Jump to content

Njingan

Medlem
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Njingan last won the day on February 5 2016

Njingan had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Stockholm

Recent Profile Visitors

1 059 profile views
 1. Jag har ett gold note ph10 som jag är väldigt nöjd med. Känns som ett väldigt flexibelt riaa för en novis inom vinyl. Du har balanserade och obalanserade utångar, dubbla ingångar om du har två spelare/ pickuper eller jämföra två spelare. Den har em tydlig display som är lätt att manövrera med vredet som både snurras och trycks på. Lådan håller hög klass och vågar stå synlig. Ljudmässigt är den betydligt mer homogen och naturlig i sin återgivning än det tidigare riaa jag hade som var från just heed (enklaste modellen), Tror ph10 är en bra väg in i vinylträsket.
 2. Jag har en hegel h160 som jag tycker duger för mig och som är väldigt lätt att fungera ihop med en padda. Airplay synkar lätt mot Spotify så länge förstärkaren är uppkopplad på samma nätverk via kabel eller wifi. Hegel h90 tror jag dagens minsta variant heter. Annars skulle jag fundera på en av Marantz nya stereoförstärkare med hdmi in/utgångar vilket jag kan tänka mig underlättar många tvbänkar. Sedan om den kan orka med högtalarna är en annan femma. Marantz nr1200 heter modellen jag tänker på.
 3. Har du ingen bild på hur detta ser ut uppställt? Eller är de enbart uppackade för denna fotovisning?
 4. Jag tyckte kvaliteten/ känslan på knappar och rattar på AVMn kändes lite väl mjäkiga för prislappen. Där emot insidan drog till sig ett intresse. Ska väl även vara mycket spännande funktioner i dessa burkar.
 5. Dina högtalare är en riktig fröjd för ögonen? Du har inte lust att ladda upp lite bilder på ditt rum? Verkar som dina tidigare bilder försvunnit,, Grattis till uppgraderingen!!
 6. Är de övre elementen förskjutna gentemot de nedre? Eller är det en synvilla? Om de är förskjutna, finns der någon tanke bakom det?
 7. Jag har ett PH-10 ihop med en mediterraneo spelare. Kan rekommenderas varmt
 8. När du drar nätverkskablar mellan patchpaneler och switchar på tex ett företag så är det ju ofta ett överdrivet "sling" på kablaget. De kablarna är oftare 3-5M än 1M trots att 1M hade räckt utan problem. Om det är för att få en viss längd på kablaget eller för att det är enklare att hålla reda på dem vet jag ej.
 9. Läckert! Har själv skaffat en mediterraneo skivspelare och är lite sugen på att byta ut mitt riaa från heed till det ph-10? ni spelade på. Får sommarjobba lite och ta ett besök hos er
 10. Någon som var där och vill lämna en kommentar eller bild?
 11. Är inte särskilt aktiv här, i skrivande form men där emot i läsande form. Inspireras dagligen av allas inköp,, så jag får försöka visa upp lite skivor jag hittar. Jag är fortfarande ny i vinyldjungeln, men tycker mig hittat några butiker man får tag i vettig musik. Lite skivor jag plockade upp idag.
 12. Riktigt imponerande projekt. Hade varit kul att se ditt rack i sin helhet då all installation är färdigställd.
 13. Triangle magellan concerto är den fulla beteckningen för de vita högtalarna. Ett märke jag själv besitter, dock i form av den enklare signature delta. De högtalarna ihop med nuvistakombon är en bra matchning. Tycker dock att ihop med monitor audios högtalare blev det för mycket i framförallt basområdet. En trevlig detalj är det gröna ljuset, en färg som inte sticker för mycket om man släcker ned i rummet.
 14. Jag var förbi Sweetspot lite kort. Tycker mässans storlek kändes lagom för att kunna smita in några timmar medans flickvännen fick titta i affärer. Det jag tyckte var synd med sweetspot var att vissa av rummen blev låsta från utsidan om de stängdes, vilket självklart gjordes under demos. Det gjorde att man traskade vidare till nästa rum varpå jag personligen tappade suget på att gå tillbaka då det var samma sak vid nästa tillfälle. Hur som, så gillade jag Tonkrafts rum bäst. Högtalarna spelade ut stort med en lättsamhet som hos mig skapade rysningar på armarna. Är det en DAC som står i m
×
×
 • Create New...