Jump to content

VoicesInMyHead

Medlem+
 • Content Count

  939
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

VoicesInMyHead last won the day on October 23

VoicesInMyHead had the most liked content!

1 Follower

About VoicesInMyHead

Profile Information

 • Location
  Stockholm

Recent Profile Visitors

1 985 profile views
 1. I kategorin man tar lite vad man har hemma så serverades häromdan till lunch: Toast schnitzel Sprödig vegansk schnitzel av soja på en bädd av lättrostad surdegstoast med syrlig jordgubbsmarmelad, toppad med rostad lök. Receptet är mitt eget.
 2. Ajdå, har tänkt samma sak nyligen att det kanske börjar bli dags att byta i förstärkaren. Det är ett heldagsprojekt att lyfta ut den från sin plats dock. Mina DAC:ar har jag inte haft tillräckligt länge för att det skulle bli aktuellt av den anledningen. Ajdå igen... det vill till att de nygamla levererar och lever upp till förväntningarna då.
 3. Det är därför det är så få kvinnor i vår hobby, de har genomskådat det där och skulle aldrig lägga 2000 kr på en sminkborste. mm, det kan jag tänka mig. bra tips!
 4. Säkert, men mätningar är som bekant inte allt när det kommer till audio... isåfall skulle vi t.ex inte har någon elektronik med rör, ändå så verkar en del föredra detta.
 5. Där en persons åsikt och erfarenheter gäller över flera andras för att det är skrivet i en tidning?
 6. Jag vill ändå hävda att ibland kanske det är för tidigt för att vi ska kunna förstå vad som händer i minsta detalj, och även om vi förstår så kanske vi ändå inte kan acceptera det. Vad jag menar är att man bör ha ett öppet sinne inom denna hobby där det gång på gång visat sig att allting påverkar på ett eller annat sätt. Folk testar, jämför, moddar och grejar som galningar med nätverk just nu, det är en kreativ process som jag är övertygad om kommer ta oss framåt. Man kan välja att vara med på ett hörn och testa vad som erbjuds just nu, eller vänta några år och se vart vi hamnade.
 7. ja, det vore minst sagt intressant, vi får försöka få till det som sagt. vilken dag serveras det pannkakor?
 8. Du gick egentligen i tankar om det här med nätverksswitchar, men bara för att jag skrev i morse att en switch aldrig kommer ge samma lyft som ett par högtalare så gick du och köpte ett par nya högtalare istället? Spännande!
 9. Det är väl lite så att det här med nätverk till hifi fortfarande är relativt nytt och vi upptäcker nya saker hela tiden, ungefär som USB utvecklats ganska rejält under de senaste åren, eller som det faktum att streaming ändå är på den nivå det faktiskt är idag. Min generella inställning är att man inte ska avfärda något för snabbt bara för att man tror sig veta att det är på ett visst sätt eller inte förstår bättre. Folks nätverk hemma ser också väldigt olika ut och kan ha olika påverkan på saker och ting, en del kanske kan uppleva stora förändringar medans andra inte lika mycket eller inte al
 10. Påminner ju ganska mycket om Furutech's borste... gissar att sminkborsten inte kostar 2000 kr dock?
 11. Kanske inte, men jag är dammallergiker, jag börjar alltid nysa och snora när det ska städas. Vi har Merbau på terassen
 12. Det brukar vara tvärtom, jag tror du skulle vara väldigt poppis bland många kvinnor med det intresset! (iaf tills de får höra om ditt andra intresse...) Jag och min fru bråkade alltid om städningen, vi hade lite olika syn på det, jag ansåg inte att man kunde vända ut och in på hela hemmet och städa varenda millimeter med tandborste 4 timmar varje helg. Till slut sa hon att "då får du betala en städerska" och det gjorde jag. 13 år senare så är vi fortfarande gifta och tillsammans, och det kan jag lova att vi garanterat INTE hade varit annars! Det är ju dock inte HELT pro
 13. @calm jag kom på att om jag vore du så skulle jag låta Netgear switchen sitta kvar i det lilla rummet och bara placera "finswitcharna" som du testar strax innan din Innuos, på så vis blir finswitchen del av anläggningen strömmässigt och då kan du även testa med en finare 1-2m nätverkskabel mellan den och Innuos. Dvs kabel från Router -> Netgear -> Finswitch -> Innuos. Netgear switchen är inte dålig på något sätt och flera rapporter vittnar också om att mer switchar i kedjan inte har någon negativ påverkan, snarare tvärtom.
 14. Nej, Dynavox NRG30 heter den och ser ut så här... Det är väl nåt liknande och typisk billig produkt för nån hundring som kanske gör mer skada än nytta? Det är klart att det skulle finnas mer avancerade alternativ även för nålrengöring, ultraljud verkar ju inte dumt alls. Tror jag underskattat alla tillbehör som man "behöver" runt en vinylspelare...
 15. En intressant aspekt i det här med switchar är att jag kör ju också trådlöst och jag upplevde en ganska tydlig förbättring med en switch mellan min trådlösa brygga och min streamer.
×
×
 • Create New...