Jump to content

VoicesInMyHead

Medlem+
 • Content Count

  1 298
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  38

VoicesInMyHead last won the day on February 24

VoicesInMyHead had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

 • Location
  Stockholm

Recent Profile Visitors

2 515 profile views
 1. Testa är alltid det bästa såklart, och det är ändå lite modigt att gå emot tillverkarens tydliga riktlinjer om att en SMPS var bäst. Men ska bli spännande att se om den klarar uppgiften, min tog ett par dagar att växa in i kostymen, först upplevde jag ingen skillnad alls, men sen blev det en rejäl förbättring till min Lumin. Ahh, då borde du nog klara dig från momsen också. Förskott eller efterhand kan nog variera beroende på fraktbolag, jag fick från TNT i efterhand senast.
 2. Grymt bra val @calm, av ren nyfikenhet så undrar jag om man får fråga vad det är för serienummer på den? Min T:modell som jag köpte för ca ett år sedan var ju nummer 1. Man undrar ju lite hur många de lyckas prångla ut på ett år. Du slapp kanske tull, men momsen borde komma som ett brev på posten om ett tag...
 3. Det kanske är en billig kopia? Vi ska inte bli för off-topic kring logos hit och dit, det är såklart en väldigt bra server, oavsett hur den ser ut.
 4. Nja, inte riktigt. En etherRegen har 2 sidor, den är ju lite special så inte så lätt att veta, en "A" sida som är mer som en "vanlig switch" medans "B" sidan är den polerade och extra fina porten som man ansluter sin streamer till. "A" sidan har 4 portar och enligt tillverkaren så är det bara när man har flera enheter inkopplade på den här sidan som jordningen spelar någon roll. Men jag vet inte. För min framtida lösning så kommer det dock inte behövas som det ser ut just nu. I övrigt tack för en väldigt bra förklaring... .
 5. Jag gillar att de skriver på tyska, det känns inte helt vanligt i sammanhanget. Das volumen müssen steigen! Eingang einz, zwei, drei, vier! (låter som en Kraftwerk trüdelütt)
 6. Håller helt med. Det känns som att marknaden med PSU:er håller på och exploderar litegrann, det finns mycket att välja på och kul att som användare av en pryl enkelt kunna uppgradera och prova olika PSU:er med tiden.
 7. Det är mücke tyska gübar här på forumet nu, både güben Brinkmann och güben Lehmann.
 8. Hehe, oops... det var faktiskt inte meningen att dra den parallelen med de låååångsamt arbetande människorna. Nej, så mycket kan jag väl säga att den ligger lite utanför min budget.
 9. Taiko servern är ganska snygg för att vara en server, men varje gång jag ser den tänker jag att det är synd att de har den blaffiga logon över hela fronten, om de bara gjort den liten och subtil så kunde den ju sett seriös ut på riktigt istället för som en gaming dator. Jämför t.ex med den här produkten från danska Densen. Less is more.
 10. Njaa, den är nog snart till salu ifall nån vill ha en... Jag tycker faktiskt att den tillförde något positivt efter att ha haft den i anläggningen ett tag, den behövde nog bara spelas in lite...
 11. Tro mig, INGEN är mer otålig eller vill att det här ska gå snabbare än jag! I det här fallet är jag dock helt utlämnad till en massa extreeeemt långsamt arbetande människor. Det kan iofs vara som så att de har väldigt mycket att göra och att jag råkar stå sist i kön. Det kan tydligen ta lite tid att bygga bra grejer också. Jag har dock noterat att jag och @P-pan har lite olika strategier, medan han fyller hela lyssnings rummet med en massa potentilla kandidater och verkligen lyssnar sig fram, vilket verkar väldigt klokt och förståndigt och förmodligen som man borde göra, så kastar
 12. Alltså, nu blev det ju helt plötsligt så spännande med hela det nya streaming/server projektet så att jag döööööör.... Det roliga är att jag har ingen aning om hur det här kommer sluta. Hade jag suttit ner och tänkt så det knakade innanför korpgluggarna för några veckor sedan så hade jag INTE landat i det här, det är en sak som är säker. Det gäller att vara öppen för olika möjligheter. Nåväl, vi får väl se vad som händer framöver.
 13. Uh oh... Låter som att det är lika bra att du köper en streamer på en gång istället.
×
×
 • Create New...