bongobop

Medlem
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

About bongobop

 • Birthday 1962-10-28

Profile Information

 • Location
  Farsta

Recent Profile Visitors

398 profile views
 1. LP12 med Cirkus Trampolin och Lingo köpes. Arm har jag redan så vilken det är som sitter på spelar ingen roll.
 2. bongobop

  LP-skivor köpes

  Hej Jag är intresserad av skivor med riktigt bra ljud. Gärna japanska pressningar. Även tidiga stereoinspelningar av klassisk musik, och självklart monoskivor med jazz från jazzens guldålder (55-65). Klassiskt och jazz är att föredra, men även annat kan komma i fråga.
 3. bongobop

  Linn LP12 mm

  Jag säljer av minn Linn-anläggning pga andra prioriteringar. Den består av Linn Sondek LP12 med Ekos tonarm & Akiva-pickup i svart ask Följande uppgraderingar är gjorda: Cirkus Trampolin II Lingo T-cable Jag kan ha glömt något, men allt fram till Keel och Urika är gjort. Så det är väl några nya skruvar och annat smått som har gjorts av High Fidelity. Pris: 25 000 eller högstbjudande. Kan även tänka mig att sälja delar – ge ett bud. LP12 kostar i basutförande 30 000 kr idag. En Ekos SE, som i och för sig lär vara något bättre kostar 44 000. Akivan är välspelad, men har fortfarande närvaro och ett fantastiskt driv. Vid byte till en Kandid ger Linn 9-1000 i ”pant”. I stort en av de bästa skivspelarna som går att få. 2 x Linn 5105 (AV5105) svarta – fantastiska slutsteg som aldrig blir trötta. 4000 kr styck eller högstbjudande Linn Tukan Aktiva i Cherry. Fantastiskt ljud i en liten förpackning. Behöver knappt någon beskrivning. Körs med fördel med AV5125-stegen. 4000 kr eller högstbjudande Linn Sizmik 10.25/Majik 126 i lönn. Slutsteget gick trasigt, och istället för att laga det byttes det ut mot det bättre Majik 126-steget. 7000 kr eller högstbjudande Linn LK1 modifierat så att det bara är RIAA och MC-förstärkare som används. Osäker på om det går att köra MM. Antagligen det bästa grammofonsteget under 10 000 kr, och bättre än många av Linns senare lösningar. 1500 kr eller högstbjudande Allt i väldigt fint skick. Kom med ett bud. Paketpris – varför inte. Högtalare och förstärkare trivs ju bra ihop t.ex. Och allt ger maximerad synergi. Köper du två grejer så följer sladdarna mellan med om du vill. PM eller mejl - bibop33@gmail.com.
 4. Hej. Någon som sitter på en hane till den här ingången? Goolande har gett att det är en Philips 5 pin IEC connector, och philips är ju kända för att köra sitt eget race när det gäller anslutningar. Vore ju trist att inte kunna lyssna på en så vacker förstärkare. Med hopp Arnold