Njingan

Medlem
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Njingan last won the day on February 5 2016

Njingan had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Stockholm

Recent Profile Visitors

918 profile views
 1. Njingan

  Gigas Vintage Sony

  Har du ingen bild på hur detta ser ut uppställt? Eller är de enbart uppackade för denna fotovisning?
 2. Njingan

  The Show Must Go On... HEM 2018

  Jag tyckte kvaliteten/ känslan på knappar och rattar på AVMn kändes lite väl mjäkiga för prislappen. Där emot insidan drog till sig ett intresse. Ska väl även vara mycket spännande funktioner i dessa burkar.
 3. Njingan

  Hemma hos Sammy

  Dina högtalare är en riktig fröjd för ögonen? Du har inte lust att ladda upp lite bilder på ditt rum? Verkar som dina tidigare bilder försvunnit,, Grattis till uppgraderingen!!
 4. Är de övre elementen förskjutna gentemot de nedre? Eller är det en synvilla? Om de är förskjutna, finns der någon tanke bakom det?
 5. Njingan

  Lyssningskväll med Classic Design

  Jag har ett PH-10 ihop med en mediterraneo spelare. Kan rekommenderas varmt
 6. Njingan

  ethernetkabel

  När du drar nätverkskablar mellan patchpaneler och switchar på tex ett företag så är det ju ofta ett överdrivet "sling" på kablaget. De kablarna är oftare 3-5M än 1M trots att 1M hade räckt utan problem. Om det är för att få en viss längd på kablaget eller för att det är enklare att hålla reda på dem vet jag ej.
 7. Njingan

  Äkta italienare - Gold Note & Rosso Fiorentino

  Läckert! Har själv skaffat en mediterraneo skivspelare och är lite sugen på att byta ut mitt riaa från heed till det ph-10? ni spelade på. Får sommarjobba lite och ta ett besök hos er
 8. Njingan

  Äkta italienare - Gold Note & Rosso Fiorentino

  Någon som var där och vill lämna en kommentar eller bild?
 9. Njingan

  Ditt senaste skivinköp...., del 2.

  Är inte särskilt aktiv här, i skrivande form men där emot i läsande form. Inspireras dagligen av allas inköp,, så jag får försöka visa upp lite skivor jag hittar. Jag är fortfarande ny i vinyldjungeln, men tycker mig hittat några butiker man får tag i vettig musik. Lite skivor jag plockade upp idag.
 10. Njingan

  Hemma hos Octavia rs

  Riktigt läckert, grattis!
 11. Njingan

  Ny strömförsörjning till hifi:n

  Riktigt imponerande projekt. Hade varit kul att se ditt rack i sin helhet då all installation är färdigställd.
 12. Triangle magellan concerto är den fulla beteckningen för de vita högtalarna. Ett märke jag själv besitter, dock i form av den enklare signature delta. De högtalarna ihop med nuvistakombon är en bra matchning. Tycker dock att ihop med monitor audios högtalare blev det för mycket i framförallt basområdet. En trevlig detalj är det gröna ljuset, en färg som inte sticker för mycket om man släcker ned i rummet.
 13. Jag var förbi Sweetspot lite kort. Tycker mässans storlek kändes lagom för att kunna smita in några timmar medans flickvännen fick titta i affärer. Det jag tyckte var synd med sweetspot var att vissa av rummen blev låsta från utsidan om de stängdes, vilket självklart gjordes under demos. Det gjorde att man traskade vidare till nästa rum varpå jag personligen tappade suget på att gå tillbaka då det var samma sak vid nästa tillfälle. Hur som, så gillade jag Tonkrafts rum bäst. Högtalarna spelade ut stort med en lättsamhet som hos mig skapade rysningar på armarna. Är det en DAC som står i mitten på hyllstapeln? Jag var där under lördagen och då spelades det enbart från CD-spelaren. Märket Musical Innovation, är det hans egna märke? Hittar ingen vidare info om det.
 14. Njingan

  Hemma hos Octavia rs

  Ansuz prylarna verkar dyka upp lite här och var sett till de mässorna som varit precis. Skulle du kunna tänka dig att skicka upp lite fler bilder både på fötterna och nätfiltret?
 15. Njingan

  Vinylsvarv och RIAA

  Har fått hem spelaren nu. Började lite olyckligt med att pickupen saknades vid leverans.. Butiken löste det genom att jag fick en som var modellen "ovanför", marginellt misstänker jag Var lite pilligt att få till alla delarna för en oinvigd, men jag fick ihop allting. Samtidigt kändes det spännande att få "meka" med någonting nytt. Förhoppningsvis skapas det en kunskap kring delarna i sinom tid. Spelade första skivorna igår och det kändes riktigt kul. Det gav snabbt mersmak och man längtade till att få komma hem från jobbet idag. Nu längtar jag efter att få tillgång till min vanliga anläggning för att höja allt en nivå till. Just nu spelar jag på flickvännens överlevnadsstereo. Trevlig helg på er! Just nu spelar jag på flickvännens li