Jump to content

magnuskan

Medlem
 • Posts

  185
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Använder också parceltracker och 17track. Dessa hanterar de flesta. Om man vill jaga bästa pris till sin destination kan man använda paket.se. Det skiljer ibland mer än man tror. Kul o kolla o jämföra.
 2. Aha, annars hade det varit en intressant lösning kan jag tycka
 3. Smart lösning med IEC kontakten på Prince. Ser ut som själva kabeln går lodrätt ner. Då kan man samtidigt pressa kabelkontakten lätt mot väggen som ett litet stöd . Antar att du kunde få en speciallösning?
 4. Uppdaterade nu till build 903. Tycker det låter rätt bra...
 5. Jo jag har provat lite olika kablar, mest skärmade. Jag kan nog inte säga att själva LAN kabeln påverkar jättemycket. Det handlar mer om kvaliten på strömmen som verkar vara viktig. Ju mindre skitig ström som kommer in i fiber noden ju mindre lämnar också via LAN kabeln och in i routern. Har provat med filter ( EMO 60 och EMO 70 och även denna https://www.dxengineering.com/parts/dxe-iso-plus-2?rrec=true ) mellan nod och router också, men tyckte inte det lät bättre. Har också provat fiber via TP link och Sonore Optical module mellan router och etherRegen.
 6. Min inkommande fiber router mår betydligt bättre när den får bra ström. Bytte den medföljande vita väggbulan mot en medical grade Friwo och då "mådde" den genast bättre. Bytte den senare mot en hyfsad linjär ATLhifi från Bulgarien vilket var ytterligare ett lyft. En Sablon ethernet kabel förbinder den med en Asus router som också har linjär PSU. Sedan en OXCO klockad switch till ytterligare en OXCO klockad etherregen med linjär PSU.
 7. Är det inte så att PGGB inte konverteras i "farten" utan att man tar filerna och gör om dom först? Borde väl betyda att datorn inte behöver jobba riktigt lika mycket som om det konverteras i realtid? Typ offline remastering.
 8. Du kan få låna min backup HD med alla mina CD-rips så har du lite o börja med.
 9. Nej det är ett stort jobb. Har du många CD skivor o rippa i så fall eller tänker du ladda ner. Vi får se hur testet går först
 10. Jag skulle kunna tänka mig att det ändå är bättre att ha filerna på en tyst lokal disk typ NVME m2 med kort signalväg kontra en NAS där nätverket påverkar med brus osv. Kan du lägga lite filer på din audiofila SSD där du har OS bara för o testa?
 11. Har aldrig hört dcs så det vågar jag inte uttala mig om. Har förstått att dcs kan vara lite åt det kallare analytiska hållet. Har haft en Innuos zen mini mk3 och den lät åt det varma hållet. Det är jättesvårt att försöka sig på en utmejsling av hur just servers låter. Beror ju mycket på omgivningen också så klart. Nej har man möjlighet att prova hemma och jämföra med Statement så vore det bäst så klart. Kanske ett blindtest? Tyvärr tar det lång tid innan Antipodes presterar på topp. Så låt handlaren spela in den några veckor innan.
 12. Ja det är ganska långt dit Det är snarare en ganska neutral återgivning från Antipodes. Framför allt spelglädje och stampa takten...Kul o lyssna. Vi får se vad du säger när du provar den förhoppningsvis.
 13. Ok tack för beskedet. Inte helt oväntat att det till slut blev representation i Sverige också.
 14. @Apexorcadu pratar en del om Antipodes (k50 antar jag som du kommer lyssna på). Som gammal Antiopdes ägare tycker jag det är roligt om fler i Sverige upptäcker detta fina märke. Har iofs sålt min Antipodes S40 i dagarna och kommer nu lämna märket till förmån för annat. Är nyfiken om de har en ÅF här eller om det är på gång?.Min första köpte jag i Holland och den andra i England. Ljudmässigt låter de inte kallt och sterilt som jag tror du skrev ovan. Dessa är högst trovärdiga musikaliska musikförmedlare och den senast generationen som K50 och S40 tillhör är ännu bättre. Ska bli kul och höra vad du tycker om den.
 15. Åtminstone jag uppskattar Voices testande av olika nivåer inom olika områden. Sådan är jag också och det vi har lärt oss genom åtskilliga tester och läst på olika forum har gett resultat. Jag kan inget om den analoga vinylsidan och lägger mig inte i några diskussioner om det. Det kan dock vara viktigt att förstå att vissa skillnader kan vara i förhållande små men i vissa fall där man kommit längre i den digitala utvecklingen så finns där viktiga förbättringar som är hörbara. Oavsett om det gäller kablar, klockor eller powersupplies. Som alltid måste man ta det som skrivs med en nypa salt och försöka se var man själv befinner sig i utvecklingen och kanske anpassa sina investeringar efter det.
×
×
 • Create New...