Jump to content

Rydberg

Medlem+
 • Posts

  733
 • Joined

 • Days Won

  13

Rydberg last won the day on October 1 2017

Rydberg had the most liked content!

1 Follower

About Rydberg

 • Birthday 1978-03-29

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Bamberg, Germany

Recent Profile Visitors

5 450 profile views
 1. Det räknas precis lika mycket, i alla fall för min del. Personligen läser jag gärna intryck och upplevelser, tycker det är kul. Det är dock när upplevelserna blir allmängiltiga "fakta" det går på tok, här skulle vilja säga att ödmjukheten lyser min sin frånvaro från en stor del av dem som ständigt skriker efter densamma. Jag kan bli precis lika frustrerad som Peo men istället på självutnämnda experter som ska berätta "hur det är" även om man med lätthet inser att de inte har en susning om vad de talar om. Varifrån detta hävdelsebehov kommer från kan jag bara spekulera i.
 2. Ja det är ju en uppviglingstråd av sällan skådat slag, ett sätt att samla ihop pöbeln som ska bekämpa fienden (som väl består av mig och Morello kan jag gissa). Nåväl, det är ju hur som helst trist att du inte känner att du vågar skriva om dina upplevelser. Om min frånvaro skulle underlätta för dig så skulle vilja be en moderator att ta bort min användare direkt. Det ska var kul att tugga lite hifi, det är inte meningen att man ska ta bort någons källa till glädje.
 3. B&W tar över servicen, för hur länge vet jag dock inte. Jag skulle inte ha några betänkligheter att köpa Classé (i alla fall inte förstärkare).
 4. Jag ser det så här, man tar ett foto och bearbetar det tills man är nöjd, detta är en konstnärlig/kreativ och högst subjektiv process. Detta bör göras på en display som är kallibrerad så att jag ser precis vad jag gör. På detta sätt kan någon annan med en kalibrerad display återge fotot precis som kostnären hade tänkt sig (objektivt riktigt). Det trevliga med displayer är att det finns en standard/referens man kalibrera mot och på sätt kan man uppnå god återgivning. Visst kan man subjektivt tycka att allt ser trevligare ut med ett grönfilter på återgivningsdisplayen och då ska man naturligtvis ha det även om displayen nu inte visar vad kostnären hade tänkt sig (objektivt: icke ackurat återgivning) Jag ser musikåtergivningen precis analogt, problemet är att denna industri inte är standarddriven på samma hårda sätt.
 5. Ja det är ju trist i så fall, då får vi hoppas att vi slipper sådant i framtiden!
 6. Med risk om att bli ensam mot "klabbet" så förstår jag inte vem/vilka som avses på detta forum som kräver objektiva bevis för berättelser av subjektiv karaktär, jag nog aldrig sett det. Tycker du med flera slår in öppna dörrar. Problemet är snarare när subjektiva upplevelser presenters som fakta och då får man nog räkna med att någon anmäler en avvikande åsikt. Varför ska vuxna män bli så stötta av det?
 7. Har du någonsin stött på något som inte accepterar ett sådant förfarande? Naturligtvis räcker det för dig! Kan bara hålla med! Hur folk upplever saker är alltid kul att höra om, men att göra anspråk på att föra fram fakta efter öppna "lyssna o tyck"-övningar tycker jag man kan spara sig. Det räcker helt och hållet med intrycken sen kan var o en avgöra vad de tar med. F.ö. gillar inte jag heller starten på den här tråden, den andas "vi och dem", riktigt trist!
 8. @Morello 2018 går vi, se nu till att förstörande event så som familjeträffar och annan irrelevant verksamhet inte blockerar denna gången
 9. Jag klarar mig, däremot är självsuggestion kanske ingen paradgren
 10. Om jag förstod dig rätt så verkade den inbyggda D/A-omvandlaren vara minst lika bra som din externa, mao du kan bli av med en extra "burk". Bara en sådan sak är ju ett plus, jag börjar personligen bli lite less på alla apparater som står o "skräpar" i mitt rack, hade varit skönt om man hade kunnat få samma ljud med en eller två burkar. Kul att läsa om dina intryck, sanslöst fin apparat du skaffat dig!
 11. Kablarna har jag i anläggningen sedan 10-11 månader, det borde räcka kan man tycka Det kanske blev ett annat lugn och en annan homogenitet i anläggningen.......eller inte. Kanske dags att prova att koppla tillbaka de gamla sladdställen snart igen. Låter ju som pluggarna för mig då! Pluggarna jag har är däremot ren koppar vilket kanske inte är det bästa för kontakttrycket i honan (99.99% Furukawa-koppar). Inte om de inte är neutrala, verkar ju dumt att föra in nya färgningar?!
 12. Alltså hade du ingen konkret kritik att anföra gällande de aktuella produkterna; jag hör ingen skillnad, produkterna är dåliga?! Ok, då vet jag, "tack för din medverkan, var god lägg på luren" .....typ
 13. Ok, kan du utveckla? Kontakterna ska ju ha fiiiinkoppat från Furukawa, borde låta som en dröm ?
 14. Nyfiken som man är byggde jag tre nätkablar bestående av IeGO-kontakter sam Furutech FP-3TS20. Hörde jag skillnad? Om det är nån skillnad så är den inte dramatisk i alla fall.
 15. Du är plusmedlem så du kan lägga bilderna direkt i inlägget (max 0,49MB)
×
×
 • Create New...