Jump to content

JWE

Medlem+
 • Content Count

  661
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

JWE last won the day on April 21

JWE had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

 • Location
  Luleå

Recent Profile Visitors

5 623 profile views
 1. Ikea gör det igen! Alla Hifi-Ernstars bästa vän! Ikeaman HErnst Faktiskt väldigt bra ide, ska försöka komma ihåg det nästa gång vi åker till Ikea. Vin blir det, det har frugan saknat!
 2. Grattis till en riktigt fin spelare! Budgetar är väl till för att spräckas?
 3. Tack åter igen! Nu har vi hunnit landat lite här hemma. Just innan dottern anlände kom det ett par Hifiman He400i v. 2020. Trevliga lurar, trots att jag inte hunnit spela in dom än. Fint komplement till Fideliorna i kontorsriggen. Det enda negativa jag kan tänka mig är att huvudbandet skaver lite på hjässan, mest troligt bara felinställd höjd på öronmuffarna från min sida. För mycket tryck. Annars väldigt behagliga och lätta att ha på sig. Bjuder på en Iphone-bild. Måste bara fixa något hörlursställ för hörlurarna på avbytarbänken, lajva
 4. Tack allesammans! Precis, barn vänjer sig!
 5. Sant.. Dansband finns fortfarande! Tack så mycket, alla mår bra!
 6. Tänkte skriva detta i tråden ”Vad lyssnar du på just nu” men tror det passar bättre i min egna. Barnskrik lyssnar jag på just nu, inte länge kvar till babblarna och babyshark på repeat.. Lite småändringar hemma också men tar det vid tillfälle.
 7. Kommer enklast ihåg saker genom att dra associationer till annat. T.ex. dina hörlurar, SR-007, Nu vet jag inte vad SR står för men antar att det är SpeakeR då Stax gillar att kalla deras hörlurar för öronhögtalare. Så säg associationen Speaker - James Bond (double-o-seven). Alla förkortningar står oftast för någonting och i RIAA-fallet är det Recording Industry Association of America. I mitt tycke enklare att komma ihåg då. Mitt nick är mina initialer, här går det väl ändå bra att låta bilden hjälpa till? Den äkta taxmannen... För att träna upp korttidsminnet kan du al
 8. Gore är ju jättestor tillverkare av allt möjligt (Kändast är väl Gore-Tex) Ett säljkontor finns i Mölndal, frågan är om dom har någonting med detta att göra. Återförsäljare finns, men enklast kanske är att höra om mouser kan ta hem?
 9. Om du kollar PDFen sida 10, typ SPM. Finns en 3-kärnig 12 awg som är intressant. Inte satt in mig så mycket då jag knappt hör skillnad, men roligt att experimentera..
 10. NCY är en skärmad ölflex (Är egentligen bara olika fabrikat men specarna är nästintill samma), vanlig kabel inom styr och industri. Inte så hiskeligt styv, T.ex. Transparents Reference är mycket styvare. Ja, @octavia rs grosslistorna har man rullat igenom några gånger för att se om det finns någonting passande. Vill själv få tag i någon kabel från Gore, om jag inte missminner mig använder rätt känd kabeltillverkare kablar från dem. Typ denna https://www.gore.com/products/high-voltage-cables, nu snackar vi Nasa-kablage!
 11. Har för mig vi pratade om det i min tråd. Fyra stycken blev lagd an mot varandra, den femte blev korslagd. Enligt: PE - G/G 1, 2, 3 L - 4, 5, 6, 7 N - 8, 9, 10, 11 PE - G/G, 2, 6, 9 N - 1, 4, 7, 10 L - 3, 5, 8, 11 Tror du nämnde detta alternativet: PE - G/G, 1, 2, 3 L - 4, 6, 8, 10 N - 5, 7, 9, 11 Frågan är om det inte hade varit bättre att göra så, är ju lättfixat. Bara ta bort ändhylsorna och crimpa om. Skärmen endast inkopplad i schukon. Lägger till en bild så övriga förstår!
 12. En av mina NCY 12g0.75 är på avbytarbänken just nu om du vill testa. Körde inte @calle_jr med den där röda belden till sin anläggning tidigare?
×
×
 • Create New...