Jump to content

JWE

Medlem+
 • Posts

  795
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Everything posted by JWE

 1. Japp, helt överlägsna i både prestanda och pris.
 2. Du av alla här vet säkert om detta, men jag brukar allt som oftast använda Google för att söka på sidor. Fungerar ju dock bara på öppna sidor/forum (Sånt man kan läsa utan inlogg). "Site:euphonia-audioforum.se <söksträng>" i googlesök.
 3. Joan Armatrading - Steppin’ Out på vinyl
 4. Går det att dricka? Kvällens:
 5. Ser spännande ut! Vad resulterade förstärkar-provningarna från maj i? Hur spelade Lakme och Accuphase tillsammans?
 6. Koekedam Saisonstijl är en trevlig belgisk ale man kan ha både till mat och sällskap. Sådär så att man längtar till värmen på belgobar!
 7. Har för mig att jag såg käll-info i något av övre hörnen på albumbilden under nu spelas när jag fipplade med lite inställningar. Även i albumlistan såg jag detta.
 8. Har gått att göra sen 1.7 vad jag vet!
 9. Vet inte om denna varit uppe tidigare men tyckte den var intressant. I den här dokumentären får vi följa Jarle Eskedal där han möter sin stora idol sedan 40 år tillbaka, Janne Schaffer. Handlar främst om albumet Earmeal. Jazzsommar: Jag mötte Janne Schaffer
 10. Till värmen. Strawberry daiquiri.
 11. Såg den där lyran och var riktigt sugen, synd att man inte har mer än en skivspelare.. Tror Alfa har helt rätt i sitt samlande.
 12. Blev visst Brother Where You Bound. Svänger för mycket så glömmer att göra det jag skulle..
 13. Chris Rea - Wired To The Moon får spela ut under tentaskrivningen, sen får Roon välja.
 14. Sätta upp något på väggen är inget alternativ då? Edit: Ser att din Td124 redan sitter på väggen!
 15. Ja, någon måste sköta om sidbytet
 16. Lite pcp-rock i afton, det är genren om ni frågar min skivhandlare..
 17. Vad kör du för nätverkskabel nu? Hittat någon Kat8?
 18. Vet att det där är ett första aprilskämt men tror faktiskt det ligger lite sanning där. Blommornas blad bör göra större inverkan på musiken än t.ex. Synergistic Research's HFT-klockor..
 19. Antar att du håller koll på Hifishark. Annars lär finnas en och annan i Norge som inte används efter de har gått över till DAB. Tror det går att lägga ut köpesannonser på hifisentralen och finn.no.
 20. Allt är relativt! Pröva flytta hit om du vill känna på långa avstånd. Linn-butik i stan, 26 mil till nästa hifibutik. Går fortare att flyga till Stockholm för mig. Som sagt, de flesta erbjuder hemlån om man är intresserad av en produkt.
 21. Perfekt! Då är de färdigpackade till när jag ska åka hem då..
 22. Väldigt mycket tryck på ROT-jobben idag. Snickarna jag samarbetar med är fullbokade minst 1 år framöver. (Indirekt jag också då) Kan komma ner och dra lite el, har du kvar CE-1orna?
 23. Går ändå att slänga ihop många bra system för 30k om man letar begat. Men hade nog själv kört på: Högtalare: OA-51 eller Yamaha NS-1000M. Förstärkare: Edison 60, Accuphase e-210 eller någon av Krell Kav. Källor: Steamer: Raspberry Pi med HAT. Riaa: Lindemann Limetree Phono. Skivspelare: Rega P5. Linn Axis börjar bli lite dyra annars en sån. Alternativt bara en Marantz ND8006 som får agera cd-spelare och streamer. Kablage: Signalkablar av RG62 eller om man vill lyxa till det RG142B/U Högtalarkabel av HFX50 eller RG 8/U Originalkablar till strömmen! Kanske får plats med en uppgradering av högtalarna i det priset beroende på hur bra man är på att förhandla det övriga!
 24. Härlig fusion med lite rockigare inslag!
×
×
 • Create New...