Jump to content

YYZ

Medlem+
 • Posts

  1 193
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Everything posted by YYZ

 1. Försöker jag hålla koll på så gott det går, och ger mig iväg till butiken för vinylen. Jag gillar att bibehålla tjusningen kring vad en releasedag ger :-) Håller koll nu på kommande platta med Porcupine Tree och Envy of None.
 2. Finns det plats även för mig i sällskapet? Om så, då kör jag på - Toast Skagen - Fisk & Skaldjursgryta
 3. Jakko M Jakszyk - Secrets & Lies
 4. Grattis! Fantastiskt fina stativare.
 5. Tears for Fears - The tipping point
 6. Att de extra mörka kan nyttjas som Temple blocks 20 chromatic pitches.
 7. John Williams plays Spanish Music Works by Albéniz, Rodrigo, De Falla, Granados and others
 8. Min kompis som tidigare i år gått bort, hade även han ett starkt musikintresse, samlat på sig en hel del vinyl under årens lopp. Kompisens fru har under en tid verkligen önskat att jag ska kika igenom, välja ut och att ta hem. Tiden var mogen att kika igenom en del, så sagt och gjort ger mig att ha göra en stund i tvätteriet, lyssna igenom.
 9. You're not!You're not!You're not alone ;-)
 10. Tackar, nu vet jag vem som gjort Uncertain Smile. 👍 Huserar på minnenas allè...
 11. Jag har lagt all träning på hyllan som kräver ett visst "företag" i tid som löpning, gym. Blivit tråkigt. Har under väldigt många år varit engagerad i träning innefattandes tennis, fotboll, handboll, innebandy, basket. Ser mig själv som en bollbegåvning med taktkänsla Nu tänker jag främst vardagsträningen, exempelvis promenader, ta trapporna. Hemmavid hålls vis struktur med armpress, lätt hantelträning, stretching. Max 15 min allt som allt.
 12. Var ju ett tag sedan, men nu äntligen ska jag till fasching. Blir förmodligen en fantastisk upplevelse. https://www.fasching.se/mats-morgan-40/#2021-11-05T20-00
 13. Pat Metheny - SIDE EYE NYC (V1.IV)
×
×
 • Create New...