Svanteborg

Medlem+
 • Content Count

  452
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Alingsås

Recent Profile Visitors

7 847 profile views
 1. Kul idé! Själv ska jag inte på Sweden Rock och det är lite långt att åka för ett öppet hus men jag måste ändå säga att jag gillar idén, mycket generöst att öppna sitt hem på det viset.
 2. Svanteborg

  SWEETSPOT 2019

  Biljetterna bokade, det kommer med all säkerhet bli supertrevligt, precis som vanligt!
 3. Svanteborg

  P-Pans Musikhörna

  Tidningarna alltså... Samma sak efter att Hultqvist kommenterade den tragiska olyckan på militärövningen i Norrland med att "Tankarna går till de anhöriga"
 4. Tänkte mest på att Early Bird biljetterna är listade som "Ej tillgängliga" men jag kanske är så sent på det att de är slutsålda?
 5. Kul! När öppnar biljettluckorna?
 6. Svanteborg

  Nya högtalare ifrån Börresen (Aavik, Ansuz)

  Helt klart men det är svårt att illustrera i en reklambild
 7. Svanteborg

  Nya högtalare ifrån Börresen (Aavik, Ansuz)

  Haha är det en officiell bild? Det var det sämsta montaget jag har sett. Oavsett vilket så är det en grymt snygg högtalare och det är väl huvudsaken!
 8. Svanteborg

  Apexorca på HIGH END München 2019

  Lysande! Hoppas du kommer iväg, det är hela vårens höjdpunkt med rapport från München!
 9. Svanteborg

  Internetbedrägeri

  Tråkigt! Jag har skickat kablar flera gånger och ibland som rena brev. I efterhand så har det ju varit sjukt riskfyllt, det hade ju dels kunnat försvinna genom en oärlig hantering av postpersonalen (vilket tyvärr visats hända men det är kanske större sannolikhet med mobiltelefoner eller övrig mindre elektronik), och dels hade ju rent krasst en köpare kunnat hävda att brevet inte kommit fram och anmält bedrägeri, och då står ord mot ord. Nu för tiden skickar jag endast rek. spårbart vid mindre värden och annars Blocketpaketet. Det är smidigt och tryggt. Hoppas det löser sig för dig!
 10. Svanteborg

  Mästarmöte har en vinnare!

  Jag hade lätt väntat på BMW M850i att lanseras i fyrdörrarskaross då! Inte riktigt lika snabb med familjen runt The Green Hell men man kan väl stå ut med att göra det på 7:30 minuter istället...
 11. Årets mässlåt tror jag, hörde den i minst 5 rum till efter Dynaudios. Det ändrar dock inte på faktumet att den är bra, och hos Dynaudio speciellt lät den otroligt bra!
 12. Svanteborg

  Din rumsakustik vs dina högtalare

  Väldigt fina rum ni har allihopa! Här är en blygsam bild ifrån min stökhörna, fick hem högtalarna igår så allt står huller om buller nu. Blir mycket att ta i här i nästa vecka!
 13. Svanteborg

  Västkustskt välljud från Maggiesar...

  Jag tycker det ser ut som att den vänstra högtalaren står en decimeter längre fram än den högra? Borde inte ljudet tilta över ganska mycket på det korta avståndet till lyssningsplatsen?
 14. Svanteborg

  Västkustskt välljud från Maggiesar...

  Baserat på parkettgolvet ser den ut att vara nånstans runt 20x20 cm. Man undrar ju vad som finns däri, finns det ingen på internet som demonterat en? De marknadsför den som en "Low Frequency Stabilizer" vad det nu betyder. Det är givetvis lätt att vara skeptisk mot en sådan här produkt baserat på bilder och text, man måste nog uppleva den för att bilda sig en uppfattning.
 15. Svanteborg

  Mässan Göteborg 2018

  Stora Avantgarderummet var riktigt bra, har inte varit så förtjust i deras högtalare tidigare men denna gången var det bästa jag hört dem spela, utan tvekan. Annars var Hifiklubben bra, det ”lilla” systemet spelade när vi först kom in, och vi satt länge och undrade om mannen i dörren sagt fel till oss, för det lät allt annat än litet. När de sedan drog igång de riktiga kanonerna fattade man grejen. Jäklar vilket drag det var i dem högtalarna men tycker nästan han spelade lite väl högt. TAD som vanligt bra, har länge velat höra R1 efter två mässor i Jönköping med riktigt imponerande ljud från stativerna och jag blev inte besviken här. Dagens budgetval blir nog Heco Direkt rummet, riktig partystämning där inne och avsaknaden av stolar gjorde det lite mer intressant. Synd att Buchardt inte var med i år.