nätjordar min etherregen också via en specialkontakt som Sean Jacobs satte dit på min DC-3 powersupply. Fungerar klockrent. Med tanke på vad som sägs ovan så jag har dessutom 2 stycken Entreq silver minimus infinity som "jordar" både min förstärkare och min router samt etherregen. Hur effektivt det är kan diskuteras. Tror man saknar dom om man tar bort dom. De ger en tystare bakgrund i alla fall. Sedan verkar de vara olika effektiva i olika uppsättningar. Om jag rekommenderar dom - tveksamt, i min anläggning i alla fall.
 11. Om @octavia rs erbjuder sig o göra en, skulle jag acceptera hans erbjudande.
 12. Jag kan inte mycket om sådant här heller. Det var uppe för några år sedan på Audiophilestyle, när det gäller att jorda sin SMPS har jag för mig. Jag beställde en färdig lösning från ATL audio i Bulgarien samtidigt som jag köpte ngt annat. En schuko kontakt i ena änden och därifrån gick det ut olika sladdar med ex en färdig gaffelkontakt och olika DC pluggar för andra ändamål, för att kunna jorda på en jordskruv som typ etherregen har. Kostade inte jättemycket vill jag minnas. Ett annat färdigt förslag med olika lösningar är Ifi Groundhog. https:
 13. Hej Bebop, tack för svaret. Mina rör sitter som drivrör i förstegsdelen. Min förstärkaren är en hybrid nämligen:) Är det så att NOS rör generellt brukar hålla längre än nytillverkade kanske det ändå är en bättre affär plus att man får ett bättre ljudande rör. En aspekt jag inte tänkt på tidigare, snarare att det var tvärtom. Vill du förmedla var du köper bra NIB rör? De tyska tubeampdoctor har jag erfarenhet av sedan tidigare och är bra. MVH Magnus
 14. Ja det är det värsta med detta intresse. Alla små burkar med tillhörande PSU
×
×
 • Create New...